Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> R4d3k - Podanie na Moderatora

R4d3k

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Rados艂aw

2. Kontakt: Steam/PW

3. Lokalizacja: Irlandia

4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: To zale偶y od dnia, kilka godzin, najcz臋艣ciej w porach nocnych

5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): Hmm 5-8 godzin, r贸偶nie to bywa

6. Posty (min.250 sensownych): Jest

7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie):聽Utrzymywa膰 porz膮dek na forum, pomaga膰 innym forumowiczom, kulturki na forum pilnowa膰

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:聽Oboj臋tne, jakiekolwiek bym dosta艂.

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi:聽Posiadam takie umiej臋tno艣ci, jestem cz艂onkiem UBT.

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Posiadam.

11. Co艣 o sobie:聽Mam 20 lat. Jestem ju偶 na mh 9 miesi臋cy. Jestem adminem ODD2 oraz cz艂onkiem UBT. Jestem spokojn膮 i mi艂膮 os贸bk膮. Nigdy nie szukam zaczepek, kulturalny i przyjazny.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?):聽Do艣wiadczenie posiadam, by艂em moderatorem na 3 innych forach, lecz nie pe艂ni艂em tej funkcji ju偶 od dawna. Szybko ogarn膮艂bym co i jak. :)

13. Obowi膮zkowe mikro: Jest.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Jestem na wielkie, wielkie TAK. R贸wnie偶 nie ukrywam tego, 偶e jeste艣 moim 2 faworytem na t臋 posad臋. Z posad膮 UBT i Adminem radzisz sobie bardzo dobrze i my艣l臋, ze z Moderatorem te偶 nie b臋dziesz mie膰 problem贸w. Jeste艣 aktywny na forum, mi艂y oraz pomocny. Powodzenia !聽

Odno艣nik do komentarza

Jak najbardziej na du偶e tak.

Znam go realnie i mog臋 na spokojnie napisa膰, 偶e Radek nie z艂o偶y艂 podania po to, 偶eby nied艂ugo zrezygnowa膰 ze stanowiska moderatora, jestem o tym w stu procentach przekonana. Mo偶na mu zaufa膰 i wiem, 偶e nie zawi贸d艂by i by艂by sk艂onny stara膰 si臋 jak najbardziej by艂oby to mo偶liwe.

Powodzenia聽 :good: .

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Pami臋tam Ci臋 bardzo dobrze, wydaje mi si臋, 偶e swoje obowi膮zki wykonujesz z wielk膮 odpowiedzialno艣ci膮. Moderator to powa偶na funkcja. Aktywny na forum, do艣膰 d艂ugo na forum, nie widz臋 przeciwwskaza艅. :) Tak.

Takie same powody daj臋 Ci Wielkie TAK

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jeste艣 aktywny, ogarniasz UBT i z tego, co pami臋tam, to ogarniasz te偶 admina. Na tak. Powodzenia.

Powody tu daje wielkie TAK

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Moderatora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...