Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #199006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 i nadal w twoich postach brak odniesienia się do nienaturalnego trzesięnia się celownika... twierdzisz, że jest to brak doświadczenia... wnioskując - brak doświadczenia = celownik trzęsie się na monitorze? Nic tam się nie trzęsie. Najwidoczniej nigdy nie widziałeś aimbota na oczy. doświadczenie mam duże Powiedziałbym że doświadczenie masz zerowe, bo oskarżasz bezpodstawnie innych graczy i w dodatku admin_esp robi ci wode z mózgu. a kilku graczy z top używa cheata stworzonego przez seren1ty niby niewykrywalny ale się da Znowu bezpodstawnie oskarżasz, skończ już bo tylko się ośmieszasz. zaczynasz tracić argumenty... Ty argumentów nigdy nie miałeś. Bezpodstawnie banujesz, niepotrzebnie robisz ss'y czystym graczom, marnujesz czas na nagrywanie dem i inni muszą marnować czas na ich oglądanie. Nawet dem nie potrafisz nagrywać, bo nagryawasz je z włączonym admin_esp'em który tylko zasłania wszystko. Oskarżasz innych graczy, przy czym nie posiadasz żadnych dowodów na poparcie swoich słów. Akcje przez ciebie rozpisane to śmiech na sali, bo nie bierzesz pod uwagę czegoś takiego jak bulletdamage, słuchawki, standardowe skany, czy podstawowe myślenie którego używa się podczas tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #199018 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 moje zdanie jest takie odpala i tyle poczytaj o mph leis; wpisz w google mph leis hacked.pl i znajdziesz ustawienia nie do wykrycia i moim zdaniem używa tego hacka a co do ss nie zdziwiły cię różnice w czasie? ss robiony jest co sekunde a on ma 3 w tym samym czasie i 2 też do tego różnica miedzy czasami to 2 sekundy jakby tego było mało na 5 ss ma przy hp 3 zamazaną czymś białym/szarym dalej uważasz, że czysty? jak tak to już nie wiem jak mam was przekonać; może tym, że za takie demko i takie ss jakie mu robili na innych serwerach jest pobanowany na ponad połowie? jego nick na steam to karo1 chcesz poszukasz łatwo go znaleźć cheter zawsze bedzie cheterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Sierpnia 2014 #199023 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 wiec daj normalne dowody jego winy bo za te demka ja go nie rusze na przyszlosc nagraj jedno porzadne demo a nie kilkunasto sekundowe wycinki pod wzgledem wh masz htlv co do rozrzutu demko i kilka akcji zeby bylo widac to co podejrzewasz jak pisalem wyzej za te dema bana nie dostanie i koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 23 Sierpnia 2014 #199024 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi