Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Października 2014 #228564 Napisano 29 Października 2014 [align=center]@Magdaaa69 - Dość świeżo upieczona użytkowniczka forum MH. Zazwyczaj dobra, pomocna i miła, ale gdy trzeba potrafi być "Upartą złośnicą" . Wszystkich czytelników gorąco zapraszam do przeczytania tego, co chciałaby Wam przekazać nasza koleżanka! [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam Cię Madziu. Dziękuję, że zgodziłaś się na wywiad. Tradycyjnie na początek opisz swoją osobę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cześć, mam na imię Magda, mieszkam w Płocku mam 21 lat, pracuję i uczę się.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Moja imienniczka. Opowiedz coś o swojej pracy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm, więc tak moja praca jest dość ciekawa. Pracuję w ogólnopolskim sklepie aukcyjnym jako fotograf odzieży, wyceniam je oraz wstawiam na aukcje. Praca trochę stresująca, wymagająca własnych pomysłow, lecz nie narzekam .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ciekawa praca. Oprócz pracy wspomniałaś, że się uczysz. Możesz coś więcej na ten temat powiedzieć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, uczęszczam na zaoczne studium medyczne-kierunek fizjoterapia z masażem. Lubię pomagać osobom chorym, ponieważ mam brata głuchoniemego, więc dlatego taki wybór .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Pomocna z Ciebie osoba. Jak sobie na tym studium radzisz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dopiero pierwszy rok, więc początki nauki. Jak na razie nie narzekam, łączę przyjemne z pożytecznym .[/align] [align=center] [/align] [align=center]To jeszcze sporo nauki przed Tobą, życzę powodzenia i dalszych sukcesów. Poza pracą i nauką co robisz w życiu codziennym? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję bardzo . W wolnych chwilach spotykam się z przyjaciółmi, biorę psa na długie spacery, czytam książki a gdy są nudne popołudnia i wieczory to gram w Cs`a oraz w Lola .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nigdy nie lubiłam LOL'a i raczej nie przekonam się do tej gry. Powiedz nam czy masz może w życiu jakieś marzenie? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Och może kiedyś razem pogramy to się przekonasz . Mam marzenia jak każdy. Moim największym marzeniem jest mieć własny przytulny dom i kochającą rodzinę. A takim mniejszym marzeniem jest skończenie studiów medycznych, zatem z całych sił dążę do ich spełnienia.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Na pewno Ci się uda i tego życzę Ci z całego serca. Skoro weszłaś w sprawy rodzinne to powiedz czy masz może jakieś rodzeństwo oprócz brata o którym wspominałaś? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cieszę się, że wierzysz we mnie . Tak mam również o 10 lat starsza siostrę, która na dniach urodzi córeczkę .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zupełnie tak, jak moja mama. Też będzie niedługo rodzić i też córeczkę. Dobrze jest mieć rodzeństwo, bynajmniej takie jest moje zdanie. Ciekawi mnie Madziu czy masz może chłopaka? [/align] [align=center] [/align] [align=center]To teraz Madziu będziemy się opiekować małymi skarbami . Również tak sądzę, wtedy człowiek uczy się dzielenia z innymi oraz ma się wsparcie od rodzeństwa. Tak mam, ma na imię Łukasz .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zgadza się. W szczególności będziemy pomagać . [/align] [align=center]No proszę, gratuluję chłopaka. Ile jesteście razem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przyjaźń przerodziła się w związek i trawa 2 lata i 8 miesięcy. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ulala, nieźle. Życzę szczęścia i pozdrów swojego chłopaka od redaktorki . Przejdźmy teraz do tematu o którym kobiety najczęściej lubią rozmawiać. Nosisz może biżuterię? Co o niej powiesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję i na pewno pozdrowię . Tak noszę zegarek, bransoletkę oraz kolczyk w języku. Kiedyś bardzo lubiłam mieć mnóstwo kolczyków w uszach ,ale znudziło mi się to i wolę skromne małe srebrne kolczyki i naszyjniki, które zakładam na jakieś specjalne okazje : ).[/align] [align=center] [/align] [align=center]Kolczyk w języku? Nie bolało jak przebijałaś? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Samo przebijanie nie boli, okres gojenia zaś tak. Ale wytrzymałam i od 4 lat go mam .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja chciałabym mieć kolczyk w pępku, lecz osobiście jestem bardzo wrażliwa na bóle . Jak się na co dzień ubierasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobry pomysł, może w przyszłości się przełamiesz i zrobisz Mój ubiór hmm... Lubię się ubierać wygodnie i w ulubione kolory. Na co dzień noszę luźne ubrania, zaś gdy wychodzę do znajomych lub na spotkania rodzinne lubię założyć coś eleganckiego.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja tam na przykład w ogóle nie założyłabym jeansów i do dziś mogę podziwiać kobiety, które w nich chodzą. Ale każdy jest inny i każdemu podoba się co innego. A malujesz się? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście, że tak. Każdy w miarę możliwości zakłada to w czym czuje się swobodnie. Tak codziennie robię delikatny makijaż .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Prawidłowo! Najlepszym makijażem dla kobiety to właśnie moim zdaniem delikatny makijaż. Jakich perfum używasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Niedawno kupiłam sobie Light Blue i jestem z nich bardzo zadowolona, nie lubię słodkich perfum. Czasem zamawiam perfumy w Avon. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Avon bardzo dobra firma, także gratuluję gustu i wyboru. Pozwól, że temat o Twojej osobie zakończę ostatnim pytaniem. Gdybyś miała siebie opisać w jednym zdaniu to jak ono by brzmiało? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ohh teraz to mi zadałaś trudne pytaniee . Uparta, złośnica, tajemnicza i dobra duszyczka .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Trudne pytania też muszą być . [/align] [align=center]Przejdźmy teraz w świat gier. Jak trafiłaś na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Trafiłam przypadkowo na Nynka na serwerze ODD2 #2, więc zaprosił mnie do Was na forum . Aaa to przy okazji pozdrawiam Cie Nynku .[/align] [align=center] [/align] [align=center]To rozumiem, że dzięki Nynkowi znalazłaś się tutaj, cieszymy się. Im więcej kobiet tym lepiej. Jakie masz wrażenia jak na tak krótki staż u nas? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Taak Nynkowi to zawdzięczam . Oczywiście Kobiety górą!! Nie mogę za dużo powiedzieć, ponieważ jeszcze za mało czasu z Wami spędziłam, ale pierwsze wrażenia są dobre i cieszę się, że tu trafiłam .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Życzę Ci miłego pobytu na MH. Myślałaś może o wyższym stanowisku, np złożeniu podania na administratorkę serwera? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję . Byłam kiedyś adminem na jednej z serwerowni, podobała mi się ta funkcja, ale sądzę, że raczej jest to dla ludzi, którzy mają czasu więcej za dnia. Też chciałabym Was bardziej poznać. Może pomyślę o tym .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozumiem, w sumie trochę racji masz. Mam do Ciebie takie trochę nietypowe pytanie, haha. Pewnie dużo czytelników zaciekawiło skąd wziął się pomysł na Twój nick na forum, a dokładnie chodzi o cyferkę "69"? . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hmm zauważyłam Nick nie ma żadnego podtekstu, rejestrowałam się na szybko a, że mam zwykle głupie pomysły to stąd się wziął pomysł na taki nick i tak pozostało .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Hehe, zwariowane dziewcze jesteś widzę . Co Twoim zdaniem można byłoby zrobić, by rozwinąć poziom MH na jeszcze wyższy niż jest do dnia dzisiejszego? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Zaskakujesz mnie tymi pytaniami coraz bardziej . Myślę, że dobrym pomysłem by był jakiś konkurs na rozsyłanie ip serwerów, a w nagrodą Vip itp.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Pomysł niczego sobie. Moim zdaniem dobry byłby też pomysł z reklamowaniem naszej sieci, a zwycięzca z największą ilością zrobionych reklam dostałby VIP'a czy też Klasę Premium lub jakiś inny upominek. Napisz Nam czy poznałaś już kogoś na sieci, kogo nazwałabyś dobrym kolegą? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tylko Nynka mogę nazwać dobrym kolegą, ponieważ znamy się już półtora roku . Ale myślę, że poznam więcej ludzi z którymi będę się dobrze dogadywać .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Widzę, że w głowie Ci tylko Nynek haha. Nie no, śmieje się : ). [/align] [align=center]Ostatnim tematem w naszym wywiadzie będzie muzyka. W jakiej gustujesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]No z MH tylko jego znam . Lubię słuchać muzyki z przekazem, zazwyczaj jest to rap.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Rap najlepszy. Dlaczego akurat zafascynował Cię styl rapu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Uważam, że jest to jeden z nielicznych rodzajów muzyki, który ma w sobie przekaz do ludzi i ukazuje problemy i sukcesy dnia codziennego .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mogłabyś nam podrzucić swój ulubiony kawałek? [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nutka niczego sobie. Podrzuciłabyś może swoje najlepsze zdjęcie, które posiadasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cud, miód i malinka!!! Nic dziwnego, że taka kobieta jak Ty ma chłopaka. Nasz wywiad dobiega końca. Chciałabyś może coś dodać od siebie lub pozdrowić kogoś? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję :* Chciałabym bardzo pozdrowić Ciebie za bardzo sympatyczną atmosferę podczas przeprowadzania wywiadu, całą administrację oraz wszystkich forumowiczów . Życzę Wszystkim miłej gry .[/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję Ci bardzo za pozdrowienia i ze wzajemnością! . [/align] [align=center]Oj, zapomniałabym! Nie może zabraknąć dobrego sucharka!! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Rozmowa w przedszkolu:[/align] [align=center]- Skąd się wziąłeś na świecie?[/align] [align=center]- Mama mówi, ze bocian mnie rzucił w kapustę.[/align] [align=center]- Aaa, to pewnie dlatego jesteś głąbem...[/align] [align=center] [/align] [align=center]Dobry sucharek. Tymczasem żegnam się z Tobą i życzę powodzenia w życiu codziennym oraz dziękuje Ci Madziu za wywiad! [/align] [align=center] [/align] [align=center]Również powodzenia, trzymaj się.[/align]
nynek Napisano 29 Października 2014 #228574 Napisano 29 Października 2014 Eeeee krótkie te odpowiedzi Wcale się nie dziwię, że tylko 2 godzinki Tylko ja Ci w głowie? :spiteful: Dzięki za pozdrowienia :air_kiss: Wywiadzik super! Jutro będzie plusik
Gość Guest Napisano 29 Października 2014 #228578 Napisano 29 Października 2014 Dziękuję Madziu za wywiad :* Kamilu, odpowiedzi są odpowiednie :*
Zielonaa. Napisano 29 Października 2014 #228599 Napisano 29 Października 2014 Rzadko kiedy czytam wywiady do końca, ale ten mnie zainteresował Widzę, że słuchasz rapu, dobry wybór mam takie samo zdanie o tym rodzaju muzyki. Tylko jeden mały błąd zrobiłaś Danke Przyjaźń przerodziła się w związek i trawa 2 lata i 8 miesięcy.
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Października 2014 Autor #228618 Napisano 29 Października 2014 Rzadko kiedy czytam wywiady do końca, ale ten mnie zainteresował Widzę, że słuchasz rapu, dobry wybór mam takie samo zdanie o tym rodzaju muzyki. Tylko jeden mały błąd zrobiłaś Danke Przyjaźń przerodziła się w związek i trawa 2 lata i 8 miesięcy. Hahahahaha, a to już taki malutki błędzik . Tak to jest jak czytam szybko i takich małych błędów mogę niedouważyć . Dobre oko masz, dzięki za poprawę :good: . @Magdaaa69 - Tobie też dziękuję za wywiad . Widzisz, popełniłaś błąd - chcesz trawić swój związek haha .
Kristo Napisano 29 Października 2014 #228637 Napisano 29 Października 2014 Wywiad bardzo fajny + leci
bydlak Napisano 30 Października 2014 #228688 Napisano 30 Października 2014 Wywiad bardzo fajny, wszystko na swoim miejscu Gratuluje
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228713 Napisano 30 Października 2014 Hahaha oj to tylko trawa Zielona Ty łobuzie, musiałaś się dopatrzeć :db:
Jellyfish. Napisano 30 Października 2014 #228719 Napisano 30 Października 2014 Czyta się bardzo przyjemnie, powiem nawet, że wciąga i można się sporo o Tobie dowiedzieć
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228723 Napisano 30 Października 2014 To jest mój pierwszy wywiad, który przeczytałem do końca Good job Madziu
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228750 Napisano 30 Października 2014 No, no ładnie Leci +-ik
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228823 Napisano 30 Października 2014 Leci + Za wywiadzik noi fajna nuta ;p
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228833 Napisano 30 Października 2014 Wywiad bardzo wciągający, dwie odpowiednie osoby na odpowiednich miejscach! Podoba mi się.
Gość Guest Napisano 30 Października 2014 #228902 Napisano 30 Października 2014 Fajny wywiad , łap + .
Teez. Napisano 30 Października 2014 #229066 Napisano 30 Października 2014 No szalejesz Madziu69 . 2 tygodnie na forum i już pierwszy wywiad zaliczony . Super wyszło, plusik .
kondo Napisano 30 Października 2014 #229086 Napisano 30 Października 2014 Ciekawy wywiad, dowiedziałem się duzo o niej i nawet zobaczyłem. Bdb wywiad.
Nataliaa. Napisano 30 Października 2014 #229168 Napisano 30 Października 2014 Ciekawy , a zarazem śmieszny wywiadzik Leci +
Gość Guest Napisano 31 Października 2014 #229211 Napisano 31 Października 2014 No no robisz postępy ale wywiadzik zaje****y Brawo
R4d3k Napisano 1 Listopada 2014 #229713 Napisano 1 Listopada 2014 Bardzo wciągający i ciekawy wywiad. Oczywiście plusik leci Misiu :*
Gość Guest Napisano 1 Listopada 2014 #229829 Napisano 1 Listopada 2014 fajny wywiadzik oby takich więcej
starydobryFlint Napisano 4 Listopada 2014 #230573 Napisano 4 Listopada 2014 że dopiero teraz przeczytałem ... dobry wywiad
Livio Napisano 5 Listopada 2014 #230700 Napisano 5 Listopada 2014 Wywiad ciekawy jak zawsze oczywiscie +
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2014 #230891 Napisano 6 Listopada 2014 Wywiad bardzo dobry, pierwszy raz czytając twój wywiad widać, że masz doświadczenie. Błędów interpunkcyjnych się nie dopatrzyłem. Dobry wywiad, lecz niektóre słowa powinnaś zastąpić innymi, np. "podrzuciłabyś" 9.5/10.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
30 Paź
12
29 Paź
6
31 Paź