Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251333 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nick: [MC]MagikM.D. Wiek: 22. Doświadczenie (w byciu adminem): 2 lata. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8. Staż w CS-sie: 7-8 lat. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Bylem już tutaj adminem przez ponad rok oraz opiekunem tego serwera;) - co świadczy o tym, że znam regulamin i potrafię współpracować ze wszystkimi graczami Pozwolę sobie powiedzieć iż w końcu to my jesteśmy dla graczy, a nie oni dla nas . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h. Kontakt: GG-3154510, Steam. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%5BMC%5DMagikM.D./80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251345 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Narazie jestem na nie muszisz nadrobic godziny bo masz tylko 60 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 1 Stycznia 2015 #251349 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na TAK Miły Steam Aktywność PS. Zły Magik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251356 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Wybaczcie pisanie w podaniu ale kolega sie myli Mialem 2x przegranych h tutaj niz niejeden gracz, lecz moj nick zostal usuniety z GT. Właściciel - aquax potwierdzi ilość moich przegranych godzin na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 1 Stycznia 2015 #251362 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na Tak nie jednokrotnie Magik pokazał że można mu zaufać . A pisanie że jestem na nie itd.... nie powinno tu wgl być brane pod uwagę jeżeli piszą to ludzie którzy są tu 3 msc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Stycznia 2015 #251405 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na Tak nie jednokrotnie Magik pokazał że można mu zaufać . A pisanie że jestem na nie itd.... nie powinno tu wgl być brane pod uwagę jeżeli piszą to ludzie którzy są tu 3 msc Podpinam się do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251411 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na TAK ogarnięty chłopak przyda się następny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 1 Stycznia 2015 #251419 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na tak steam wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251420 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 jestem na tak wiek steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 1 Stycznia 2015 #251476 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Jestem na TAK Spelnia wymagania, bardzo komunikatywny. Stara Gwardia powraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Stycznia 2015 #251524 Administrator Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Co do godzin na serwerze, to miałeś przegrane tu ponad 700, więc jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Stycznia 2015 #251526 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Aktywny bardzo, regulamin zna, ma Steam. Wymagania spełnia. Na tak oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 2 Stycznia 2015 #251710 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Hmm. Pamiętam kolegę. Ale czyż to nie magik "zdradził" sieć ? Z tego co pamiętam odszedł na inną i był tam administratorem. A do tego to pamiętne jechanie na wh jako admin Niestety ale jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251713 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Kolega wybaczy ale niestety to nie byłem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251757 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 jestem na nie brak ssow na forum ktore ci zrobielm pol mapy spedzilem zeby ci je zrobic nie ma na forum znaczy ze masz cos do ukrycia podanie umiesz napisac a ssow nie umiesz dodac czyli byles winny na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251762 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ssy sprawdzał aquax nie wierzysz jego zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 2 Stycznia 2015 #251879 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Jak dla mnie, to jest żenujące zasłanianie się w każdej sytuacji aquaxem. Po drugie częściej siedzisz na spect, niż grasz.... Po trzecie rozkazujesz adminom, co mają robić i za co banować. Przykro mi, ale tak jak powiedział strzelec, synem prezydent to nie jesteś. Na nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251883 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ssy sprawdzał aquax nie wierzysz jego zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 2 Stycznia 2015 #251897 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 [MC]Magik Co ty wgl świrujesz? Wypowiadasz się w swoim podaniu ?.::DwA gRoszE do WinA::. ma racje, tyle godzin bo na spect nabiłeś. Rozkazywać to możesz swojemu pieskowi a nie adminom. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251898 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Ssy wrzuca sie na forum jak bys nie wiedzial,wydaje mi sie ze wyglasz jak pupilek aquaxa i niemasz zadnych przywilejow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251899 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Hmm. Pamiętam kolegę. Ale czyż to nie magik "zdradził" sieć ? Z tego co pamiętam odszedł na inną i był tam administratorem. A do tego to pamiętne jechanie na wh jako admin Niestety ale jestem na nie. W 100% się z tym zgadzam. Pamiętam gracza, gdy był opiekunem cod mod 200lvl i jechał na wh do tej pory, aż ktoś go zgłosił i został zbanowany. A takie moje pytanie - skąd masz ub z tamtego bana, o którym wspomniałem wyżej? Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251922 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 To ze siedze na spekcie i obserwuje ludzi ktorych zglaszam wam, z czego reagujecie dopiero po kilkukrotnym pisaniu to moze dlatego ? jakbyscie umieli czytac to byscie zauwazyli ze gralem juz tutaj wczesniej przez 2-3 lata i mialem przegranych ok 700h Mam tez prawo do obrony czyz nie ? przez to co dzialo sie kiedys tutaj nabralem dystansu do wszystkiego i kazdy problem rozwiazuje z wlascicielem tyle w tym temacie z mojej strony uczymy sie czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy` Napisano 2 Stycznia 2015 #251933 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Magical Men - Imagine yourself: jakbys nie pamietal gralem tu w chuj wczesniej i dlugo dluzej mialem ok 700h rpzegranych ale ktos mi wyjebal konto GT czytaj cale podanie a na spekcie siedze po to by wykonywac za was robote!? i spam na u@ bedzie dopoki sami reagowac nie bedziecie Oto jaką wiadomość dostałem na steam . Robisz wszystko żeby każdy był na tak. Tym bardziej jestem na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 2 Stycznia 2015 #251946 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wszystko układa mi się w jedną całość. Przy końcu twojej działalności na sieci stałeś się "łowcą" rang. Zostałeś awansowany na opiekuna COD 200. Na wh grałeś cały czas. Nawet wydaje mi się, lecz nie mam takiej pewności iż byłeś banowany za wh, ale wrociles na posadę admina. Twoje odejście było dosyć głośne. Przeniosłeś się na inną sieć razem z graczem o Nicku: MC RyChU MD. Ściągałeś graczy z sieci. Z tego co pamiętam miałeś również bana na forum. Proszę o wyjaśnienie sprawy przez Administratora. Co do bana, którego Magik posiadał na serwerze to amxban był około roku temu przez aquaxa resetowany więc stąd brak bana u Magika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Stycznia 2015 #251999 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Im masz racje,magik mysli ze jak byl opiekunem to ze odrazu zostanie adminem.Zbyt duzo w przeszlosci zlego zrobil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi