Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Cthulhululu ^^

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Daniel聽

2. Kontakt: Steam (Cthulhu) oraz PW.

3. Lokalizacja: Leicester

4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: 0

5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Forum mam ci膮gle otwarte, co jaki艣 czas zagl膮dam, co w trawie piszczy :P

6. Posty (min.250 sensownych): 250 "sensownych" gdzie艣 si臋 znajdzie

7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Pom贸c w oczyszczaniu forum, dalej dodawa膰 tagi do starych i nowych temat贸w, pilnowa膰 by Livo i inni nie przeklinali wsz臋dzie gdzie popadnie.

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Organizacja, Informacja, Grafika, Redakcja, Off-topic.. mo偶e kt贸re艣 z tych.

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Umiej臋tno艣ci s膮.

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Jest.

11. Co艣 o sobie: Pos艂u偶臋 si臋 tym wywiadem聽http://multi-head.pl/topic/40489-poznajmy-cthulhu/

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Tak by艂em kiedy艣 moderatorem, przez jeden ca艂y dzie艅! Rano go dosta艂em, a wieczorem zosta艂 mi podmieniony na rang臋 Zbanowany :). Dzi臋ki Augustowi uda艂o mi si臋 wr贸ci膰 na forum. Ale to ju偶 nie by艂o to samo. Pierwsz膮 styczno艣膰 z IPB mia艂em dopiero tutaj. A jak mi z tym sz艂o.. nie mi ocenia膰. S膮 rzeczy do kt贸rych, nigdy bym nie doszed艂 bez N-tego, kt贸ry wsz臋dzie mnie kierowa艂 jak nawigacja ^^

13. Obowi膮zkowe mikro: Mam

// Niema si臋 co sugerowa膰 adminem technicznym, to by艂o co艣 innego.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Jak najbardziej jestem na tak, kulululu pozytywna osoba.

Mi艂y, ogarni臋ty, wydaje si臋 bezkompromisowy (czyli idealna cecha na t膮 pozycj臋). Dodatkowo robi艂 do艣膰 du偶o rzeczy na forum, wi臋c wiadomo, 偶e jest solidn膮 osob膮.

Pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Dla mnie to w艂a艣nie Cthulhu

jest faworytem na M@ ze wszystkich poda艅 , kt贸re s膮 . My艣l臋 偶e ka偶dy docenia jego prac臋 jako Admin Techniczny .

Poza tym ma fajnie poczucie humoru jest bardzo pomocny mo偶na wali膰 do niego jak w dym , spo艣r贸d wszystkich os贸b sk艂adaj膮cych podanie my艣l臋 偶e ma najwi臋ksze do艣wiadczenie i taka osoba na tym stanowisku my艣l臋 , 偶e jest potrzebna . ;)

Ode mnie wielkie TAK

Odno艣nik do komentarza

Jestem na Tak. Wywi膮zuje si臋 ze swoich obowi膮zk贸w, ma spory wk艂ad w t膮 sie膰, ogarnia wszystko co trzeba, jest bardzo pomocny, je艣li zostanie powierzone mu zadanie, stara si臋 je wykona膰 jak tylko potrafi. Siedzia艂 po nocach jak co艣 si臋 zepsu艂o na forum, do momentu, kiedy tego nie naprawi艂. Jest bardzo odpowiedzialn膮 i dojrza艂膮 osob膮, my艣l臋, 偶e zas艂uguje na t膮 funkcj臋.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko sieciowego moderatora. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...