Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Adios MultiHead.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Zapewne wielu się ucieszy z tego, wielu nie zrozumie.

Jako człowiek szczery nie mam zamiaru owijac w bawełnę.

Żegnam się z całą siecią Multi - Head.

Czasy, które dobrze wspominam skończyły się pół roku temu. Po wyjaśnieniu kilku spraw, o których tu nie będę wspominał i moim powrocie na MH, zostałem delikatnie mówiąc w zlewający sposób potraktowany. Sprawy priorytetowe były odkładane na potem, sprawy mniej ważne były ważniejsze.

Przeżyłem to...lecz widząc zachowanie Administracji, dodawanie cichych rang, ukrytych rang, świecenie znajomościami, wywyższanie się funkcją nabytą, brak sprawiedliwości i stronniczości i wielu wielu innych incydentów postanowiłem skończyć z tym.

Podlizywanie się nie jest w moim stylu, miejsca dla mnie na MH od mojego powrotu niestety nie było i nie ma nadal - nie czas na użalanie się na wszystko i wszystkich, bo zapewne za chwile zaczną się hejty w moją stronę - chcecie, to hejtujcie.

Bezpowrotnie żegnam się z wszystkimi, których miałem okazję poznać przez ten niecały rok mojego stażu na MH. Ciesze się, że mogłem przydać się i pomagać na różne sposoby w różnych kwestiach. Pewne rzeczy zrozumiałem i tych samych błędów w przyszłości nie popełnię. Mam nadzieję, że życie nauczy paru osób pokory i szacunku. Funkcja, to nie wszystko...liczy się osobowość - gdy funkcja zmienia osobowość, wtedy jest źle z człowiekiem.

Proszę bez hejtów i kłótni, trzymajcie się - cześć.

Przeżyłem to...lecz widząc zachowanie Administracji, dodawanie cichych rang, ukrytych rang, świecenie znajomościami, wywyższanie się funkcją nabytą, brak sprawiedliwości i stronniczości i wielu wielu innych incydentów postanowiłem skończyć z tym.

Święta racja przykadłem tego jest pewna osoba która bawi się w Moderatora.

Bywaj  :give_rose:

Miło było Cie poznać ;)

Trzymaj się narazie. 

"dodawanie cichych rang, ukrytych rang, świecenie znajomościami, wywyższanie się funkcją nabytą, brak sprawiedliwości i stronniczości i wielu wielu innych incydentów postanowiłem skończyć z tym." 

27790856277724659699.jpg

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...