Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239732 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 1. Imię: Michał 2. Kontakt: Steam,pw,ts 3. Lokalizacja: Wwa 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Dosyć duzo mniej wiecej od 4h do 8h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 3/4h 6. Posty (min.250 sensownych): 2x tyle 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomoc ogarnac, zamykac tematy i wszystko co bedzie trzeba zrobic i z czym sobie poradze 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Moge kazdym, nie mam takiego ktorym szczegolnie bym chcial 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Jestem slowny, i wykonuje zawsze nalezna dla mnie robote ;P 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Nigdy nie zajmowalem, i nigdy nie obslugiwalem IPB, lecz poradniki sa, i bede mial kogo sie poradzic gdy czegos nie bede wiedzial 13. Obowiązkowe mikro: Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 11 Grudnia 2014 #239735 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Na TAK - Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Grudnia 2014 #239739 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Mój zią Na tak, ogarnia i spoko zią z niego Łatwy kontakt duży staż Kristo, wypowiadasz się w każdym podaniu, nawet go nie czytając, każdy z Nas był administratorem już wcześniej oraz był na forum dłużej od Ciebie, więc nie wiem dlaczego piszesz, że za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 11 Grudnia 2014 #239740 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jak najbardziej na TAK! Myślę że wymagania są spełnione @@Kristo Co do twojej wypowiedzi @LKD wrócił na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Grudnia 2014 #239742 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jasne, że na tak. LKD dobra mordeczka, ogarnia tematy, zaraża pozytywną energią, drugi kandydat, który jest godny podjęcia się tego stanowiska. Trzymam kciuki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 11 Grudnia 2014 Premium Inwestor Support Admin VIP #239746 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 LKD Mordo na tak oganiety kultura spoko zią wszystkie plusy normalnie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239748 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jestem na tak wymagania spelnia calkiem spoko ziomek . Pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 11 Grudnia 2014 #239750 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 jak najbardzie na tak wymagania + można sie z nim dogadać bez problemowy czlowiec wyluzowany spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239757 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Też jestem na TAK. Jak dla mnie godny na miejsce moderatora, spełnia wymagania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Grudnia 2014 #239760 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Na TAK. + posty + admin + spoko ziomeczek - podanie, wiesz dobrze o co chodzi : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 11 Grudnia 2014 #239782 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Czy Ja wiem, czy LKD jest takim dobrym kandydatem.. Strasznie łatwo jest go wyprowadzić z równowagi kilkoma sugerującymi zdaniami, a Moderator według mnie powinien panować nad swoimi emocjami 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomoc ogarnac, zamykac tematy i wszystko co bedzie trzeba zrobic i z czym sobie poradze Sam tutaj przyznaje się, że nie jest pewny czy sobie poradzi, więc podanie w stylu "a nuż się uda" Jestem bliżej negatywnej ocenie, niż pozytywnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Grudnia 2014 #239802 Administrator Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Ta sama sytuacja co u kepachiego. Wróciłeś niedawno i musi troszkę minąć by przekonać nas, że wróciłeś na dobre. Na tą chwilę zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Grudnia 2014 #239803 Administrator Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361831 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi