Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130448 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Imię:Kamil 2. Kontakt:Steam,ts,pw 3. Lokalizacja:Łódż 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Dość sporo 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):1h-3h a czasami więcej 6. Posty (min. 300 sensownych): Jest 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym zamykać niepotrzebne tematy by nie robił się spam, nagradzać warnem tych którzy łamią regulamin pomagać w utrzymaniu forum. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:Każdy dział jest dobry:) 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Mam i to dość sorą 11. Coś o sobie:Mam na imię Kamil, mam 16 lat mieszkam w Wieluniu wojewódżtwo Łódzkie. Lubie grać w cs'a i poświęcam dużo czasu na niego, lubie też grać w piłkę nożną. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Zanim przyszedłem na waszą sieci byłem administratorem na innej próbnej sieci, dobrze sobie radze z panelem Moderatora jak i Administratora. 13. Obowiązkowe mikro:Oczywiście, że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Marca 2014 #130464 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Hmm osobiście uważam, że jesteś spoko gościem, ogarniasz itd. Lecz masz admina na 3 serwerach i do tego UBTeam, jestem neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Marca 2014 #130499 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 No no dużo funkcji. Czyżby nie za dużo ? Jeszcze do tego moderator. Jestem na tak. Kolega miły, sympatyczny, aktywny na forum, w grze. Nada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130501 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na Tak + Miły + Ogarnięty + Aktywny - Dużo funkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Marca 2014 #130503 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 W niedługim czasie zostało ci powierzone sporo funkcji. Myślę, że na ten moment jest to twoje maksimum. Na moderatora musisz sobie jeszcze zapracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Marca 2014 #107467 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Widzę, że się starasz, chcesz osiągnąć wiele na tej sieci, ale czy nie uważasz, że to wszystko stanowczo za szybko ? Jesteś ogarniętą i przemiłą osóbką, ale jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Marca 2014 #128022 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Sorry Smyk'u, jestem na NIE Masz bardzo dużo rang i obawiam się, że nie starczy Ci czasu na Moderatora forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Marca 2014 #130516 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Za dużo rang, za krótko z Nami. I jestem tego samego zdania co enty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130520 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ogarniasz dużo. ale czy aby na pewno jesteś w stanie ogarnąć tyle funkcji na raz ? musiał byś chyba tylko siedzieć nad mh. nic po za tym. przykro mi ale jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 12 Marca 2014 #130603 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Smykus no dużo rang , ale widać ze chłopak się stara . Za darmo przecież rangi się nie dostaje . Musi sporo czasu spędzać na sieci . Moje skromne tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130611 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jak dla mnie troszkę za szybko na taki awans, są osoby które dłużej starają się o tą posadę, daje neutral bo nadajesz się na moderatora ale ostateczna decyzja oczywiście należy do h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130718 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 //Podanie odrzucone Powód: Było jedno miejsce na, które kandydata już wybraliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130719 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi