R4d3k Napisano 12 Grudnia 2014 #239816 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 1. Imię: Radosław 2. Kontakt: Steam/PW 3. Lokalizacja: Irlandia 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: To zależy od dnia, kilka godzin, najczęściej w porach nocnych 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Hmm 5-8 godzin, różnie to bywa 6. Posty (min.250 sensownych): Jest 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymywać porządek na forum, pomagać innym forumowiczom, kulturki na forum pilnować 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętne, jakiekolwiek bym dostał. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam takie umiejętności, jestem członkiem UBT. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam. 11. Coś o sobie: Mam 20 lat. Jestem już na mh 9 miesięcy. Jestem adminem ODD2 oraz członkiem UBT. Jestem spokojną i miłą osóbką. Nigdy nie szukam zaczepek, kulturalny i przyjazny. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Doświadczenie posiadam, byłem moderatorem na 3 innych forach, lecz nie pełniłem tej funkcji już od dawna. Szybko ogarnąłbym co i jak. 13. Obowiązkowe mikro: Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 12 Grudnia 2014 #239891 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Na Mega Wielkie TAK - Ogarnięty - Wiek - Staż na forum - Posty Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Grudnia 2014 #239908 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Na TAK! pomocny, aktywny, miły tyle starczy Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Grudnia 2014 #239911 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jestem na wielkie, wielkie TAK. Również nie ukrywam tego, że jesteś moim 2 faworytem na tę posadę. Z posadą UBT i Adminem radzisz sobie bardzo dobrze i myślę, ze z Moderatorem też nie będziesz mieć problemów. Jesteś aktywny na forum, miły oraz pomocny. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 12 Grudnia 2014 #240004 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jak najbardziej na duże tak. Znam go realnie i mogę na spokojnie napisać, że Radek nie złożył podania po to, żeby niedługo zrezygnować ze stanowiska moderatora, jestem o tym w stu procentach przekonana. Można mu zaufać i wiem, że nie zawiódłby i byłby skłonny starać się jak najbardziej byłoby to możliwe. Powodzenia :good: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Grudnia 2014 #240064 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Pamiętam Cię bardzo dobrze, wydaje mi się, że swoje obowiązki wykonujesz z wielką odpowiedzialnością. Moderator to poważna funkcja. Aktywny na forum, dość długo na forum, nie widzę przeciwwskazań. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240103 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jesteś aktywny, ogarniasz UBT i z tego, co pamiętam, to ogarniasz też admina. Na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240120 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jestem na TAK powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240130 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Pamiętam Cię bardzo dobrze, wydaje mi się, że swoje obowiązki wykonujesz z wielką odpowiedzialnością. Moderator to poważna funkcja. Aktywny na forum, dość długo na forum, nie widzę przeciwwskazań. Tak. Takie same powody daję Ci Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240131 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jesteś aktywny, ogarniasz UBT i z tego, co pamiętam, to ogarniasz też admina. Na tak. Powodzenia. Powody tu daje wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Grudnia 2014 #240298 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jestem na tak, miły,pomocny,ogarnięty z rangą UBT i Admina radzisz sobie doskonale więc i modka ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 13 Grudnia 2014 #240300 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Bez wątpienia duże tak. Jednak Radziu podanie złożyłeś . Wszystkie wymagania spełnia, aktywny na forum, długo z nami jest. Pomocny chłopak i ta funkcja jest odpowiednia dla Ciebie. Trzymam kciuki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Grudnia 2014 #240355 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 R4d3k, spokojny, opanowany i bezkonfliktowy. Nie przypominam sobie żadnej skargi na niego. Zawsze kulturalny i bezstronny, gdy sytuacja tego wymaga (nawet, gdy chodziło o brata). Naturalny kandydat na osobę pilnującą porządku na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240368 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Problemu nie stwarzasz, aktywny jesteś, zaangażowanie w życie forum widoczne. Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Grudnia 2014 #240369 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi