Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127375 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nick: Savi Wiek: 14 (rocznikowo 15 coraz bliżej ) Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem pare razy adminem również na tej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ poświęcam dużo czasu na Cs 1.6 oraz zawsze pomagam w ocenianiu graczy czy np. jest odpalony , był na txt itp (oczywście teraz all leci na U@ ) . Jestem pozytwyną osobą , która nie lubi popadać w konflikty z innymi ludzmi . Nie mam zbyt wysokiej samooceny na mój temat więc mam lekki problem z określeniem samego siebie więc nie wiem jak mógłbym ująć swoją osobę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Godzinkę dziennie powinienem spokojnie przegrać Kontakt: TS3 , Steam , forum Pozdrawiam Savi. GT: http://www.gametracker.com/player/Savi/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 5 Marca 2014 #127376 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na nie BO TO BOT. Ale ogarnia chłopak i udziela się może nie na forum ale w grze bardzo często zgłasza na u@ więc dajcie mu admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2014 #127382 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na Tak -często na serverze -miły na ts'ie -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 5 Marca 2014 #127412 Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jestem na TAK, ponieważ jesteś ogarniętym graczem, lecz nadrób trochę aktywność na codzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 6 Marca 2014 #127610 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Na Tak. Kuturalny, kontaktowy podsyla lamiacych regulamin na U@ na TS czesto i kuturalnie wymagania + tylko ten wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Marca 2014 #127655 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jestem na TAK. Miły, ogarnięty. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127820 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jestem na TAK,+ znam go w rl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2014 #127821 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jestem na TAK, + znam go w rl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Marca 2014 #127829 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Trzymajmy się wymagań. Wiek 16, a 14 to niestety za duża różnica. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 6 Marca 2014 #127838 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Dał bym mu szanse po mimo wieku wydaje sie osoba ogarniętą pomocny na serwie zglasza na u@ nie jest konfliktowy jeżeli zlamiie jakies zasady adminowania zawsze można mu rangi odebrac Czasami osoba mlodsza jest bardziej dojzała niż osoba starszaa nawet czternastolatek a i tak jest botem Savi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 6 Marca 2014 #127929 Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Trzymajmy się wymagań. Wiek 16, a 14 to niestety za duża różnica. Na Nie. Procentowy ale on miał tu admina nie wiem czy rok czy dwa temu jak mial 12-13 lat więc myślę że nie ma problemu z jego wiekiem. A admina z tego co pamiętam to chyba nie stracił tylko przerwał ze względu na szkołę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 8 Marca 2014 #128761 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Na nie . Wiek slaby . Tu musza byc odpowiedzialne osoby , ktore spelniaja wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128772 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Przykro mi nie spełniasz wymagań.. Napisz podanie jak bd miał rocznikowo 16 w tedy bd i ja na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128773 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128774 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi