Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Nick: Savi Wiek: 14 (rocznikowo 15 coraz bliżej ) Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem pare razy adminem również na tej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ poświęcam dużo czasu na Cs 1.6 oraz zawsze pomagam w ocenianiu graczy czy np. jest odpalony , był na txt itp (oczywście teraz all leci na U@ ) . Jestem pozytwyną osobą , która nie lubi popadać w konflikty z innymi ludzmi . Nie mam zbyt wysokiej samooceny na mój temat więc mam lekki problem z określeniem samego siebie więc nie wiem jak mógłbym ująć swoją osobę. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Godzinkę dziennie powinienem spokojnie przegrać Kontakt: TS3 , Steam , forum Pozdrawiam Savi. GT: http://www.gametracker.com/player/Savi/80.72.40.110:27008/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Jestem na nie BO TO BOT. Ale ogarnia chłopak i udziela się może nie na forum ale w grze bardzo często zgłasza na u@ więc dajcie mu admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Jestem na Tak -często na serverze -miły na ts'ie -ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
#RELOP Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Jestem na TAK, ponieważ jesteś ogarniętym graczem, lecz nadrób trochę aktywność na codzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzej Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Na Tak. Kuturalny, kontaktowy podsyla lamiacych regulamin na U@ na TS czesto i kuturalnie wymagania + tylko ten wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Shooter. Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Jestem na TAK. Miły, ogarnięty. Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Jestem na TAK,+ znam go w rl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Jestem na TAK, + znam go w rl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Trzymajmy się wymagań. Wiek 16, a 14 to niestety za duża różnica. Na Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0mI Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Dał bym mu szanse po mimo wieku wydaje sie osoba ogarniętą pomocny na serwie zglasza na u@ nie jest konfliktowy jeżeli zlamiie jakies zasady adminowania zawsze można mu rangi odebrac Czasami osoba mlodsza jest bardziej dojzała niż osoba starszaa nawet czternastolatek a i tak jest botem Savi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eR. Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Trzymajmy się wymagań. Wiek 16, a 14 to niestety za duża różnica. Na Nie. Procentowy ale on miał tu admina nie wiem czy rok czy dwa temu jak mial 12-13 lat więc myślę że nie ma problemu z jego wiekiem. A admina z tego co pamiętam to chyba nie stracił tylko przerwał ze względu na szkołę Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetra Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Na nie . Wiek slaby . Tu musza byc odpowiedzialne osoby , ktore spelniaja wymagania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Przykro mi nie spełniasz wymagań.. Napisz podanie jak bd miał rocznikowo 16 w tedy bd i ja na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...