Go艣膰 Guest Napisano 12 Marca 2014 #130448 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 1. Imi臋:Kamil 聽 聽 2. Kontakt:Steam,ts,pw 聽 聽 3. Lokalizacja:艁贸d偶 聽 聽 4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: Do艣膰 sporo 聽 聽 5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):1h-3h a czasami wi臋cej 聽 聽 6. Posty (min. 300 sensownych): Jest 聽 聽 7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie):Chcia艂bym zamyka膰 niepotrzebne tematy by nie robi艂 si臋 spam, nagradza膰 warnem tych kt贸rzy 艂ami膮 regulamin pomaga膰 w utrzymaniu forum. 聽 聽 8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:Ka偶dy dzia艂 jest dobry:) 聽 聽 9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Jest 聽 聽 10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:Mam i to do艣膰 sor膮 聽 聽 11. Co艣 o sobie:Mam na imi臋 Kamil, mam 16 lat mieszkam w Wieluniu wojew贸d偶two 艁贸dzkie. Lubie gra膰 w cs'a i po艣wi臋cam du偶o czasu na niego, lubie te偶 gra膰 w pi艂k臋 no偶n膮. 聽 聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Zanim przyszed艂em na wasz膮 sieci by艂em administratorem na innej pr贸bnej sieci, dobrze sobie radze z panelem Moderatora jak i Administratora. 聽 聽 13. Obowi膮zkowe mikro:Oczywi艣cie, 偶e jest 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Marca 2014 #130464 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 Hmm osobi艣cie uwa偶am, 偶e jeste艣 spoko go艣ciem, ogarniasz itd. Lecz masz admina na 3 serwerach i do tego UBTeam, jestem neutral. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Marca 2014 #130499 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 No no du偶o funkcji. Czy偶by nie za du偶o ? Jeszcze do tego moderator. 聽 聽 聽 Jestem na tak.聽 聽 聽 聽 Kolega mi艂y, sympatyczny, aktywny na forum, w grze. Nada si臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 12 Marca 2014 #130501 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 Na Tak 聽 + Mi艂y 聽 + Ogarni臋ty 聽 + Aktywny 聽 - Du偶o funkcji 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Marca 2014 #130503 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 W nied艂ugim czasie zosta艂o ci powierzone sporo funkcji. My艣l臋, 偶e na ten moment jest to twoje maksimum. Na moderatora musisz sobie jeszcze zapracowa膰. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Marca 2014 #107467 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 Widz臋, 偶e si臋 starasz, chcesz osi膮gn膮膰 wiele na tej sieci, ale czy nie uwa偶asz, 偶e to wszystko stanowczo za szybko ? Jeste艣 ogarni臋t膮 i przemi艂膮 os贸bk膮, ale jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Marca 2014 #128022 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 Sorry Smyk'u, jestem na NIE Masz bardzo du偶o rang i obawiam si臋, 偶e nie starczy Ci czasu na Moderatora forum.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Marca 2014 #130516 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 Za du偶o rang, za kr贸tko z Nami. I jestem tego samego zdania co enty. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 12 Marca 2014 #130520 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 Ogarniasz du偶o. ale czy aby na pewno jeste艣 w stanie ogarn膮膰 tyle funkcji na raz ? musia艂 by艣 chyba tylko siedzie膰 nad mh. nic po za tym. przykro mi ale jestem na Nie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 12 Marca 2014 #130603 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 Smykus no du偶o rang , ale wida膰 ze ch艂opak si臋 stara . Za darmo przecie偶 rangi si臋 nie dostaje . Musi sporo czasu sp臋dza膰 na sieci .聽 聽 Moje skromne tak . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130611 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 Jak dla mnie troszk臋 za szybko na taki awans, s膮 osoby kt贸re d艂u偶ej staraj膮 si臋 o t膮 posad臋, daje neutral bo nadajesz si臋 na moderatora ale ostateczna decyzja oczywi艣cie nale偶y do h@. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130718 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 //Podanie odrzucone 聽 聽 聽 Pow贸d: By艂o jedno miejsce na, kt贸re kandydata ju偶 wybrali艣my. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130719 Udost臋pnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum. 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator贸w lub administrator贸w. 聽 Pozdrawiamy Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi