Skocz do zawarto艣ci

[ZAMKNI臉TY]A czemu nie?:)

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

1. Imi臋:Kamil

2. Kontakt:Steam,ts,pw

3. Lokalizacja:艁贸d偶

4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: Do艣膰 sporo

5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o):1h-3h a czasami wi臋cej

6. Posty (min. 300 sensownych): Jest

7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie):Chcia艂bym zamyka膰 niepotrzebne tematy by nie robi艂 si臋 spam, nagradza膰 warnem tych kt贸rzy 艂ami膮 regulamin pomaga膰 w utrzymaniu forum.

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:Ka偶dy dzia艂 jest dobry:)

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Jest

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:Mam i to do艣膰 sor膮

11. Co艣 o sobie:Mam na imi臋 Kamil, mam 16 lat mieszkam w Wieluniu wojew贸d偶two 艁贸dzkie. Lubie gra膰 w cs'a i po艣wi臋cam du偶o czasu na niego, lubie te偶 gra膰 w pi艂k臋 no偶n膮.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Zanim przyszed艂em na wasz膮 sieci by艂em administratorem na innej pr贸bnej sieci, dobrze sobie radze z panelem Moderatora jak i Administratora.

13. Obowi膮zkowe mikro:Oczywi艣cie, 偶e jest

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Ogarniasz du偶o. ale czy aby na pewno jeste艣 w stanie ogarn膮膰 tyle funkcji na raz ? musia艂 by艣 chyba tylko siedzie膰 nad mh. nic po za tym. przykro mi ale jestem na Nie

Odno艣nik do komentarza

Jak dla mnie troszk臋 za szybko na taki awans, s膮 osoby kt贸re d艂u偶ej staraj膮 si臋 o t膮 posad臋, daje neutral bo nadajesz si臋 na moderatora ale ostateczna decyzja oczywi艣cie nale偶y do h@.

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum.

Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator贸w lub administrator贸w.

Pozdrawiamy

Zesp贸艂 Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...