.:Vipo:. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201296 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imi臋: Mateusz 2. Kontakt: Steam, TS, Forum, GG 3. Lokalizacja: Radomsko. 4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: 2-5h 5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):tez co艣 ko艂o tego minimum 3h. 6. Posty (min. 500 sensownych): Jest 7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Wszystko co b臋dzie trzeba. Otwiera膰, zamyka膰, odrzuca膰 i przyjmowa膰. 聽 8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Jak b臋dzie du偶o czasu to wszystkim Mog臋 off-topic, serwery. 9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Jest, by艂em przewodnicz膮cym w klasie, ale to ju偶 inna historia 10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Jest. 11. Co艣 o sobie: Mateusz, lat 16. Pochodz臋 z Radomska, interesuj臋 si臋 sportem przede wszystkim pi艂k膮 no偶n膮, czasami lubi臋 te偶 postrzela膰. 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Nigdy nie by艂em modem 聽 13. Obowi膮zkowe mikro: Jest. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 27 Sierpnia 2014 #201303 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Dobra osoba, fajnie si臋 z Tob膮 rozmawia, pomocy. Jestem na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201305 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pomocny, ogarni臋ty na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 27 Sierpnia 2014 #201318 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ma艂o przekonywuj膮ce podanie, w 偶yciu forum tak jako艣 nie wyr贸偶niasz si臋. Trwam w przekonaniu, 偶e na to stanowisko by艂a by lepsza osoba starsza, pewniejsza. Na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201327 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Z艂ama艂e艣 regulamin forum, w czasie kiedy twoje podanie czeka艂o na rozpatrzenie. Nic tylko pogratulowa膰.聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201328 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko sieciowego moderatora. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201612 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 jestem na NIE, 聽 Nie przekonujesz tym podaniem, 聽 sa lepsi kandydanci 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Sierpnia 2014 #201620 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Pomimo, 偶e mamy dobry kontakt, to zastanawiam si臋 sk膮d masz tyle post贸w.. 聽 Na serwerach jeste艣 aktywny, ale w 偶yciu forum praktycznie Ci臋 nie wida膰.. 聽 Poza tym, jak dla mnie Moderator powinien by膰 od 18lat, dlatego jestem neutralny. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201629 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jak narazie neutral , nie przekonuje mnie to podanie . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Sierpnia 2014 #201645 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 聽 Pomimo, 偶e mamy dobry kontakt, to zastanawiam si臋 sk膮d masz tyle post贸w.. 聽 Na serwerach jeste艣 aktywny, ale w 偶yciu forum praktycznie Ci臋 nie wida膰.. 聽 Poza tym, jak dla mnie Moderator powinien by膰 od 18lat, dlatego jestem neutralny. 聽 聽 聽 聽 Nie jeden 14 latek ma wi臋cej w g艂owie ni偶 19 czy 20 latek, ale o tym ju偶 by艂o m贸wione miliony razy i nie b臋d臋 ci膮gn膮艂 tego tematu dalej. W razie czego zapraszam na pw. Co do podania jestem na tak, stara si臋 pomaga膰 jak tylko mo偶e, wymagania spe艂nione, a w obs艂udze panelu wi臋kszej filozofii nie ma. Powodzenia. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 28 Sierpnia 2014 #201759 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Ehh jakos nie przekonuje mnie to podanie, na nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201799 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Osobi艣cie da艂bym szans臋 wykazania si臋 tej osobie na jaki艣 okres pr贸bny czy co艣 w tym stylu. Mo偶e akurat si臋 nada 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201819 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na nie. 聽 Niemily 聽 Cos mi sie nie podoba to zeby ktos taki jak ty zostal modem...m 聽 Nie dojrzales jeszcze na mod... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor #201830 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 聽 Na nie. 聽 Niemily 聽 Cos mi sie nie podoba to zeby ktos taki jak ty zostal modem...m 聽 Nie dojrzales jeszcze na mod... 聽 聽 聽 聽 Niemi艂y? Gra艂e艣 kiedy艣 ze mn膮 , ju偶 nie m贸wi臋 o rozmowie...聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201935 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 gumiok 聽jeste艣 niedoj***** ogarnij si臋 go艣ciu gra艂e艣 na WH. twoje ss'y s膮 nie czyste gdyby aquax znalaz艂 chwile aby je zobaczy膰 to by艣 dosta艂 perma. Tylko on "na nic nie ma czasu" 聽 聽 聽 聽 聽 Co do podania: 聽 Jestem na TAK. 聽 聽 聽 Jeste艣 bezproblemowy my艣l臋 偶e dasz sobie rad臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #202076 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Chapon pusty czlowieku kurw* powiedz mi co so tego podania ma jakies moje kur*a wh... ?!? To wypierd*laj do aquaxa pros sie zeby mi sprawdzil te ssy i mord* bez mozgu.... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #202087 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na tak! 聽 Ogarnia 聽 Mi艂y 聽 Pomocny 聽 Zaradny 聽 Wiek. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #202091 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 聽 gumiok 聽jeste艣 niedoj***** ogarnij si臋 go艣ciu gra艂e艣 na WH. twoje ss'y s膮 nie czyste gdyby aquax znalaz艂 chwile aby je zobaczy膰 to by艣 dosta艂 perma. Tylko on "na nic nie ma czasu" 聽 聽 聽 聽 聽 Co do podania: 聽 Jestem na TAK. 聽 聽 聽 Jeste艣 bezproblemowy my艣l臋 偶e dasz sobie rad臋. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Chapon pusty czlowieku kurw* powiedz mi co so tego podania ma jakies moje kur*a wh... ?!? To wypierd*laj do aquaxa pros sie zeby mi sprawdzil te ssy i mord* bez mozgu.... 聽 聽 聽 聽 2 nie potrzebne wypowiedzi. Jeste艣cie w艣r贸d ludzi, nie w艣r贸d koleg贸w na osiedlu. Swoj膮 kultur臋 zostawiajcie na osiedlu i nie przyno艣cie jej tutaj.聽 聽 聽 Osobi艣cie jestem na tak, Vipo mimo swojego wieku jest dojrza艂y jak na sw贸j wiek i zas艂uguje na rang臋 moda Ode mnie wielkie tak. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202177 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na NIE 聽 聽 聽 +Jestes juz troche 聽 +Wymagania 聽 Ale 聽 -Ma艂o cie wida膰 聽 -Mia艂e艣 adma na zombie ktorego straci艂es 聽 -Jeszcze nie ten czas 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202667 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Niestety mam w tej rekrutacji bardziej odpowiednich kandydat贸w. Poza tym strasznie s艂abe podanie. Na nie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202670 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na Nie . 聽 W tej rekrutacji ka偶de podanie powinno by膰 odrzucone opr贸cz Teeza i Friza 聽 Nie wierze w tw贸j wiek . Na zdj臋ciu wygl膮dasz na 14 lat . 聽 Mimo ze masz posty to nie widz臋 u Ciebie du偶ej aktywno艣ci na forum . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202942 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jestem na TAK. 聽 Mily, kulturalny, rozmowny, du偶o sp臋dza na forum. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202959 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Na tak! KOle艣 ogarnie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203043 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 jestem na tak kulturalny 聽 mi艂y 聽pomocny 聽聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203178 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jestem na tak聽 mi艂y ogarni臋ty ch艂opaczyna na pewno si臋 przyda kolejna para r膮k 聽 -Wiek 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi