R4d3k Posted December 12, 2014 #239816 Share Posted December 12, 2014 1. Imię: Radosław 2. Kontakt: Steam/PW 3. Lokalizacja: Irlandia 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: To zależy od dnia, kilka godzin, najczęściej w porach nocnych 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Hmm 5-8 godzin, różnie to bywa 6. Posty (min.250 sensownych): Jest 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Utrzymywać porządek na forum, pomagać innym forumowiczom, kulturki na forum pilnować 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętne, jakiekolwiek bym dostał. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam takie umiejętności, jestem członkiem UBT. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam. 11. Coś o sobie: Mam 20 lat. Jestem już na mh 9 miesięcy. Jestem adminem ODD2 oraz członkiem UBT. Jestem spokojną i miłą osóbką. Nigdy nie szukam zaczepek, kulturalny i przyjazny. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Doświadczenie posiadam, byłem moderatorem na 3 innych forach, lecz nie pełniłem tej funkcji już od dawna. Szybko ogarnąłbym co i jak. 13. Obowiązkowe mikro: Jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted December 12, 2014 #239891 Share Posted December 12, 2014 Na Mega Wielkie TAK - Ogarnięty - Wiek - Staż na forum - Posty Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 12, 2014 #239908 Share Posted December 12, 2014 Na TAK! pomocny, aktywny, miły tyle starczy Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted December 12, 2014 #239911 Share Posted December 12, 2014 Jestem na wielkie, wielkie TAK. Również nie ukrywam tego, że jesteś moim 2 faworytem na tę posadę. Z posadą UBT i Adminem radzisz sobie bardzo dobrze i myślę, ze z Moderatorem też nie będziesz mieć problemów. Jesteś aktywny na forum, miły oraz pomocny. Powodzenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted December 12, 2014 #240004 Share Posted December 12, 2014 Jak najbardziej na duże tak. Znam go realnie i mogę na spokojnie napisać, że Radek nie złożył podania po to, żeby niedługo zrezygnować ze stanowiska moderatora, jestem o tym w stu procentach przekonana. Można mu zaufać i wiem, że nie zawiódłby i byłby skłonny starać się jak najbardziej byłoby to możliwe. Powodzenia :good: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted December 12, 2014 #240064 Share Posted December 12, 2014 Pamiętam Cię bardzo dobrze, wydaje mi się, że swoje obowiązki wykonujesz z wielką odpowiedzialnością. Moderator to poważna funkcja. Aktywny na forum, dość długo na forum, nie widzę przeciwwskazań. Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 12, 2014 #240103 Share Posted December 12, 2014 Jesteś aktywny, ogarniasz UBT i z tego, co pamiętam, to ogarniasz też admina. Na tak. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 12, 2014 #240120 Share Posted December 12, 2014 Jestem na TAK powody UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 12, 2014 #240130 Share Posted December 12, 2014 Pamiętam Cię bardzo dobrze, wydaje mi się, że swoje obowiązki wykonujesz z wielką odpowiedzialnością. Moderator to poważna funkcja. Aktywny na forum, dość długo na forum, nie widzę przeciwwskazań. Tak. Takie same powody daję Ci Wielkie TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 12, 2014 #240131 Share Posted December 12, 2014 Jesteś aktywny, ogarniasz UBT i z tego, co pamiętam, to ogarniasz też admina. Na tak. Powodzenia. Powody tu daje wielkie TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 13, 2014 #240298 Share Posted December 13, 2014 Jestem na tak, miły,pomocny,ogarnięty z rangą UBT i Admina radzisz sobie doskonale więc i modka ogarniesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 13, 2014 #240300 Share Posted December 13, 2014 Bez wątpienia duże tak. Jednak Radziu podanie złożyłeś . Wszystkie wymagania spełnia, aktywny na forum, długo z nami jest. Pomocny chłopak i ta funkcja jest odpowiednia dla Ciebie. Trzymam kciuki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted December 13, 2014 #240355 Share Posted December 13, 2014 R4d3k, spokojny, opanowany i bezkonfliktowy. Nie przypominam sobie żadnej skargi na niego. Zawsze kulturalny i bezstronny, gdy sytuacja tego wymaga (nawet, gdy chodziło o brata). Naturalny kandydat na osobę pilnującą porządku na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted December 13, 2014 #240368 Share Posted December 13, 2014 Problemu nie stwarzasz, aktywny jesteś, zaangażowanie w życie forum widoczne. Przyjęty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted December 13, 2014 #240369 Share Posted December 13, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts