Gość Guest Napisano 3 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 H@H@H@H@H@. Mnie ta liczba ostatnio ciągle śledzi, np biorę wyciąg z konta a tam 699, 69 zł. Lub często gęsto w fife, strzelam w 69 minucie beka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Zabawne, bardzo. Hahaha... Nawet jak na offtopic to jest spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Haha na macie u mnie na stronie 69 było zadanie "oblicz głębokość dziury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 7 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Zabawne, bardzo. Hahaha... Nawet jak na offtopic to jest spam. Własnie po to jest Offtopic, by pisać tematy bez sensu, i zabawne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Sheen co Ci się marzy. A może powiedz nam jakie masz skojarzenia związane z tą liczbą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Sheen co Ci się marzy. A może powiedz nam jakie masz skojarzenia związane z tą liczbą. Ten to musi zawsze napisać z jakimś kontekstem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Jak to mówi Femarix " cichaj babo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ja też nie raz miałem 69hp lub zabierałem 69 (gdy wpisałem /me to pisało, że zadałem 69 obrażeń. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 wut ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 9,50 6,90 - przecena w sklepie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi