August Napisano 13 Grudnia 2014 #240263 Napisano 13 Grudnia 2014 1. Imię: Artur 2. Kontakt: Administracja posiada do mnie kontakt. 3. Lokalizacja: Olsztyn 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 0h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Jak komputer jest włączony, to i forum odpalone. 6. Posty (min.250 sensownych): wielokrotność jest nawet. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Poprawić czytelność forum, jak i przypinanych tematów. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: "opiekuję" się już działem ubt, co nie sprawia wielu problemów, opiekowałem się większymi forami, niż to, więc spokojnie mogę całe ogarnąć. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Nie wchodzę w zbytnie znajomości, jeżeli z góry uważam je za bezowocne. Będąc w RWSS na studiach trzeba mieć te umiejętności. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jestem cierpliwy do czasu, jednak zawsze wypełniam powierzone mi obowiązki na 101%. 11. Coś o sobie: Bardzo lubię wykorzystywać fakt tego, że dużo ludzi nie odróżnia świata wirtualnego od realnego, przez co łatwo ludzi wyprowadzić jest z równowagi, co jest tutaj moim hobby, także nie zdziwię się jak będą wypowiedzi, że jestem chamski, arogancki, etc. "czas wolny", a "praca" na sieci, to dwie różne rzeczy. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Obsługa skryptu, jak i panelu, kodu, dodatków jest mi bardzo dobrze znana. 13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście.
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Grudnia 2014 #240265 Napisano 13 Grudnia 2014 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Nie wchodzę w zbytnie znajomości, jeżeli z góry uważam je za bezowocne. 11. Coś o sobie: Bardzo lubię wykorzystywać fakt tego, że dużo ludzi nie odróżnia świata wirtualnego od realnego. Ah, to już wszystko doskonale rozumiem, dałeś mi sporo do zrozumienia :> Nawiązując do tematu. Fakt, @August był dla mnie kiedyś chamski, ale zauważyłam u niego dużą poprawę, przez co ma u mnie wielkiego plusa. (obyś był taki cały czas i tego nie zmieniał to będzie :good:) . Także wymienię swoje plusy dla niego: + długo na forum + ranga członka UBT + dobry admin serwera + ogarnięty + staż + posty + dość sporo czasu spędza na forum + zmienił swoje zachowanie (bynajmniej do mnie), co (jak wyżej napisałam) jest wielkim plusem. Reasumując moją wypowiedź, po prostu dwoma słowami - NA TAK. Powodzenia. @@EDIT: @LKD, ale skoro w stosunku do mnie się zmienił to widać, że potrafi i może .
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240268 Napisano 13 Grudnia 2014 Jestem na NIE: -Mial 3 razy admina i za kazdym razem jakos go traci -Jest typowym czlowiekiem ktory szuka zaczepki (sb) itp. + staz i posty akurat tutaj plus Krotko i na temat nie. + zmienił swoje zachowanie, co (jak wyżej napisałam) jest wielkim plusem. Tylko i wylacznie do ciebie zmienil podejscie
Kenpachi Zaraki Napisano 13 Grudnia 2014 #240278 Napisano 13 Grudnia 2014 W pewnym sensie czekałem na to podanie. Artur to osoba, która jest moim faworytem wśród wszystkich kandydatów na to stanowisko. Posiada naprawdę duże doświadczenie w pracy jako moderator i nie tylko. Jest bardzo stanowczy i sumiennie wykonuje powierzone mu obowiązki. +Stanowczy +Odpowiedzialny +Spore doświadczenie +Pomoże gdy ktoś tej pomocy faktycznie potrzebuje,a nie zadaje głupie pytania +Dobrze wypełnia swoją rolę UBT +Da rade bez najmniejszego problemu +Co jest oczywiste spełnia wymagania Podsumowując, jestem na Tak.
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240286 Napisano 13 Grudnia 2014 Jak @LKD napisał- praktycznie ZAWSZE rzucisz jakimś chamskim tekstem, by doszło do kłótni. Marny prowokator, nic do dodania. Na nie.
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240290 Napisano 13 Grudnia 2014 Osobiście kiedyś uważałem Cię za równego gościa, niestety tak jak koledzy wyżej napisali, wyszło szydło z worka... Chamski, prowokuje, co tu dużo mówić jestem na bardzo duże Nie! Tak na marginesie kobietą cisnąc.. Pozdro nie mam szacunku do takich ludzi jak Ty
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240292 Napisano 13 Grudnia 2014 Jesteś chamski, arogancki etc. Takich ludzi nam trzeba
Jellyfish. Napisano 13 Grudnia 2014 #240316 Napisano 13 Grudnia 2014 Artur.. Bardzo ciężki i specyficzny charakter i ciężko Cię czasem rozgryźć, ale mimo wszystko jesteś stanowczy, odpowiedzialny i znasz się na rzeczy, dość długo razem współpracowaliśmy i nie mam żadnych zastrzeżeń Masz moje tak.
Teez. Napisano 13 Grudnia 2014 #240318 Napisano 13 Grudnia 2014 Na sb zawsze się do kogoś przyczepisz, Jelly dobrze mówi ciężki i specyficzny charakter. Zgodzę się też z citkosem i LKD. Podejście zmieniłeś do 1 kobiety a do reszty dalej jesteś jaki jesteś. Widzę znacznie lepszych kandydatów na to stanowisko, na nie.
Kristo Napisano 13 Grudnia 2014 #240366 Napisano 13 Grudnia 2014 Na NIE - Zawsze potrafisz doprowadzić do kłótni - Tak jak koledzy wyżej zmieniłeś zachowanie tylko do Danke Ja widzę lepszych również na to stanowisko np. Danke czy R4d3k
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240375 Napisano 13 Grudnia 2014 Na stanowisko Moderatora wybraliśmy już wystarczającą liczbę kandydatów. Popracuj nad większą aktywnością, a tak samo jak Sniper, myślę, że jest szansa współpracy.
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240376 Napisano 13 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
13 Gru
12
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Kenpachi Zaraki 1 post