Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57297 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nick: hPa! Wiek: 16 prawie 17 Data rejestracji na forum: 21-05-2013 Czas spędzony na forum: 5 Dni, 21 Godzin, 37 Minut, 30 Sekund Doświadczenie w ocenianiu: Dosyć duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Tak raz ssy (czyste) i drugi raz ale odpracowałem swoje. Dlaczego Ty?: Potrafię odróżnić czita od zwykłego gracza mam dosyć duże doświadczenie w ocenianiu demek, chce pomóc jak najbardziej chłopaką z UBT Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 4-8h Coś od siebie: Liczę na wyrozumiałość i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Sierpnia 2013 #57309 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na Tak. Hektopaskal jest to ogarnięta osobka. Myślę, że już znana i niewątpliwe jest, że jego kandydatura jest do pozytywnego rozpatrzenia. Niewątpliwe jest też to, że jego intencje są tylko na korzyść sieci. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Sierpnia 2013 #57310 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na TAK. Jest miły, ogarnięty, aktywny. Moim zdaniem nadaje się na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57331 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na Tak Mily,Kulturalny Nadaje sie na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja sie tak nie bawie Napisano 1 Sierpnia 2013 #57393 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Wierzę, że sprawdzisz się na tym stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57394 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na tak, ogarniety, aktywny chlopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57404 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ogarnięty/Aktywny na forum/Wymagania Nota: Duże Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57413 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak aktywny , pomocny , napewno ogarnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57437 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na TAK Miły, kulturalny, pomocny, na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 1 Sierpnia 2013 #57470 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Na tak , spełnia wymagania oraz ogarnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57583 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 nie odrabiał prac domowych w gimbazie i mało przykładał się do nauki, w rezultacie osiągnął BARDZO MIERNE wyniki na świadectwie jak i egzaminie końcowo-rocznym. Ledwo dostał się do technikum chemicznego o poziomie nie wiele wyższym niż pierwsza lepsza szkoła zawodowa. Z takim podejściem jak hPa raczej nie liczyłbym na zdanie matury...... :////////// odpowiedzialny, dużo nołlajfi, jak się postara to ogarnie to stanowisko, na TAKK. daje tak, mimo że bardzo go nie lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Sierpnia 2013 #57585 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Sory że w swoim podaniu ale nie dostałem się do technikum chemicznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Sierpnia 2013 #57629 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Jestem na TAK! Jestes aktywny na forum i ts, wymagania spelniasz wiec jest wszystko git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 1 Sierpnia 2013 #57631 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ja osobiście jestem na Tak.Jesteś ogarniętą osobą i myślę że podołasz tej randze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57718 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na TAK Często widzę Cię na forum jak ogarniasz ss'y z DD2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Sierpnia 2013 #57866 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 jasne ze na tak. miły ogarnięty chlopak. Da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Sierpnia 2013 #57901 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jestem na Tak + Doświadczenie + Bez Problemow + Wiele razy sprawdzał ss'y z Działu DD2, Nigdy nie popełnił błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58157 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 jestem na tak + Aktywność + Doświadczenie Myślę że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 3 Sierpnia 2013 #58158 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem na tak miły,ogarnięty i pełna kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 3 Sierpnia 2013 Premium #58160 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Ja jestem na Tak.Jesteś ogarniętą osobą ,Często widzę Cię na forum jak ogarniasz ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Sierpnia 2013 #58260 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi