Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130351 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Imię: Angela 2. Kontakt: Steam, Forum 3. Lokalizacja: Piotrków Tryb. 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: 4-5h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Cały czas praktycznie jestem 6. Posty (min. 50 sensownych): 286. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałabym pilnować porządku, dbać o kulturę i miłą atmosferę. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Oczywiście. Znam tu wiele osób ze wszystkimi praktycznie mam dobry kontakt i umiem się z nimi dogadać. Nawet jeśli są jakieś spory staram się je szybko rozwiązywać. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak. Rzadko kiedy mnie coś denerwuje. Staram się zajmować tym co do mnie należy i sumiennie wypełniać swoje obowiązki. 11. Coś o sobie: Hmm już chyba wszyscy wiedzą czym się zajmuję, ile mam lat i jaka jestem 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Myślę, że sobie poradzę po części wiem co i jak, a jeśli będę mieć jakiś problem zgłoszę się do kogoś. Zresztą to ostatnia ważna funkcja którą chciałabym tu osiągnąć. Poprzez tą sieć wiele się nauczyłam i nabrałam doświadczenia w wielu dziedzinach za co dziękuję. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130365 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Nie widzę lepszego kandydata na to stanowisko. Zielona, to bardzo ogarnięta i aktywna osoba, więc musi zostać moderatorem Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130367 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na tak. Bardzo sympatyczna osóbka. Pomocna i wywiazuje sie ze swoich obowiązków. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130368 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Nie napawam do ciebie sympatią, nie lubimy się i nie wiem czy to się zmieni, ale szanse mogą tobie dać, ponieważ każdy z nas na nią zasługuje i każdy powinnien posmakować jak to jest być kims z "rangą" kiedy to każdy cię szanuje i lubuje za to, że masz kolor, a gdy ją stracisz jestes zwyczajnym bezwartościowym pionkiem, ale to jest szczegól, wiec powiem tak. Powodzenia i jeżeli już cie przyjmą to pokaż, iż babka z ciebie fajna i mimo tych wszystkich akcji jest z ciebie pożytek, a to wszystko napisałem po to, aby wiedziałaś, ze jest to szczere i z serca. A dla czytających ten post mam parę słów. Kolor nie zmienia człowieka, jego wartości oraz to kim jest i co prezentuje, pamiętajcie, a na zakonczenie piąteczka Andziu Uda się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130369 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Przestań old już dawno zapomniałam o tych spinach. Mam wybuchowy charakter i czasem mnie ponosi za co przepraszam. Mam nadzieję, że dojdziemy do porozumienia kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130370 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Zdecydowanie WIELKIE tak! Praktycznie cały czas na forum, pomocna, ogarnięta. Krótko mówiąc- właściwa osoba na to stanowisko Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130379 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na TAK Ogarnięta, pomocna Duża aktywność na forum Przyda się taka osoba . . . Powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130381 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Masz moje tak aktywna jestes wszystko sie zgadza:) Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Marca 2014 #130410 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Old.. podobają mi się Twoje słowa. Sprzeczki przez odmienne zdanie to nie obiektywna opinia tylko "Nie, bo cię nie lubię". Co do Zielonej no to jak najbardziej ma głowę na karku, masz szacunek u wielu osób [wraz z dobrymi kontaktami]. Jeżeli jesteś pewna, że potrafisz rozważnie działać no to czemu nie Masz moje tak, reszta powodów była podawana wcześniej, wcześniej i nie ma sensu ich powtarzać dlatego dałem tylko te, których jeszcze wyżej nie widziałem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 12 Marca 2014 #130420 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ja dałbym szansę, odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Ogarnięta Często na forum Ogólnie na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 12 Marca 2014 #130427 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na Duże TAK !!! +Ogarnięta +Miła +Sympatyczna +Duża aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 12 Marca 2014 #130444 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 U Zielonej, oczywiście jestem na tak, jest bardzo aktywny, pomocna, oraz dużo się udziela, na pewno poradzi sobie z tą funkcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 12 Marca 2014 #130445 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ja jako konkurent tez bym jej powierzył te stanowisko :good: Jest juz dlugo na forum, wykazuje zainteresowanie siecia jak najbardziej tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 12 Marca 2014 #130449 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na tak , Zieloną znam dość długo i wiem że jak najbardziej się nada na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Marca 2014 #130462 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jak dla mnie jedna z najlepszych osób na to stanowisko. Jest miła, ogarnięta, na innych stanowiskach dawała sobie radę bez problemu. Jak najbardziej na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130466 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na TAK Dużo spędza na forum Pomocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2014 #130483 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Dla mnie również Zielona to odpowiednia osoba na to stanowisko Jestem na TAK! - miła - ogarnięta - sympatyczna Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Marca 2014 #130491 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na TAK ! : -Aktywna, -Miła, -Ogarnięta, -Pomocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Marca 2014 #130493 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 TAK TAK TAK <3 ZIELONAA. THE BEST !!! Miła, aktywna, pomocna, da się pogadać, super dziewczyna, super kandydatka na moderatorka. Powodzenia @ Tylko miej oczy szeroko otwarte bo wiesz kto mieszka w Piotrkowie Tryb. Pamiętaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Marca 2014 #128029 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Zielonaa. konsekwentna, stanowcza i pracowita osóbka. Aktywna na forum, nie mam żadnych przeciwwskazań, jestem na tak, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 12 Marca 2014 #130532 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 W twoim przypadku dać Ci nie, to byłby błąd życia, przynajmniej mojego Masz duże tak, za to jaka jesteś do ludzi, oraz za to że zawsze chętnie służysz innym pomocom, + dobrze ogarniasz jak na laske w te pistolety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 12 Marca 2014 #130565 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Również jestem na tak . -aktywna -stanowcza -pomocna Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130582 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na TAK +Czesto na Forum +Ogarniety +Wiek! +Duża kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130585 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Też jestem na Tak -Często na forum -wiek -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130725 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 //Podanie odrzucone Powód: Było jedno miejsce na, które kandydata już wybraliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi