Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Na każde padnie ten czas, nawet na mnie.

#RELOP

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się ze wszystkimi userami gorąco pożegnać. Przeżyłem tu wiele super chwil. Wszyscy mnie motywowali do jak najlepszej pracy. Miałem wiele odpowiedzialnych rang, za które dziękuję H@, za to że mi dali szanse, a ja mam nadzieję, że jej nie zmarnowałem. Sprawy serwerów  ciągle się komplikują, przez co komfort gdy spada do minimum.

Miałem tutaj Admina Jaila, Grafika oraz Redaktora. Robiłem wiele dla MH, a wy dodawaliście mi jeszcze więcej motywacji do czynienia dobra dla MH. Grafikiem nie byłem może najlepszym, lecz pomagałem dużo w szczególności zleceniami na TS3, bądź TS3. Praca Redaktora przysporzyła mi wiele ciekawych doznań, przez co nie zapomnę dawno tej roli w życiu MH.

Najbardziej mogą być zniesmaczeni gracze JB, ponieważ byłem Adminem Jaila od marca tego roku. 

Na Jaila możliwe że wrócę, ale na pewno nie w tym roku. 

Na koniec chciałbym pozdrowić:

*aquaxa - dawałeś mi wiele szans, jeżeli nawet inni byli zdania, że się nie nadaje,

*Varga - spędzaliśmy razem na jailu, jak i na TS3 wiele chwil, dziękuję Ci za to, że mnie wspierałeś w trudnych chwilach,

*Trikusia - za to, że był wsparciem dla mnie, zawsze potrafił walnąć ciętą ripostę,

*LOVO - za chwile spędzone na TS3,

*Adminów Coda - nie grałem długo na codzie, ale dziękuję wam za wspólną grę,

*Wszystkich tych, co grali mieszańcy - NAWET MYDLAKA!,

*Adminów JB - za współpracę, kilka razy się sprzeczaliśmy, lecz zawsze wychodziło na moje zdanie :) .

*Jeżeli kogoś zapomniałem to go pozdrawiam z tego miejsca.

• 2 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...