heaVeN. Napisano 12 Marca 2016 #408969 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Witam. W dniu dzisiejszym, jak widzicie. Odchodzę z sieci. Oczywiście nie na stałe. Chcę sobie zrobić po prostu przerwę od tego wszystkiego. Mniej mi się chce już grać, jakoś nie ciągnie mnie do grania, ani nic z tych rzeczy. Na wakacje, albo szybciej może wrócę, bo serwery tak długo na mnie nie będą czekać. :nynek: Gdy znów mnie nakłoni, żebym odpalił 1.6 i wio do grania, wrócę na najlepszą sieć. Będę wchodził czasami na ts'a, pogadać, utrzymać kontakt z pewnymi osobami. Poznałem tutaj świetnych ludzi, z poczuciem humoru i z dużą pomocą. Dziękuje wszystkim za zaakceptowanie mojego młodego wieku. Także dziękuje za danie mi szansy przy różnych funkcjach na forum i serwerach. Nie zmieniajcie się, bo gdy to zrobicie, to będzie Wasz największy minus. Będę grał od czasu do czasu na serwerach, także możecie mnie jeszcze zobaczyć. Proszę o zabranie powierzonych mi rang i dziękuje za danie mi szansy. @@Malu, dziękuje za pomoc, którą mi oferowałeś zawsze, gdy miałem jakąś sprawę. Chociażby przy 4funie, który chciałem, żeby był. @@EvO, także Tobie dziękuje za pomoc, za szansę przy AMXX SUPPORT, jak się dobrze ułoży, może jeszcze kiedyś wrócę do tej rangi, jak będę miał zapał. @@knoppcio, dzięki za wszelką pomoc i widzimy się na hooligansie. :fullcap: @, wróciłeś na sieć, a już wszędzie Cie pełno, trzymaj tak dalej, życzę Ci powodzenia i żebyś tak trzymał, bo zmierzasz w dobrą drogę. @@Missia, @@Master, @SQUNFUN, dzięki Wam za pomoc na ts'ie jak również i w cs'ie. Trzymajcie tak dalej. @@Maajkeel, bocie, nie zmieniaj się, bo dostaniesz głęboki pojazd na ts'ie jak wrócę. ^^ :give_rose: @@Gustaw99, Ty także się nie zmieniaj, bo jesteś jedyny w swoim rodzaju. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (wiesz kto ma parkinsona) @, czekają nas mecze w go, więc ćwicz, bo nadal jesteś botem. @@aquax, także dziękuje za pomoc i dzięki, że wytrzymałeś taki spam z mojej strony na Steamie. Życzę Ci także, żebyś jak najlepiej rozwijał swoje sieci. @@WujekSasza, widzimy się na ustaweczkach na hooligansie jak Ci gra pójdzie, raczej nadal będziemy trzymać kontakt. @@v1r00z, dzięki botku za pomoc i za fragi na dd2#2, hehe. Widzimy się na celowniku. @@Karina ^^, także dzięki za wchodzenie rano na ts'a i umilanie mi czasu, za wszystkie bunty na JB i mix'y w go. @@LudzieCygana, tutaj nie mam raczej nic dużo pisać, nie zmieniaj się i nie rage'uj tak jak ktoś Cie zabije w go, hehe. Powodzenia. @, odkąd Cie pamiętam jak się poznaliśmy, to nic się nie zmieniłeś, tak trzymaj. Powodzenia loczku. @@Sebakiller, życzę Tobie, żeby Twój serwer, który masz z bratem, był zabawą dla Was i żeby był najlepszym ZM w Polsce (oczywiście już jest ) @Guyver, także dziękuje za pomoc i życzę Tobie dobrego rozwoju serwera. Oczywiście nie wymieniłem wszystkich, bo by było ich naprawdę dużo, dziękuje za daną mi szansę. Pozdrawiam. :hi: EDIT: Oczywiście będę wchodził jeszcze na forum i czasami na serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tekashi Napisano 12 Marca 2016 #408973 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 3 maj się wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 12 Marca 2016 #408974 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 12 Marca 2016 #408978 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Właśnie odszedł jeden z najlepszych ziomków na serwerze. Wracaj jak najszybciej. Powodzenia mistrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Marca 2016 #408979 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Trzymaj się młody i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 12 Marca 2016 #408980 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 @@heaVeN. trzymaj się botku Szybkiego powrotu oczekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Marca 2016 #408984 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 @@heaVeN. Trzymaj się, powodzenia w szkole :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 12 Marca 2016 #408986 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie no ty se chyba jaja robisz? Mam nadzieje ze nie odstawiasz też cs:go bo wtedy nie będziemy mieli zbytnio kontaktu! Także powodzenia w życiu życzę i żebyś jak najszybciej wrócił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 12 Marca 2016 #408987 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No cóż, bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 12 Marca 2016 #408990 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Trzymaj się i powodzenia w życiu prywatnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyteceK Napisano 12 Marca 2016 #408993 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No młody powodzenia i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Marca 2016 #409014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 trzymaj sie i pamietaj ze na Ciebie czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 12 Marca 2016 #410014 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 trzymaj sie i pamietaj ze na Ciebie czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 12 Marca 2016 #409020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie świruj i tak będziesz wbijał na tsa B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 12 Marca 2016 #410020 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie świruj i tak będziesz wbijał na tsa B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 12 Marca 2016 #409025 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie nie pozdrowił Nie lubię tego Bywaj i z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 12 Marca 2016 #410025 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie nie pozdrowił Nie lubię tego Bywaj i z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Marca 2016 #409029 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No siema, miło było poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Marca 2016 #410029 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No siema, miło było poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 12 Marca 2016 Autor #409033 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie nie pozdrowił Nie lubię tego Bywaj i z fartem Jeszcze nie raz na ts'ie będziemy rozmawiać, więc co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 12 Marca 2016 Autor #410033 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie nie pozdrowił Nie lubię tego Bywaj i z fartem Jeszcze nie raz na ts'ie będziemy rozmawiać, więc co tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Marca 2016 #409040 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie tez nie pozdrowil a znalem go najldłużej heh no siema mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Marca 2016 #410040 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Mnie tez nie pozdrowil a znalem go najldłużej heh no siema mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 12 Marca 2016 #409041 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Trzymaj się heavusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^^Kacper Napisano 12 Marca 2016 #410041 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Trzymaj się heavusiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi