Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #269002 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Data i godzina: teraz Nick admina/gracza, który zawinił: eR. Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'skan przed 7 sec' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '-----------' [AMXBans] ======================================= Świadkowie: - Uzasadnienie: - dostałem bana za skan na mapie eldorado kiedy to ani razu nikogo nie zabiłem przez ten płot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Lutego 2015 #269003 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Wybacz kolego ale to nie ja dałem Bana Składając skargę upewnij się od kogo dostałeś tego bana Bana dostałeś od Admina eR Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 2 Lutego 2015 #269005 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Naprawdę mam Ci tu przyprowadzić tego co go zabiłeś 2 sekundy po rozpoczęciu rundy ?? Ale wtedy ci przedłużę na godzinę Nawet dokładnie piszesz jak zabiłeś " Przez ten płot " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #269009 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Tr!ker w takim razie wybacz ^^ proszę o to konsolka z ostatniej rundy [COD:MW] Dostales 45 doswiadczenia za wygrana runde. Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: Piotrek Multi-Head: Zdobyl 5 fragow Multi-Head: Ustrzelil 0 hsow eR. (RADIO): Fire in the hole! eR. : /ks PTB: Koniec rundy, sprawdzam druzyny. UAV wezwany przez eR. DajusPL. : /sklep *** HackeR _____________________ killed AlpaCzido with a headshot from awp *** Van Furby : /sell LEON ZAWODOWIEC : /sklep Piotrek killed Najlepsi , Gina pierwsi. <3 with p90 Van Furby : /sklep DajusPL. : /sell Nagi@W@Pokrzywach : /ks BezOdbioru : /sell Piotrek killed Tr!k3r with p90 Piotrek killed BezOdbioru with p90 Airstrike wezwany przez LEON ZAWODOWIEC Lyubov killed Slepy strzela with awp Van Furby killed KeymilS with m4a1 Tr!k3r : /zamien Predator Missle wezwany przez Nagi@W@Pokrzywach Najlepsi , Gina pierwsi. <3 dropped Najlepsi , Gina pierwsi. <3 has left the game Piotrek killed MiszOr with p90 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'skan przed 7 sec' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '' [AMXBans] === @Edit na potwierdzenie masz ss'y http://scr.hu/1sna/ujc4j http://scr.hu/1sna/908yr http://scr.hu/1sna/dz0l7 i powiedz mi kogo zeskanowałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 2 Lutego 2015 #269021 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Dostałeś ty , haked i ven ten. Ja tu nic nie napisalem że kogoś zabiłeś .... byłem z tobą w tt i widziałem po za tym AlpaCzido zgłaszał. Ja dowodu nie potrzebuje jak coś widzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #269023 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 no kurwa, masz dowody ze NIKOGO NIE ZABILEM poprzez ten plot, no ale przecież ty owych dowodów nie potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 2 Lutego 2015 #235695 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 trochę kultury synek. AlpaCzido Cię zgłaszał po za tym widziałem sam co robisz i nie kręć mi tu nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #233931 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 po 1 nie jestem twoim "synkiem", po drugie - mam dowody ze nikogo nie zabiłem poprzez skanowanie płotu na eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 2 Lutego 2015 #233514 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Zabić nie zabiłeś ale skanowałeś za to dostałeś bana dla mnie koniec tematu. A z to że kłamiesz to się pilnuj bo będę teraz szczególnie zwracać na ciebie uwagę pod względem regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #116812 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ale admin do 30 min nie musi przedstawiać dowodów więc wierzymy ci eR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 2 Lutego 2015 #56075 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jest ciągła wymiana zdań, w takim razie admina eR poproszę o jakiekolwiek dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2015 #55708 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Ban minął wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Lutego 2015 #269031 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Skoro ban minął, proszę kogoś z moderatorów bądź s@ o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 2 Lutego 2015 #269043 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 R4D3K, jakie dowody? Ewentualnie demko i nic więcej, bo z ssów nic nie wyciągniesz, czy skanował czy nie. A z tego co mi wiadomo to nie ma przymusu mieć dowodów do bana na taki okres czasu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Lutego 2015 #269045 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj Graczu. Twoje skarga została rozpatrzona negatywnie. Tym samym wcześniejszego UnBan nie otrzymałeś. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379809 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi