Cthulhu2 Napisano 25 Lutego 2015 #281261 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 1. Imię: Daniel 2. Kontakt: Steam (Cthulhu) oraz PW. 3. Lokalizacja: Leicester 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 0 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Forum mam ciągle otwarte, co jakiś czas zaglądam, co w trawie piszczy 6. Posty (min.250 sensownych): 250 "sensownych" gdzieś się znajdzie 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomóc w oczyszczaniu forum, dalej dodawać tagi do starych i nowych tematów, pilnować by Livo i inni nie przeklinali wszędzie gdzie popadnie. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Organizacja, Informacja, Grafika, Redakcja, Off-topic.. może któreś z tych. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Umiejętności są. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest. 11. Coś o sobie: Posłużę się tym wywiadem http://multi-head.pl/topic/40489-poznajmy-cthulhu/ 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak byłem kiedyś moderatorem, przez jeden cały dzień! Rano go dostałem, a wieczorem został mi podmieniony na rangę Zbanowany . Dzięki Augustowi udało mi się wrócić na forum. Ale to już nie było to samo. Pierwszą styczność z IPB miałem dopiero tutaj. A jak mi z tym szło.. nie mi oceniać. Są rzeczy do których, nigdy bym nie doszedł bez N-tego, który wszędzie mnie kierował jak nawigacja ^^ 13. Obowiązkowe mikro: Mam // Niema się co sugerować adminem technicznym, to było coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 25 Lutego 2015 #281266 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jestem na Tak. Chłopak na pewno ogarnie. +Doświadczenie. +Był adminem technicznym, poradzi sobie. +Ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qushu Napisano 25 Lutego 2015 #281277 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jestem na TAK +Doświadczenie. +Był adminem technicznym, poradzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 25 Lutego 2015 #281281 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Pewno, że tak. Pomaga jak może, posiadał admina technicznego. Miły oraz z wielkim doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Lutego 2015 #281283 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Owszem z pewnością byś ogarną ,lecz daj szanse innym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Lutego 2015 #281288 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Niestety jestem ma tak Ogarnia byl admem tech i nawet niezle mu to wychodzilo wow pomocny ciapek smiechowy wiesniak \ ja nie przeklinam parówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Lutego 2015 #281314 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jak najbardziej jestem na tak, kulululu pozytywna osoba. Miły, ogarnięty, wydaje się bezkompromisowy (czyli idealna cecha na tą pozycję). Dodatkowo robił dość dużo rzeczy na forum, więc wiadomo, że jest solidną osobą. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281328 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Dla mnie to właśnie Cthulhu jest faworytem na M@ ze wszystkich podań , które są . Myślę że każdy docenia jego pracę jako Admin Techniczny . Poza tym ma fajnie poczucie humoru jest bardzo pomocny można walić do niego jak w dym , spośród wszystkich osób składających podanie myślę że ma największe doświadczenie i taka osoba na tym stanowisku myślę , że jest potrzebna . Ode mnie wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 25 Lutego 2015 #281331 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Jestem na Tak. Wywiązuje się ze swoich obowiązków, ma spory wkład w tą sieć, ogarnia wszystko co trzeba, jest bardzo pomocny, jeśli zostanie powierzone mu zadanie, stara się je wykonać jak tylko potrafi. Siedział po nocach jak coś się zepsuło na forum, do momentu, kiedy tego nie naprawił. Jest bardzo odpowiedzialną i dojrzałą osobą, myślę, że zasługuje na tą funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 25 Lutego 2015 #281336 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 TAK! : Aktywny Ogarnie Jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lutego 2015 #281339 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Moim zdaniem to ta osoba najbardziej zasluguje na te posade ( z tych podan ), ogarnięty na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281540 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na TaK Spełniasz wymagania Ogarniasz Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2015 #281667 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jestem na TAK: + Stara się + Ogarnia + Wywiązuje się z obowiązków powierzonych mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lutego 2015 #281783 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Czysta kartoteka, zaufana osoba, nie sprawiasz problemu, pomagasz przy forum, ale mam mieszane myśli. Wyniki co do twojej kandydatury ogłoszę po 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 26 Lutego 2015 #281815 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Jestem na TAK: -Ogarnia -Już na forum siedzi trochę. -Jak napisał do góry SM "Nie sprawiasz problemów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 26 Lutego 2015 #281817 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Na Tak -doświadczenie -spełnia wszystkie wymagania -chęci są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 26 Lutego 2015 #281826 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 O Ciulu. jest świetny i zawsze pomaga a jak nie umie to chociaż próbuje. Pozdrawiam Cie Ciule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Lutego 2015 #281869 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi