Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Vipo

.:Vipo:.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Mateusz

2. Kontakt: Steam, TS, Forum, GG

3. Lokalizacja: Radomsko.

4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: 2-5h

5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):tez co艣 ko艂o tego minimum 3h.

6. Posty (min. 500 sensownych): Jest

7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Wszystko co b臋dzie trzeba. Otwiera膰, zamyka膰, odrzuca膰 i przyjmowa膰. :)

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Jak b臋dzie du偶o czasu to wszystkim :D Mog臋 off-topic, serwery. :)

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Jest, by艂em przewodnicz膮cym w klasie, ale to ju偶 inna historia :D

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Jest.

11. Co艣 o sobie: Mateusz, lat 16. Pochodz臋 z Radomska, interesuj臋 si臋 sportem przede wszystkim pi艂k膮 no偶n膮, czasami lubi臋 te偶 postrzela膰.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Nigdy nie by艂em modem :/

13. Obowi膮zkowe mikro: Jest.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko sieciowego moderatora. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Pomimo, 偶e mamy dobry kontakt, to zastanawiam si臋 sk膮d masz tyle post贸w..

Na serwerach jeste艣 aktywny, ale w 偶yciu forum praktycznie Ci臋 nie wida膰..

Poza tym, jak dla mnie Moderator powinien by膰 od 18lat, dlatego jestem neutralny.

Nie jeden 14 latek ma wi臋cej w g艂owie ni偶 19 czy 20 latek, ale o tym ju偶 by艂o m贸wione miliony razy i nie b臋d臋 ci膮gn膮艂 tego tematu dalej. W razie czego zapraszam na pw. Co do podania jestem na tak, stara si臋 pomaga膰 jak tylko mo偶e, wymagania spe艂nione, a w obs艂udze panelu wi臋kszej filozofii nie ma. Powodzenia.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

gumiok 聽jeste艣 niedoj***** ogarnij si臋 go艣ciu gra艂e艣 na WH. twoje ss'y s膮 nie czyste gdyby aquax znalaz艂 chwile aby je zobaczy膰 to by艣 dosta艂 perma. Tylko on "na nic nie ma czasu"

Co do podania:

Jestem na TAK.

Jeste艣 bezproblemowy my艣l臋 偶e dasz sobie rad臋.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Chapon pusty czlowieku kurw* powiedz mi co so tego podania ma jakies moje kur*a wh... ?!? To wypierd*laj do aquaxa pros sie zeby mi sprawdzil te ssy i mord* bez mozgu....

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

gumiok 聽jeste艣 niedoj***** ogarnij si臋 go艣ciu gra艂e艣 na WH. twoje ss'y s膮 nie czyste gdyby aquax znalaz艂 chwile aby je zobaczy膰 to by艣 dosta艂 perma. Tylko on "na nic nie ma czasu"

Co do podania:

Jestem na TAK.

Jeste艣 bezproblemowy my艣l臋 偶e dasz sobie rad臋.

Chapon pusty czlowieku kurw* powiedz mi co so tego podania ma jakies moje kur*a wh... ?!? To wypierd*laj do aquaxa pros sie zeby mi sprawdzil te ssy i mord* bez mozgu....

2 nie potrzebne wypowiedzi. Jeste艣cie w艣r贸d ludzi, nie w艣r贸d koleg贸w na osiedlu. Swoj膮 kultur臋 zostawiajcie na osiedlu i nie przyno艣cie jej tutaj.聽

Osobi艣cie jestem na tak, Vipo mimo swojego wieku jest dojrza艂y jak na sw贸j wiek i zas艂uguje na rang臋 moda :) Ode mnie wielkie tak.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na NIE

+Jestes juz troche

+Wymagania

Ale

-Ma艂o cie wida膰

-Mia艂e艣 adma na zombie ktorego straci艂es

-Jeszcze nie ten czas

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na Nie .

W tej rekrutacji ka偶de podanie powinno by膰 odrzucone opr贸cz Teeza i Friza

Nie wierze w tw贸j wiek . Na zdj臋ciu wygl膮dasz na 14 lat .

Mimo ze masz posty to nie widz臋 u Ciebie du偶ej aktywno艣ci na forum .

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...