#RELOP Napisano 5 Grudnia 2013 #97232 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Chciałbym się ze wszystkimi userami gorąco pożegnać. Przeżyłem tu wiele super chwil. Wszyscy mnie motywowali do jak najlepszej pracy. Miałem wiele odpowiedzialnych rang, za które dziękuję H@, za to że mi dali szanse, a ja mam nadzieję, że jej nie zmarnowałem. Sprawy serwerów ciągle się komplikują, przez co komfort gdy spada do minimum. Miałem tutaj Admina Jaila, Grafika oraz Redaktora. Robiłem wiele dla MH, a wy dodawaliście mi jeszcze więcej motywacji do czynienia dobra dla MH. Grafikiem nie byłem może najlepszym, lecz pomagałem dużo w szczególności zleceniami na TS3, bądź TS3. Praca Redaktora przysporzyła mi wiele ciekawych doznań, przez co nie zapomnę dawno tej roli w życiu MH. Najbardziej mogą być zniesmaczeni gracze JB, ponieważ byłem Adminem Jaila od marca tego roku. Na Jaila możliwe że wrócę, ale na pewno nie w tym roku. Na koniec chciałbym pozdrowić: *aquaxa - dawałeś mi wiele szans, jeżeli nawet inni byli zdania, że się nie nadaje, *Varga - spędzaliśmy razem na jailu, jak i na TS3 wiele chwil, dziękuję Ci za to, że mnie wspierałeś w trudnych chwilach, *Trikusia - za to, że był wsparciem dla mnie, zawsze potrafił walnąć ciętą ripostę, *LOVO - za chwile spędzone na TS3, *Adminów Coda - nie grałem długo na codzie, ale dziękuję wam za wspólną grę, *Wszystkich tych, co grali mieszańcy - NAWET MYDLAKA!, *Adminów JB - za współpracę, kilka razy się sprzeczaliśmy, lecz zawsze wychodziło na moje zdanie . *Jeżeli kogoś zapomniałem to go pozdrawiam z tego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97234 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 zegnaj:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 5 Grudnia 2013 #97236 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Relop wracaj szybko! Powodzonka w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97238 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wracaj szybciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Grudnia 2013 #97244 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 3maj się, wracaj do nas szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Grudnia 2013 #97246 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ReloP nie mógłbym nic powiedzieć niż do zobaczenia, bo wrócisz JAK KAŻDY Jestem tego dobrym przykładem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97248 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Papa Relop wróć szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97253 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Relop ;/ Wracaj jak najszybciej na JB i powodzenia w życiu ogółem 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Grudnia 2013 #97254 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Na razie. Kto teraz będzie mecze obstawiał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 5 Grudnia 2013 #97264 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Cóż, szkoda... Powodzenia w życiu i pamiętaj, że zawsze znajdzie się tu dla cb miejsce. :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Grudnia 2013 #97278 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dziękuję za pamięć, życzę powodzenia i wszystkiego dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2013 #97280 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Szkoda relop ;c 3m się .... Mam nadzieje, że wrócisz jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 5 Grudnia 2013 #97282 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No ziomuś 3maj się ! . Powodzenia w realnym życiu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 5 Grudnia 2013 #97298 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 3maj się:C Wracaj szybko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Grudnia 2013 #97308 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Cześć i powodzenia Czekamy na Ciebie! (wiem że do mnie wrócisz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #97904 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Cześć Dont 3maj się! Mam nadzieje że wrócisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 8 Grudnia 2013 #97943 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 See ya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 8 Grudnia 2013 #97954 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98089 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Lutego 2014 #112204 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi