Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206521 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Chciałbym się pożegnać z tą siecią, gdyż nie ma tutaj żadnego, ale to żadnego zainteresowania serwerem JB. Admini to jakaś porażka, połowa nie wie co się dzieje, banują na zawsze i na tydzień za to, że ktoś popełnił kilka FK... Tylko tracicie na takim czymś graczy, a moja cierpliwość już się skończyła. I nie jestem jakimś gimbusem płaczącym o coś, tylko piszę jak to naprawdę wygląda, taki już jestem z charakteru. Wiek już swój mam i pewnie rzeczy bardzo denerwują, szczególnie taki chaos na serwerze. Nie mam zamiaru dłużej tego znosić. Mam nadzieję, że ktoś wreszcie ruszy dupsko i zrobi porządek z niekompetentnymi adminami pokroju Friga, i naprawi w końcu usługi. Druga sprawa właśnie z tymi usługami na JB, no ile można czekać. 2 września kupiłem SVIPa, którego miałem 2 dni, teraz czekam już 4 dzień na jego włączenie, a jaki jest efekt, to nie muszę chyba nikomu tłumaczyć. Powiem krótko, reklama serwera to nie wszystko, o serwer trzeba zadbać. Sieć jest przyzwoita, szanowana, ma rzesze stałych graczy, ale jakoś na nowych serwerach, właśnie na JB jest inaczej. Pozdrawiam, cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 8 Września 2014 #206527 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Nie jesteśmy wstanie ogarnąć wszystkiego wokół. Jeżeli widzisz nadużycia admina, to wystarczy Nam to napisać w odpowiednim dziale, a zajmiemy się tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206529 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No to żegnaj. Mamy nadzieję ze kiedyś wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Września 2014 #206541 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Na każdego kiedyś przychodzi czas. Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 8 Września 2014 #206551 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Cóż, widziałem Cię jako przyszłego admina jaila, ale nikt nikogo tutaj nie trzyma. Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 8 Września 2014 #206552 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Narka, 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Września 2014 #206553 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Powodzenia w życiu codziennym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Września 2014 #197025 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Hah cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 8 Września 2014 #206554 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Chyba do Ciebie również pisałem, że mamy problemy z powodu włamu. Mam masę roboty ale nie będę Ci się tłumaczył Cześć :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Września 2014 #206555 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Serwer ma krótki staż i powinieneś zrozumieć, że dużo roboty jest przy nim. Trzymaj się do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2014 #206573 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Narka Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 8 Września 2014 #206577 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2014 #206673 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Serwer ma krótki staż i powinieneś zrozumieć, że dużo roboty jest przy nim. Trzymaj się do następnego. Wiem, że ma krótki staż, ale powinno się trochę przyłożyć do czegoś. Sam efekt widać już po samym GT, gdzie graczy diametralnie ubywa, przez właśnie te zamieszanie z włamem, niekompetencjom niektórych adminów i ogólny chaos na serwerze. http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27033 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2014 #204647 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 No to ż3gnaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2014 #206685 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 elo szkoda ze tak szybko uciekasz zamiast stawic czoła problemom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 9 Września 2014 #206687 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 I nie jestem jakimś gimbusem płaczącym o coś, tylko piszę jak to naprawdę wygląda, taki już jestem z charakteru. Zamiast założyć temat z danymi problemami, napisałeś pożegnanie i chcesz uciekać. Co dziwne nadal się udzielasz, więc nie wiem do końca czy to pożegnanie czy co.. Tak czy siak żeby nie robić OT. To narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Września 2014 #206724 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi