ksiezyc Napisano 12 Maja 2014 #153423 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 A co Wy na to, aby na FFA były 2x HE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Maja 2014 #153429 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 to bardziej na 4fun pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155143 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 A co powiecie na takie mc ? cs_italy de_dust2 de_vertigo de_chateau de_hell de_tuscan de_kabul de_cbble de_nuke de_westwood cs_office de_dust2002 de_train de_mirage de_cpl_mill de_dust de_inferno de_aztec de_nuke_rarea de_westwood_big 20 mapek, sądzę , że dobre i można dodać coś takiego jak "malamapa", gdy będzie na serwerze 9 lub mniej graczy można wpisać tę komendę, oczywiście tutaj już by było votemap, a mapek myślę z 10 by wystarczyło, przykładowe : cs_wiocha de_dust2_long de_dust2x2 fy_snow fy_pool_day awp_india awp_4one aim_ak_colt aim_deagle aim_map_usp Soryyyy za spam, nie widziałem swojego posta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155167 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Nie no, bez przesady nie róbmy z FFA - 4 FUN'a. Uatrakcyjnijmy MC i będzie w pytkę. Jeżeli chodzi o MC - taka moja mała sugestia - jeżeli mamy w nim Westwood'a to wywalmy westa_big. Już pisałem N'temu żeby miał na uwadze pakę de_storm. Bardzo fajna mapka - przyjeła by sie u Nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2014 #155194 Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 A ja bym dodał do MC cs_alpin bodaje bardzo fajna mapa i mysle ze spodobalaby sie ludziom;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2014 #155275 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 i oczywiście połowa osób by tam celi nie robiła , można dodać oirliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiezyc Napisano 18 Maja 2014 #155314 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Piszecie o takich, gdzie ludzie nie będą wykonywać celów mapy, bo zaraz będzie "NIE ZNAM MAPY, SORRY!". Ja już bym wolał przeróbki map dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #166573 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Podbiję temat, wrzućcie wyrzucanie za ping, bo męczące jest wyrzucanie ręczne graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170819 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No nie przesadzaj, że aż tylu ludzi jest z wysokim pingiem na serwerze. Plugin taki powoduje spore obciążenie serwera, gdyż każdego gracza sprawdza co kilka sekund. Wiemy, że na naszym hostingu dodatkowo generowane obciążenia nie wpływają za dobrze na pracę serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 26 Czerwca 2014 #170831 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dokładnie zgadzam się z Consecuente , aż tak to uciążliwe nie jest. Mi tam osobiście to nie przeszkadza , czasem nawet w trakcie trwania rundy stanę gdzieś na boczku i wywalam takie osoby ^^ . A fakt jest taki , że nasz hosting nie jest zbyt dobry i każde wgranie pluginu obciąża serwer , dokładnie tak jak to powiedział mój przedmówca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #174135 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 I co z nowymi mapami i nowym mapcycle ? Duża część osób narzeka na te same mapy non stop, a ja nie jestem w stanie nic z tym zrobić a do mnie kierowane są wszelakie pretensje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174479 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja proponuję wywalić w cholerę ten mapcycle i wprowadzić vote. Jest lepsze o wiele w moim odczuciu (i nie tylko w moim, bo zauważyłem, że na serwerze wielu graczy chce wprowadzenia vote). Ale nowe mapy to faktycznie dodać, bo monotonnie te same mapy są i w dodatku nudne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Lipca 2014 #174626 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Nowe mapy zostały dopisane do mapcycle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi