Guest Guest Posted August 26, 2014 #200629 Posted August 26, 2014 Zapewne wielu się ucieszy z tego, wielu nie zrozumie. Jako człowiek szczery nie mam zamiaru owijac w bawełnę. Żegnam się z całą siecią Multi - Head. Czasy, które dobrze wspominam skończyły się pół roku temu. Po wyjaśnieniu kilku spraw, o których tu nie będę wspominał i moim powrocie na MH, zostałem delikatnie mówiąc w zlewający sposób potraktowany. Sprawy priorytetowe były odkładane na potem, sprawy mniej ważne były ważniejsze. Przeżyłem to...lecz widząc zachowanie Administracji, dodawanie cichych rang, ukrytych rang, świecenie znajomościami, wywyższanie się funkcją nabytą, brak sprawiedliwości i stronniczości i wielu wielu innych incydentów postanowiłem skończyć z tym. Podlizywanie się nie jest w moim stylu, miejsca dla mnie na MH od mojego powrotu niestety nie było i nie ma nadal - nie czas na użalanie się na wszystko i wszystkich, bo zapewne za chwile zaczną się hejty w moją stronę - chcecie, to hejtujcie. Bezpowrotnie żegnam się z wszystkimi, których miałem okazję poznać przez ten niecały rok mojego stażu na MH. Ciesze się, że mogłem przydać się i pomagać na różne sposoby w różnych kwestiach. Pewne rzeczy zrozumiałem i tych samych błędów w przyszłości nie popełnię. Mam nadzieję, że życie nauczy paru osób pokory i szacunku. Funkcja, to nie wszystko...liczy się osobowość - gdy funkcja zmienia osobowość, wtedy jest źle z człowiekiem. Proszę bez hejtów i kłótni, trzymajcie się - cześć.
Guest Guest Posted August 26, 2014 #200635 Posted August 26, 2014 Przeżyłem to...lecz widząc zachowanie Administracji, dodawanie cichych rang, ukrytych rang, świecenie znajomościami, wywyższanie się funkcją nabytą, brak sprawiedliwości i stronniczości i wielu wielu innych incydentów postanowiłem skończyć z tym. Święta racja przykadłem tego jest pewna osoba która bawi się w Moderatora. Bywaj :give_rose:
Malu Posted August 26, 2014 #200639 Posted August 26, 2014 Nie zapomnimy Twojej pracy na FFA, dzięki za wszystko powodzenia
Teez. Posted August 26, 2014 #200658 Posted August 26, 2014 Miło było Cie poznać Trzymaj się narazie. "dodawanie cichych rang, ukrytych rang, świecenie znajomościami, wywyższanie się funkcją nabytą, brak sprawiedliwości i stronniczości i wielu wielu innych incydentów postanowiłem skończyć z tym."
Bad ek` Posted August 26, 2014 #200757 Posted August 26, 2014 Miło mi było Cię poznać Kamil. Jak coś to kontakt steam/TS3, myślę, że się jeszcze usłyszymy
Administrator aquax Posted August 27, 2014 #200790 Administrator Posted August 27, 2014 Trzymaj sie narazie.
Strajk Posted August 27, 2014 #200814 Posted August 27, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
August Posted December 24, 2015 #371235 Posted December 24, 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Kosz".
Recommended Posts
Top Posters In This Topic
2
1
1
1
Popular Days
Aug 26
15
Aug 27
3
Dec 24