Guest Guest Posted December 11, 2014 #239732 Share Posted December 11, 2014 1. Imię: Michał 2. Kontakt: Steam,pw,ts 3. Lokalizacja: Wwa 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Dosyć duzo mniej wiecej od 4h do 8h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 3/4h 6. Posty (min.250 sensownych): 2x tyle 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomoc ogarnac, zamykac tematy i wszystko co bedzie trzeba zrobic i z czym sobie poradze 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Moge kazdym, nie mam takiego ktorym szczegolnie bym chcial 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Jestem slowny, i wykonuje zawsze nalezna dla mnie robote ;P 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Nigdy nie zajmowalem, i nigdy nie obslugiwalem IPB, lecz poradniki sa, i bede mial kogo sie poradzic gdy czegos nie bede wiedzial 13. Obowiązkowe mikro: Jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted December 11, 2014 #239735 Share Posted December 11, 2014 Na TAK - Wymagania Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted December 11, 2014 #239739 Share Posted December 11, 2014 Mój zią Na tak, ogarnia i spoko zią z niego Łatwy kontakt duży staż Kristo, wypowiadasz się w każdym podaniu, nawet go nie czytając, każdy z Nas był administratorem już wcześniej oraz był na forum dłużej od Ciebie, więc nie wiem dlaczego piszesz, że za szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Vipo:. Posted December 11, 2014 #239740 Share Posted December 11, 2014 Jak najbardziej na TAK! Myślę że wymagania są spełnione @@Kristo Co do twojej wypowiedzi @LKD wrócił na to stanowisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted December 11, 2014 #239742 Share Posted December 11, 2014 Jasne, że na tak. LKD dobra mordeczka, ogarnia tematy, zaraża pozytywną energią, drugi kandydat, który jest godny podjęcia się tego stanowiska. Trzymam kciuki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livio Posted December 11, 2014 VIP #239746 Share Posted December 11, 2014 LKD Mordo na tak oganiety kultura spoko zią wszystkie plusy normalnie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 11, 2014 #239748 Share Posted December 11, 2014 Jestem na tak wymagania spelnia calkiem spoko ziomek . Pozdro i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
vision Posted December 11, 2014 #239750 Share Posted December 11, 2014 jak najbardzie na tak wymagania + można sie z nim dogadać bez problemowy czlowiec wyluzowany spokojny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted December 11, 2014 #239757 Share Posted December 11, 2014 Też jestem na TAK. Jak dla mnie godny na miejsce moderatora, spełnia wymagania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted December 11, 2014 #239760 Share Posted December 11, 2014 Na TAK. + posty + admin + spoko ziomeczek - podanie, wiesz dobrze o co chodzi : ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted December 11, 2014 #239782 Share Posted December 11, 2014 Czy Ja wiem, czy LKD jest takim dobrym kandydatem.. Strasznie łatwo jest go wyprowadzić z równowagi kilkoma sugerującymi zdaniami, a Moderator według mnie powinien panować nad swoimi emocjami 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomoc ogarnac, zamykac tematy i wszystko co bedzie trzeba zrobic i z czym sobie poradze Sam tutaj przyznaje się, że nie jest pewny czy sobie poradzi, więc podanie w stylu "a nuż się uda" Jestem bliżej negatywnej ocenie, niż pozytywnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted December 12, 2014 #239802 Administrator Share Posted December 12, 2014 Ta sama sytuacja co u kepachiego. Wróciłeś niedawno i musi troszkę minąć by przekonać nas, że wróciłeś na dobre. Na tą chwilę zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator aquax Posted December 12, 2014 #239803 Administrator Share Posted December 12, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted December 5, 2015 #361831 Share Posted December 5, 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts