.:Vipo:. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201296 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imię: Mateusz 2. Kontakt: Steam, TS, Forum, GG 3. Lokalizacja: Radomsko. 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 2-5h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):tez coś koło tego minimum 3h. 6. Posty (min. 500 sensownych): Jest 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Wszystko co będzie trzeba. Otwierać, zamykać, odrzucać i przyjmować. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Jak będzie dużo czasu to wszystkim Mogę off-topic, serwery. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest, byłem przewodniczącym w klasie, ale to już inna historia 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest. 11. Coś o sobie: Mateusz, lat 16. Pochodzę z Radomska, interesuję się sportem przede wszystkim piłką nożną, czasami lubię też postrzelać. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Nigdy nie byłem modem 13. Obowiązkowe mikro: Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 27 Sierpnia 2014 #201303 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Dobra osoba, fajnie się z Tobą rozmawia, pomocy. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201305 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pomocny, ogarnięty na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 27 Sierpnia 2014 Donator #201318 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Mało przekonywujące podanie, w życiu forum tak jakoś nie wyróżniasz się. Trwam w przekonaniu, że na to stanowisko była by lepsza osoba starsza, pewniejsza. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201327 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Złamałeś regulamin forum, w czasie kiedy twoje podanie czekało na rozpatrzenie. Nic tylko pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201328 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201612 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 jestem na NIE, Nie przekonujesz tym podaniem, sa lepsi kandydanci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Sierpnia 2014 #201620 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Pomimo, że mamy dobry kontakt, to zastanawiam się skąd masz tyle postów.. Na serwerach jesteś aktywny, ale w życiu forum praktycznie Cię nie widać.. Poza tym, jak dla mnie Moderator powinien być od 18lat, dlatego jestem neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201629 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jak narazie neutral , nie przekonuje mnie to podanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Sierpnia 2014 #201645 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Pomimo, że mamy dobry kontakt, to zastanawiam się skąd masz tyle postów.. Na serwerach jesteś aktywny, ale w życiu forum praktycznie Cię nie widać.. Poza tym, jak dla mnie Moderator powinien być od 18lat, dlatego jestem neutralny. Nie jeden 14 latek ma więcej w głowie niż 19 czy 20 latek, ale o tym już było mówione miliony razy i nie będę ciągnął tego tematu dalej. W razie czego zapraszam na pw. Co do podania jestem na tak, stara się pomagać jak tylko może, wymagania spełnione, a w obsłudze panelu większej filozofii nie ma. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 28 Sierpnia 2014 Premium Inwestor Support Admin VIP #201759 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Ehh jakos nie przekonuje mnie to podanie, na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201799 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Osobiście dałbym szansę wykazania się tej osobie na jakiś okres próbny czy coś w tym stylu. Może akurat się nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201819 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na nie. Niemily Cos mi sie nie podoba to zeby ktos taki jak ty zostal modem...m Nie dojrzales jeszcze na mod... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor #201830 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na nie. Niemily Cos mi sie nie podoba to zeby ktos taki jak ty zostal modem...m Nie dojrzales jeszcze na mod... Niemiły? Grałeś kiedyś ze mną , już nie mówię o rozmowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201935 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 gumiok jesteś niedoj***** ogarnij się gościu grałeś na WH. twoje ss'y są nie czyste gdyby aquax znalazł chwile aby je zobaczyć to byś dostał perma. Tylko on "na nic nie ma czasu" Co do podania: Jestem na TAK. Jesteś bezproblemowy myślę że dasz sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #202076 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Chapon pusty czlowieku kurw* powiedz mi co so tego podania ma jakies moje kur*a wh... ?!? To wypierd*laj do aquaxa pros sie zeby mi sprawdzil te ssy i mord* bez mozgu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #202087 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na tak! Ogarnia Miły Pomocny Zaradny Wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #202091 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 gumiok jesteś niedoj***** ogarnij się gościu grałeś na WH. twoje ss'y są nie czyste gdyby aquax znalazł chwile aby je zobaczyć to byś dostał perma. Tylko on "na nic nie ma czasu" Co do podania: Jestem na TAK. Jesteś bezproblemowy myślę że dasz sobie radę. Chapon pusty czlowieku kurw* powiedz mi co so tego podania ma jakies moje kur*a wh... ?!? To wypierd*laj do aquaxa pros sie zeby mi sprawdzil te ssy i mord* bez mozgu.... 2 nie potrzebne wypowiedzi. Jesteście wśród ludzi, nie wśród kolegów na osiedlu. Swoją kulturę zostawiajcie na osiedlu i nie przynoście jej tutaj. Osobiście jestem na tak, Vipo mimo swojego wieku jest dojrzały jak na swój wiek i zasługuje na rangę moda Ode mnie wielkie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202177 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na NIE +Jestes juz troche +Wymagania Ale -Mało cie widać -Miałeś adma na zombie ktorego straciłes -Jeszcze nie ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202667 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Niestety mam w tej rekrutacji bardziej odpowiednich kandydatów. Poza tym strasznie słabe podanie. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202670 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na Nie . W tej rekrutacji każde podanie powinno być odrzucone oprócz Teeza i Friza Nie wierze w twój wiek . Na zdjęciu wyglądasz na 14 lat . Mimo ze masz posty to nie widzę u Ciebie dużej aktywności na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202942 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jestem na TAK. Mily, kulturalny, rozmowny, dużo spędza na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202959 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Na tak! KOleś ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203043 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 jestem na tak kulturalny miły pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #203178 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Jestem na tak miły ogarnięty chłopaczyna na pewno się przyda kolejna para rąk -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi