Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> LKD na Modka?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Michał

2. Kontakt: Steam,pw,ts

3. Lokalizacja: Wwa

4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Dosyć duzo mniej wiecej od 4h do 8h

5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 3/4h

6. Posty (min.250 sensownych): 2x tyle :D

7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomoc ogarnac, zamykac tematy i wszystko co bedzie trzeba zrobic i z czym sobie poradze :P

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Moge kazdym, nie mam takiego ktorym szczegolnie bym chcial 

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest :D

11. Coś o sobie: Jestem slowny, i wykonuje zawsze nalezna dla mnie robote ;P

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Nigdy nie zajmowalem, i nigdy nie obslugiwalem IPB, lecz poradniki sa, i bede mial kogo sie poradzic gdy czegos nie bede wiedzial :)

13. Obowiązkowe mikro: Jest

Mój zią :D

Na tak, ogarnia i spoko zią z niego :) Łatwy kontakt duży staż :D

Kristo, wypowiadasz się w każdym podaniu, nawet go nie czytając, każdy z Nas był administratorem już wcześniej oraz był na forum dłużej od Ciebie, więc nie wiem dlaczego piszesz, że za szybko :)

Czy Ja wiem, czy LKD jest takim dobrym kandydatem..

Strasznie łatwo jest go wyprowadzić z równowagi kilkoma sugerującymi zdaniami, a Moderator według mnie powinien panować nad swoimi emocjami :)

7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomoc ogarnac, zamykac tematy i wszystko co bedzie trzeba zrobic i z czym sobie poradze :P

Sam tutaj przyznaje się, że nie jest pewny czy sobie poradzi, więc podanie w stylu "a nuż się uda"

Jestem bliżej negatywnej ocenie, niż pozytywnej :)

• Administrator

Ta sama sytuacja co u kepachiego. Wróciłeś niedawno i musi troszkę minąć by przekonać nas, że wróciłeś na dobre. Na tą chwilę zamykam.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• 11 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...