Freezu 2292 Posted December 1, 2013 Witam, przyszedł także czas na mnie. Powodów jest dużo, ale nie chcę żeby każdy się o nich dowiedział. Jednocześnie rezygnuję z posady admina jailbreak oraz grafika. Postaram się od czasu do czasu wejść na forum lub jakiś serwer. Pozdrawiam administrację no i oczywiscie wszystkich użytkowników. Wymieniać nie będę żeby potem nikt sie na mnie nie pogniewał, że o nim zapomniałem . Oczywiście mixa chętnie z Wami zagram . Dzięki rownież za miłą grę. A teraz się z Wami żegnam, bajo. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 1, 2013 cześć Frizu, Powodzenia. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 1, 2013 Serio?! Szkoda ... Mam/y nadzieje , że kiedyś jeszcze wrócisz PS: Dzięki za wcześniejsze prace . Były super Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 1, 2013 Ehh.... Freez ;d Szkoda. Jesteś równy gość, porządny grafik No dobra, 3maj się Share this post Link to post Share on other sites
bydlak 0 Posted December 1, 2013 No 3maj się chłopie i powodzenia w życiu Share this post Link to post Share on other sites
Chudy 919 Posted December 1, 2013 Również dzięki za wspólną grę. Powodzenia i do zobaczenia Share this post Link to post Share on other sites
POLAND. 1 Posted December 1, 2013 Mam nadzieję, że kiedyś wrócisz... Fajnie się z tobą grało. Powodzenia. Share this post Link to post Share on other sites
Strajk 1568 Posted December 1, 2013 Miej się i powodzenia Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 2, 2013 Freez szkoda dobrze się z tobą współpracowało eh.... Hejka Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 2, 2013 Do zobaczenia freezout wbijaj czasem Share this post Link to post Share on other sites
HardeQ 1141 Posted December 2, 2013 Musisz wrócić Friz bo cię dobije Do następnego :C. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 2, 2013 Ale lipa No ale twoja decyzja . Trzymaj sie chlopie powodzonka Share this post Link to post Share on other sites
`Shooter. 0 Posted December 3, 2013 Narazie. 3maj sie Share this post Link to post Share on other sites
Guest Guest Posted December 4, 2013 No 3maj się FreezeOUT. Fajne wspólne każdy z tobą miał chwile. Czasami pożartowaliśmy. Każdy ciebie szanował i respektował. Szkoda że jako twój Kociak pozostaje bezdomny Ale każdy ma swoje cele w życiu szanujemy twoje ruchy. Pozdrawiam Pan Brox albo Kitikat Share this post Link to post Share on other sites
Procentowy 6 Posted February 11, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites