Jump to content
Guest

[ZAMKNIĘTY]A czemu nie?:)

Recommended Posts

Guest Guest

1. Imię:Kamil

2. Kontakt:Steam,ts,pw

3. Lokalizacja:Łódż

4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Dość sporo

5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):1h-3h a czasami więcej

6. Posty (min. 300 sensownych): Jest

7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym zamykać niepotrzebne tematy by nie robił się spam, nagradzać warnem tych którzy łamią regulamin pomagać w utrzymaniu forum.

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:Każdy dział jest dobry:)

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Mam i to dość sorą

11. Coś o sobie:Mam na imię Kamil, mam 16 lat mieszkam w Wieluniu wojewódżtwo Łódzkie. Lubie grać w cs'a i poświęcam dużo czasu na niego, lubie też grać w piłkę nożną.

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Zanim przyszedłem na waszą sieci byłem administratorem na innej próbnej sieci, dobrze sobie radze z panelem Moderatora jak i Administratora.

13. Obowiązkowe mikro:Oczywiście, że jest

Widzę, że się starasz, chcesz osiągnąć wiele na tej sieci, ale czy nie uważasz, że to wszystko stanowczo za szybko ? Jesteś ogarniętą i przemiłą osóbką, ale jestem na nie.

Guest Guest

Ogarniasz dużo. ale czy aby na pewno jesteś w stanie ogarnąć tyle funkcji na raz ? musiał byś chyba tylko siedzieć nad mh. nic po za tym. przykro mi ale jestem na Nie

Jak dla mnie troszkę za szybko na taki awans, są osoby które dłużej starają się o tą posadę, daje neutral bo nadajesz się na moderatora ale ostateczna decyzja oczywiście należy do h@.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...