n-ty dzien Napisano 3 Maja 2014 #149883 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Na cs_rio uwolnicie już wszystkie hosty, de_russka nie będzie crashować serwera. Co do respawnów - na dd2 oraz dd2002 również zostały poprawione i mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie grało jak należy. Co do rozgrzewki - zmieniłem na same deagle, zobaczymy czy problemy dalej będą występować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #149920 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Skoro z mojego tematu zrobił się zbiór różnych problemów, to jest jeszcze taki szczegół, a mianowicie ekran startowy gdy się wejdzie na serwer... może da się go jakoś ładnie ogarnąć ? Drugą sprawą , jest wgranie pluginu , gdy TT nie podłoży paki lub CT nie uwolni hostów to po skończeniu rundy gracze z danej drużyny umierają. Myślę że to pominie poganianie przed adminów a i ludzie będą troszkę mniej kampić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 3 Maja 2014 #150021 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 do you, masz racje, bo admin, gdy żyje nie widzi na radarze czy z przeciwnej drużyny uwalniają hosty/podkładają pakę i nagły spam na U@ ... ;/ Jak na bardziej jestem za wgraniem tego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2014 #150047 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 proponuje mape cs_max taka na rozluźnienie typowa napierniczanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Maja 2014 #150068 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Teraz możecie oglądać każdego gracza. Dodanie tego pluginu nie byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem. Jeśli zostaje jeden gracz na prawie cały przeciwny team, ciężko jest mu cokolwiek zrobić. Zresztą jak sama nazwa serwera wskazuje - Free For All. Ekran powitalny wkrótce zostanie poprawiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 3 Maja 2014 #150094 Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 aim_map to niewypał mapa, gracze się skarżyli żeby ją zmienić, za mała mapa na 30 slotów Bardzo się przydaję na rozkręcenie serwera Mogły by się jeszcze pojawić mapki fy_snow i aim_map2 (lub pool_day ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 4 Maja 2014 #150234 Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Z tych map co Meli tu napisała, to można by było coś dodać, bo czasem rano jest mało ludzi czy w nocy i pewnie by pograli A tak to trzeba grać kabula czy dust2, bo wtedy ludzie wchodza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Maja 2014 #151617 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 de_russka - za malo spawnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 7 Maja 2014 #151776 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ta mapa już była poprawiana kilka razy, a dalej nie możecie zrobić ?;/ Weźcie może lepiej usuńcie ją ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2014 #152035 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 na d2 też nie łapie kilku spawnów i przy full serwerze zabija dwóch ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaa :D / Tralala Napisano 9 Maja 2014 #152100 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Moim zdaniem na pierwszym miejscu powinny byc mapy eslowe. Czyli: Dust, inferno, nuke, train, tuscan, mirage. Przy tych mapkach jest najwiecej ludzi na serwie Do tego mozna dodac pare innych np: aztec, chateau, kabul i office Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152179 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Oluśka, tyle że przy samych mapach ESL'owych serwer robi sie monotonny. Jest już naprawdę nieźle z mapami chociaż dawno nie grałem Traina i do końca nie jestem pewny czy jest on w MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Maja 2014 #152221 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 piff.paff, jest. Trzy minuty po zmianie mapy możecie wpisać votemap w konsoli i sprawdzić sobie cały MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2014 #152430 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Myślę że dobrze by było zrobić mapcycle dzienne/nocne. Fakt faktem po godzinie 24:00 gra 10-15 graczy jak jest w miare dobra mapa, natomiast przy mapach cbble/dust2002 itd robi się 0 graczy. A gdyby w nocnym wrzucić mapy aim_map aim_headshot awp_india itd to grałoby na pewno więcej graczy Sugestia - Plugin lastmanbets (ew. jakiś podobny) - obstawianie wygranej drużyny/gracza umiliłby oczekiwanie na respawn / wynik rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 10 Maja 2014 #152736 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Nie da rady przywrócić tej poprzedniej rozgrzewki ? Na wszystkie bronie ... ? Oraz dodać plugin na przenikanie(przechodzenie przez swoich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #147116 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 nie był by to głupi pomysł gdyby zmienić w MC by cpl_mill nie był zaraz po tuscanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #152949 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 a ja tak z innej beczki proponuje zamknąć rekrutacje na admina bo jak będą składać te podania to cały czas chyba nie będziesz pisał, że przyjmiemy jak się miejsce zwolni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 11 Maja 2014 #152955 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Jest paru adminów, którzy nie grają... Tak jak dziś przez 2h-3h byłem cały czas sam, wszedł na 2 mapki admin, a cziterzy cały czas są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #152960 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Wizz admini się zmieniają narazie jest pełny stan bo jest nas 17tu ,więc nie miej pretensii że odrzucam podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 11 Maja 2014 #153012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Ok, a hellboy, yoon np ? Prawie w ogóle ich nie ma, a admin wciąż ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #153033 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Fakt. Przydałoby sie zamknąć rekrutację choćby na pare tygodni, a kiedy ekipa sie wysypie znów przyjmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Maja 2014 #153038 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 ,więc nie miej pretensii że odrzucam podania Nie mam pretensji w żadnym razie, tylko mówię, żebyś nie pisał każdemu, że wkrótce go przyjmiesz, to lepiej zamknąc rekrutacje tak jak piff napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oshhe Napisano 12 Maja 2014 #153235 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 A co do pluginu na przechodzenie przez swoich graczy naprawdę by się przydał ile razy padłem tylko dlatego że mnie ktoś zblokował a sądzę że i z mojej winy nie jeden gracz też tak skończył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 12 Maja 2014 #153315 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 A jak zostaniesz zablokowany przez kogoś, to zaczyna się obrażanie wyzywanie i pretensje do adminów .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oshhe Napisano 12 Maja 2014 #153350 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Dokładnie ksiezyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi