SUNN. Napisano 5 Lutego 2016 #393682 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Wz贸r: 聽 1.聽Imi臋: Sebastian 2.聽Kontakt: steam, pw, ts3 3.聽Lokalizacja: Krak贸w 4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o): 24h, jak mog臋 to jestem. 5.聽Posty聽(min.200 sensownych) 6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie): Przede wszystkim zmieni膰 karalno艣膰 Admin贸w i wprowadzi膰 ostre zasady je艣li chodzi o @. Poza tym dzia艂alno艣膰 na rzecz Grammar Nazi i innych poprawnych. 7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: ca艂e forum. 8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Jestem ostry, ale z konkretnymi lud藕mi si臋 dogadam. 9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: siedz臋 ca艂y czas, widz臋 patologi臋 kt贸ra si臋 odwala. 10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0 11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jestem ci臋ty, nawet bardzo ci臋ty na lewe podej艣cie do serwerowni. Kiedy艣 by艂em H@ wi臋kszej serwerowni, wiem jak to si臋 je. Poza tym m贸j priorytet to dzia艂anie na korzy艣膰 sieci, nie uznaj臋 znajomo艣ci. 12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): H@ przez 1.5 roku, moderator 1 rok, J@ te偶 swoje czasu. 聽 聽 聽 Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Lutego 2016 #393684 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Masz 2 rangi, bardzo wa偶ne, zajmij si臋 nim. I podanie nie przekonuje. 聽 Jestem na Nie. 聽 聽 聽 ////@@Sunn O))) co ja napisa艂em... Jeste艣 odpowiedzialny, sumienny, opanowany(nie zawsze ale) idealny kandydat. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 5 Lutego 2016 #393715 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Genialny kandydat na to stanowisko 聽 Stanowczy opanowany do艣wiadczony no i przede wszystkim zaufany 聽 Lepszego kandydata na ten moment niema 聽 TAK 聽 聽 聽 Czytam te wypowiedzi, i nie moge. 聽 S艂uchajcie, przecie偶 UBT i modek zamieni艂y by sie praktycznie w jedn膮 range bo i tu ogarnia forum i tu ogarnia forum...Wi臋c nie rozumiem w czym problem.Daje rade z tymi rangami, to czemu by mu nie da膰 szansy? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 5 Lutego 2016 #393723 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Jak najbardziej na TAK. 聽 Do艣wiadczony, pe艂en zaufania.聽 聽 Wszystkie wymagania spe艂nione.聽 聽 聽 聽 Powodzenia! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 5 Lutego 2016 #393739 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 na tak. 聽 - aktywno艣膰 聽 -do艣wiadczenie 聽 -aktywnie uczestniczy w zyciu sieci 聽 - spe艂nia wymagania Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Lutego 2016 #393745 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Wybacz mi ale jestem na nie. Niejednokrotnie widzia艂em jak 艂amiesz regulamin na forum, mo偶e to jest spowodowane tym, 偶e w ka偶dym temacie okazujesz swoj膮 "ci臋to艣膰". Na plus jest twoja aktywnos膰 i , 偶e radzisz sobie jako Opiekun. Powodzenia 聽 聽 聽 @ Zgadzam si臋, ja r贸wnie偶 nie dam sobie wejs膰 na g艂ow臋, wi臋c wiem o co chodzi ! 聽 聽 聽 Nie chce mi si臋 szuka膰, ale musisz pogodzi膰 si臋 z tym co napisa艂em. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 5 Lutego 2016 #393763 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Na Tak 聽 聽 聽 Ogarni臋ty聽 聽 Do艣wiadczenie聽 聽 Zaufany聽 聽 My艣l臋 偶e mimo tych 2 rang poradzi sobie聽 聽 Powodzenia :like: 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 5 Lutego 2016 #393768 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 R贸wnie偶 na nie. 聽 Ale to tylko z symaptii. 聽 Masz dwie rangi, obie odpowiedzialne. 聽 Zajmij si臋 tym co jest. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Lutego 2016 #393776 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Jak najbardziej na nie przecie偶 "..posiadasz ju偶 2 inne rangi i skup si臋 na nich." 聽 Obecnie nie ma wg. mnie podania zas艂uguj膮cego na moderatora. 聽 Piszesz jednym, 偶e maj膮 dwie rangi (bierzesz pod uwag臋 nawet klanowicza :facepalm: ) a sam wyskakujesz z podaniem. Zejd藕 na ziemie go艣ciu. 聽 聽 聽 聽 聽 edit. Koniowi to zamelduj. Pewnie obr贸ci艂e艣 to w ironi臋 jak h@ Ci zwr贸ci艂 uwag臋, zosta艂e艣 przygaszony i trzeba by艂o obr贸ci膰 kota ogonem. 聽 聽Do tego wida膰, 偶e nie藕le w takim razie posty nabijasz, teraz tym bardziej udowodni艂e艣 znajomo艣膰 regulaminu, w ka偶dym po艣cie ctrl+v. 聽 brak pyta艅, do czego to dosz艂o 偶eby sobie samemu podanie rozpatrywa膰... "G艂os niewa偶ny" jajca. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 5 Lutego 2016 #393779 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Niestety, ale jestem na nie. Zajmij si臋 tym co masz. Na tym stanowisku chcia艂bym zobaczy膰 kogo艣 nowego, kogo艣 kto nie posiada tylu rang, a szczeg贸lnie si臋 wyr贸偶nia. Obserwuj臋 ci臋 od pewnego czasu i odnosz臋 takie wra偶enie, 偶e na forum zachowujesz jakby ranga OP serwera mia艂a w pakiecie M@. 聽 聽 聽 Moresiku? 聽 My艣lisz, 偶e jeste艣 zabawny? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 5 Lutego 2016 #393796 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Ja jestem na Tak a dlaczego? 聽 Znam Ci臋 z innej sieci tam mia艂e艣 ponad 3 rangi i dawa艂e艣 rad臋 a偶 si臋 dosta艂e艣 do Junior Admina 聽 + Wiek 聽 + Ogarni臋ty 聽 + Sumienny 聽 + Kulturalny聽 聽 Bierzcie go! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 5 Lutego 2016 Autor #393823 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Spokojnie jak na wojnie, ze swoim czasem nawet si臋 nie pcham w M@, poza tym nikt nie zwr贸ci艂 uwagi na to, 偶e jestem na urlopie Aczkolwiek co艣 si臋 udowodni艂o, patrz膮c na niekt贸re posty, a na tym mi zale偶a艂o najbardziej 聽 聽 聽 Dzi臋ki za wypowiedzi, na M@ mo偶e kiedy艣 si臋 rzeczywi艣cie wybior臋 ale p贸ki co nie jest to czas na to ^^ 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 5 Lutego 2016 #393942 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Nic do Ciebie @@Sunn O))) nie mam, ale to podanie to 偶art, prawda? 聽 Musz臋 przyzna膰, 偶e Ci si臋 uda艂 聽 聽 聽 "urlop ju偶 wcze艣niej mia艂em zg艂oszony, w sensie sesja itp. Teraz go chcia艂bym przed艂u偶y膰 ze wzgl臋d贸w osobistych. Ca艂y czas mam oko na serwer i mia艂 b臋d臋, ale wysiad艂em psychicznie i musz臋 odpocz膮膰. De facto kilka tygodni chc臋 mie膰 ciszy i wzgl臋dnego spokoju, chc臋 si臋 zregenerowa膰. A jak komu艣 nie pasuje to mnie wywalcie. ku uciesze reszty. 聽 聽 聽 Nie chc臋 pisa膰 rezygnacji z posad, wi臋c p贸ki co bior臋 urlop. A potem si臋 zobaczy." 聽 聽 聽 Tak, 偶e ten... 聽 聽 聽 No z takim podej艣ciem Stary to ja Ci kariery nie wr贸偶臋 聽 聽 聽 聽 聽 Nie mam tutaj za du偶o do powiedzenia, ale tak samo jak @, chcia艂bym zobaczy膰 na tym stanowisku kogo艣 "艣wie偶ego". Kogo艣, kto nie pe艂ni 偶adnej funkcji. 聽 聽 聽 "Nie uznaj臋 znajomo艣ci" XDDD 聽 聽 聽 呕art z podaniem Ci si臋 uda艂, ale notatka, kt贸r膮 doda艂e艣 Wandiemu i mia艂a by膰 艣mieszna to ju偶 nie bardzo... 聽 聽 聽 Co do karalno艣ci admin贸w to: 聽 "呕eby wymaga膰 od innych, najpierw wymagaj od siebie". 聽 聽 聽 A notatki do negatywnych komentarzy to jaka艣 parodia 聽 Ty to mo偶e z艂贸偶 podanie do jakiego艣 kabaretu 聽 聽 聽 PS. Tylko mi notatki nie dodawaj bo i tak nie b臋d臋 edytowa艂 聽 聽 聽 PS2. R贸wnie偶 zgadzam si臋 z tym, 偶e nie ma w tym momencie osoby, kt贸ra mog艂aby obj膮膰 to stanowisko (siebie nie licz臋, brak czasu). 聽 Dlatego 偶yczenie @ i moje chyba si臋 nie zi艣ci. 聽 @@August b臋dzie mia艂 wielki b贸l g艂owy, 偶eby kogo艣 wybra膰. 聽 聽 聽 Pozdrawiam, 聽 Kamil 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 5 Lutego 2016 Autor #393954 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 @@nynek 聽 聽 Nie no to nie jest 偶art, ale te偶 nie podanie na 100%, bo jak sam zauwa偶y艂e艣 nawet czasu nie mam Od pocz膮tku by艂o skazane na odrzucenie, wi臋c nie b贸j si臋, modem nie b臋d臋. Zreszt膮, dlatego Morelowi bi艂em brawo, bo chyba jako jedyny jest 艣wiadom tego 偶e mam urlop zg艂oszony. 聽 聽 ""Nie uznaj臋 znajomo艣ci" otw贸rz oczy nawet w tym podaniu wida膰, 偶e to dzia艂a. 聽 聽 "呕art z podaniem Ci si臋 uda艂, ale notatka, kt贸r膮 doda艂e艣 Wandiemu i mia艂a by膰 艣mieszna to ju偶 nie bardzo..." Bo taka nie jest. 聽 聽 "Co do karalno艣ci admin贸w to: 聽 "呕eby wymaga膰 od innych, najpierw wymagaj od siebie"." 聽 Bez sensu ^^ 聽 聽 A co do notatek - nie s膮 tylko do negatywnych komentarzy to po pierwsze, po drugie te komentarze s膮 czystym dowodem na to co chcia艂em udowodni膰 tym podaniem ;] To podanie zosta艂o za艂o偶one z jedn膮 my艣l膮 i dlatego par臋 h temu poprosi艂em o wyrzucenie o odrzucenie tego podania (czego nie zrobiono). Te kilka post贸w potwierdza moj膮 ide臋, to mi wystarczy i skoro to si臋 potwierdzi艂o to tym bardziej moderatorem nie chc臋 zosta膰 Nie chc臋 "siedzie膰 za wsp贸艂udzia艂" 聽 聽 Czy kto艣 to w ko艅cu zamknie czy mam tak prosi膰 do jutra? 艁adnych kilka godzin ju偶 na to czekam 聽 聽 聽 PS. A je艣li chodzi o nowego moderatora to nie, nikt 艣wie偶y tu nie pomo偶e bo tu potrzeba kogo艣 konkretnego a nie przyb艂臋d臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Lutego 2016 #394030 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Mo偶esz mi wyt艂umaczy膰 co mia艂e艣 na my艣li pisz膮c notatk臋 "g艂os niewa偶ny"? Dopiero po tym b臋d臋 m贸g艂 sumiennie i obiektywnie wypowiedzie膰 si臋 na temat twojej kandydatury. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 5 Lutego 2016 Autor #394085 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 聽 Mo偶esz mi wyt艂umaczy膰 co mia艂e艣 na my艣li pisz膮c notatk臋 "g艂os niewa偶ny"? Dopiero po tym b臋d臋 m贸g艂 sumiennie i obiektywnie wypowiedzie膰 si臋 na temat twojej kandydatury. 聽 聽 Oczywi艣cie, ze tak 聽Fajnie, 偶e kto艣 w ko艅cu o co艣 zapyta艂. 聽 聽 聽 1. Wander ma ze mn膮 na pie艅ku wiadom膮 spraw臋, kt贸rej sam nie rozumie a mimo to daje mi pozytywn膮 opini臋. 聽 2. Opini臋 pozytywn膮 da艂 mi po edycji swojego posta. Co prawda nie mam ss贸w ale wcze艣niej co艣 innego by艂o w jego po艣cie. 聽 3. "G艂os niewa偶ny" to tak czy siak moja gadka, bo 1. ja tego g艂osu nie uwa偶am za wa偶nego ze wzgl臋du pkt. 1 i 2. 2. Nie ja te g艂osy weryfikuj臋. 3. Po prostu tak napisa艂em w momencie kiedy edytowa艂 post. 聽 聽 聽 Dlatego uzna艂em jego post za "niewa偶ny". Ceni臋 sobie zar贸wno krytyk臋 jak i pochwa艂y, je艣li kto艣 mnie krytykuje - spoko, 艂ykam to, je艣li pochwala - spoko, 艂ykam to. Ale zdanie, kt贸re jest co najmniej "zaburzone" (czyli takie gdzie wida膰 wp艂yw m贸j, innych lub po prostu jak czuj臋, 偶e kto艣 co艣tam nadrabia swoje wczesne winy) wg. mnie jest niewa偶ne. 聽 聽 聽 PS. Je艣li kto艣 ten "G艂os niewa偶ny" potraktowa艂 serio to chyba czas przypomnie膰 sobie jak u偶ywa膰 g艂owy. Przecie偶 to nie ja weryfikuj臋 g艂osy. Rozumiem, 偶e niekt贸rzy s膮 chudzi w obwodzie ale bez przesady ^^ Nie dorabiajcie tutaj ideologii. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 5 Lutego 2016 #394086 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Strasznie udawany ten dystans do siebie masz, po kilku negatywnych opiniach te偶 od razu chcesz zamkni臋cia podania, to takie troch臋 pr贸偶ne. 聽 Jestem na nie, same twoje wypowiedzi pokazuj膮, 偶e nie by艂by艣 za dobrym moderatorem na t膮 chwil臋. 聽 Pr贸buj dalej - next time. 聽 聽 聽 ^Bronienie si臋 wsz臋dzie "u偶yciem ironii" to 艣wietna wym贸wka, ale nie w internecie, gdzie patrz膮c na litery nie s艂yszysz g艂osu, nie zweryfikujesz tonu i nie poznasz intencji osoby po drugiej stronie, pozdrawiam. 聽 聽 聽 #Edit do notki, sprawdzianie czego艣 przez temat z podaniem, kt贸re wygl膮da艂o na powa偶ne, gdy si臋 je czyta艂o, wydaje ci si臋 w porz膮dku? 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Lutego 2016 #394088 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 聽 Oczywi艣cie, ze tak 聽 聽 聽 1. Wander ma ze mn膮 na pie艅ku wiadom膮 spraw臋, kt贸rej sam nie rozumie a mimo to daje mi pozytywn膮 opini臋. 聽 2. Opini臋 pozytywn膮 da艂 mi po edycji swojego posta. Co prawda nie mam ss贸w ale wcze艣niej co艣 innego by艂o w jego po艣cie. 聽 3. "G艂os niewa偶ny" to tak czy siak moja gadka, bo 1. ja tego g艂osu nie uwa偶am za wa偶nego ze wzgl臋du pkt. 1 i 2. 2. Nie ja te g艂osy weryfikuj臋. 3. Po prostu tak napisa艂em w momencie kiedy edytowa艂 post. 聽 聽 聽 Dlatego uzna艂em jego post za "niewa偶ny". Ceni臋 sobie zar贸wno krytyk臋 jak i pochwa艂y, je艣li kto艣 mnie krytykuje - spoko, 艂ykam to, je艣li pochwala - spoko, 艂ykam to. Ale zdanie, kt贸re jest co najmniej "zaburzone" (czyli takie gdzie wida膰 wp艂yw m贸j, innych lub po prostu jak czuj臋, 偶e kto艣 co艣tam nadrabia swoje wczesne winy) wg. mnie jest niewa偶ne. 聽 聽 Nic nie edytowa艂em tylko dopisa艂em :wegorz: 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Lutego 2016 #394205 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Lutego 2016 #394289 Udost臋pnij Napisano 6 Lutego 2016 PS. Je艣li kto艣 ten "G艂os niewa偶ny" potraktowa艂 serio to chyba czas przypomnie膰 sobie jak u偶ywa膰 g艂owy. Przecie偶 to nie ja weryfikuj臋 g艂osy. Rozumiem, 偶e niekt贸rzy s膮 chudzi w obwodzie ale bez przesady ^^ Nie dorabiajcie tutaj ideologii. 聽 聽 A mo偶e kto艣 po prostu pomy艣la艂, 偶e jeste艣 zwyk艂ym bufonem? Czytaj膮c powy偶szy cytat tylko utwierdzasz mnie w tym przekonaniu. Proponuj臋 lekcje sarkazmu u @@Consecuente lub @@August, u ciebie z tym mizeria. Nie pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 6 Lutego 2016 #394425 Udost臋pnij Napisano 6 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi