Skocz do zawarto艣ci

Pr贸ba :)

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

Nick: hPa!

Data rejestracji na forum: 21-05-2013

Czas sp臋dzony na forum: 5 Dni, 21 Godzin, 37 Minut, 30 Sekund

Do艣wiadczenie w ocenianiu: Dosy膰 du偶e

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak raz ssy (czyste) i drugi raz ale odpracowa艂em swoje.

Dlaczego Ty?: Potrafi臋 odr贸偶ni膰 czita od zwyk艂ego gracza mam dosy膰 du偶e do艣wiadczenie w ocenianiu demek, chce pom贸c jak najbardziej ch艂opak膮 z UBT

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 4-8h

Co艣 od siebie: Licz臋 na wyrozumia艂o艣膰 i prosz臋 o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Jestem na Tak.

Hektopaskal jest to ogarni臋ta osobka. My艣l臋, 偶e ju偶 znana i niew膮tpliwe jest, 偶e jego kandydatura jest do pozytywnego rozpatrzenia.

Niew膮tpliwe jest te偶 to, 偶e jego intencje s膮 tylko na korzy艣膰 sieci.

Pozdrawiam

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

nie odrabia艂 prac domowych w gimbazie i ma艂o przyk艂ada艂 si臋 do nauki, w rezultacie osi膮gn膮艂 BARDZO MIERNE wyniki na 艣wiadectwie jak i egzaminie ko艅cowo-rocznym. Ledwo dosta艂 si臋 do technikum chemicznego o poziomie nie wiele wy偶szym ni偶 pierwsza lepsza szko艂a zawodowa. Z takim podej艣ciem jak hPa raczej nie liczy艂bym na zdanie matury...... ://////////

odpowiedzialny, du偶o no艂lajfi, jak si臋 postara to ogarnie to stanowisko, na TAKK.

daje tak, mimo 偶e bardzo go nie lubi臋.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...