Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57297 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nick: hPa! 聽 Wiek: 16 prawie 17 聽 Data rejestracji na forum: 21-05-2013 聽 Czas sp臋dzony na forum: 5 Dni, 21 Godzin, 37 Minut, 30 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Dosy膰 du偶e 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak raz ssy (czyste) i drugi raz ale odpracowa艂em swoje. 聽 Dlaczego Ty?: Potrafi臋 odr贸偶ni膰 czita od zwyk艂ego gracza mam dosy膰 du偶e do艣wiadczenie w ocenianiu demek, chce pom贸c jak najbardziej ch艂opak膮 z UBT 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 4-8h 聽 Co艣 od siebie: Licz臋 na wyrozumia艂o艣膰 i prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 1 Sierpnia 2013 #57309 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na Tak. 聽 Hektopaskal jest to ogarni臋ta osobka. My艣l臋, 偶e ju偶 znana i niew膮tpliwe jest, 偶e jego kandydatura jest do pozytywnego rozpatrzenia. 聽 Niew膮tpliwe jest te偶 to, 偶e jego intencje s膮 tylko na korzy艣膰 sieci. 聽 Pozdrawiam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Sierpnia 2013 #57310 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na TAK. Jest mi艂y, ogarni臋ty, aktywny. Moim zdaniem nadaje si臋 na to stanowisko Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57331 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na Tak Mily,Kulturalny Nadaje sie na to stanowisko Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 1 Sierpnia 2013 #57393 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Wierz臋, 偶e sprawdzisz si臋 na tym stanowisku. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57394 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na tak, ogarniety, aktywny chlopak. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57404 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ogarni臋ty/Aktywny na forum/Wymagania 聽 聽 聽 Nota: Du偶e Tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57413 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak aktywny , pomocny , napewno ogarnie . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57437 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na TAK 聽 Mi艂y, kulturalny, pomocny, na pewno sobie poradzi Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 1 Sierpnia 2013 #57470 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak , spe艂nia wymagania oraz ogarnia . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57583 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 nie odrabia艂 prac domowych w gimbazie i ma艂o przyk艂ada艂 si臋 do nauki, w rezultacie osi膮gn膮艂 BARDZO MIERNE wyniki na 艣wiadectwie jak i egzaminie ko艅cowo-rocznym. Ledwo dosta艂 si臋 do technikum chemicznego o poziomie nie wiele wy偶szym ni偶 pierwsza lepsza szko艂a zawodowa. Z takim podej艣ciem jak hPa raczej nie liczy艂bym na zdanie matury...... :////////// 聽 聽 聽 odpowiedzialny, du偶o no艂lajfi, jak si臋 postara to ogarnie to stanowisko, na TAKK. 聽 聽 聽 daje tak, mimo 偶e bardzo go nie lubi臋. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57585 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Sory 偶e w swoim podaniu ale nie dosta艂em si臋 do technikum chemicznego Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 1 Sierpnia 2013 #57629 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na TAK! Jestes aktywny na forum i ts, wymagania spelniasz wiec jest wszystko git. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 1 Sierpnia 2013 #57631 Udost臋pnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja osobi艣cie jestem na Tak.Jeste艣 ogarni臋t膮 osob膮 i my艣l臋 偶e podo艂asz tej randze Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57718 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK Cz臋sto widz臋 Ci臋 na forum jak ogarniasz ss'y z DD2 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57866 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jasne ze na tak. mi艂y ogarni臋ty chlopak. Da rade Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Sierpnia 2013 #57901 Udost臋pnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na Tak 聽 聽 聽 + Do艣wiadczenie 聽 + Bez Problemow 聽 + Wiele razy sprawdza艂 ss'y z Dzia艂u DD2, Nigdy nie pope艂ni艂 b艂臋du. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58157 Udost臋pnij Napisano 3 Sierpnia 2013 jestem na tak 聽 + Aktywno艣膰 聽 + Do艣wiadczenie 聽 聽 聽 My艣l臋 偶e ogarniesz Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 3 Sierpnia 2013 #58158 Udost臋pnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem na tak mi艂y,ogarni臋ty i pe艂na kultura Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽femarix Napisano 3 Sierpnia 2013 #58160 Udost臋pnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Ja jestem na Tak.Jeste艣 ogarni臋t膮 osob膮 ,Cz臋sto widz臋 Ci臋 na forum jak ogarniasz ss'y. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58260 Udost臋pnij Napisano 3 Sierpnia 2013 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi