Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178588 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A mi marudzą, że namiot na respie rozstawiam jak jestem w TT. Ja po prostu czekam, aż wszystkie granaty wytracą. :rofl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawcamocywnocy Napisano 14 Lipca 2014 #178718 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 dodajecie zbędne pluginy z granatami , a na przenikanie się modeli nie zgadzacie się to jest co najmniej dziwne http://multi-head.pl/topic/34656-ankieta-przenikanie-modeli-ankieta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178720 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A ja jestem za tym zeby 2 He zostaly Fajnie sie z nimi zabija \ Ja na NIE co do propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Lipca 2014 #178781 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Zostawić, dzięki temu tutaj gram ^^ Osobiście, bardzo mi się podobają 2he, jakby był jeden, to tak nudno ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2014 #178784 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Tak zgadzam sie że 1 granat jest lepszy od 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2014 #178824 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Widac ze zdania sa podzielone wiec zrobcie ankiete bo nie ma sensu ciagnac tego dluzej czy ma byc 1 he czy 2. Od siebie dodam ze jest rzeczywiscie to denerwujace jak rashujac np srodek badz gale leci po 10 he ale z drugiej strony jak sie nazywa nasza siec serwerow? O to chodzi zeby bylo jak najwiecej fragow, zabawy i to cos co bedzie nas odroznialo od innych. Zrobcie ankiete a jesli komus przeszkadza powrot po zakup kolejnych he to moze jakas blokada aby mozna bylo kupic tylko 2 he i dalej tylko podnosic. Moim zdaniem jest to bardziej sensowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Upiorna laleczka anabel Napisano 15 Lipca 2014 #178843 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Utwierdzanie się w przekonaniu że 2x granaty HE przyciągają mnóstwo ludzi na serwer to jest kompletna bzdura. Ludzi ciągnie do tej sieci bo jest elegancko prowadzona ,w porządku atmosfera i doświadczeni ludzie się nią zajmują a nie przez to że są 2xHE na serwerze , nie popadajmy w paranoje Nie chce mi się wierzyć że w przypadku usunięcią tego plugiunu serwery będą świecić pustkami. Ja osobiście jestem za zmniejszeniem ilości granacików do jeden sztuki. Na próbę PS . A jak czytam wypowiedzi Panów wyżej że grają tutaj tylko dzięki 2xHe to wybaczccie ale jest to generalnie troche śmiechowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 15 Lipca 2014 #178846 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Jestem za zostawieniem 2 he , ponieważ tak jak wspomniał choćby , te dodatki wyróżniają nasze dd2 od innych , gra może poprzez to jest ułatwiona , ale grywalność jest zawsze duża . Niech zostanie tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Lipca 2014 #178860 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 2x He oraz Asysty + 2 fragi za head, to wyróżnia naszą sieć z pośród innych. Ankieta moim zdaniem będzie bez celowa, bo i tak nie zostanie to zmienione, gdyż ten temat był wałkowany kilka razy. Przyciągnęło to sporo graczy na nasze serwery i przyciąga nadal. Rozumiem, że może denerwować to, że po 30 sekundach ma się już 10 hp, lub się nie żyje - ale, gdy my kogoś zabijamy z granata to wielka radość, gdy nas ktoś zabije to komputer leci przez okno. Nie da się tak...zjeść ciastko i mieć ciastko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Lipca 2014 #178940 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 To może zamiast tego dodać leczenie się ^^, tyle ile hp Ci zabrali, tyle możesz kogoś podleczyć, TT będzie mogło od tych HE troszkę odpocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Lipca 2014 #178951 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Zamykam, zostawiamy bez zmian. Propozycję z leczeniem lepiej będzie jak przemilczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Lipca 2014 #178952 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi