Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53414 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nick: pozdro 600 Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): duże oraz byłem u was adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4 Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: Myśle ze nadaje sie na ta posade kazdy mnie zna chyba serw nie było jakiś problemów z moją osobą na ts3 spedzam dużo czasu oraz dogaduje sie z adminami serwera także oni mnie znają.Myśle że nadaje się na ta fukncję. Na serwerze mam przegrane 197.07 hr myśle że ujdzie ;p. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: wakacje to 3-6h taki przedzial czasowy na dzien Kontakt:ts3,gg,steam,serwer pozdrawiam pozdro ;d jezeli ktos nie wie dlaczego pisze niech zobaczy tamto podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53415 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Tak jak w tamtym podaniu jestem za tym zebys otrzymal admina na okres probny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53416 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jak już pisałem - jestem na TAK, ale jako, że wszyscy mają wątpliwości (ja nie mam) to dałbym Ci tygodniowy okres próbny i zobaczylibyśmy co z tego wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53417 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Czesc pozdro ;d Sluchaj za twoja przeszlosc nie chcialem Cie miec za wspolnika ale jesli twoje przeprosiny sa szczere to jestem za tymbabys otrzymal admina na okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 20 Lipca 2013 #53418 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Przeposiłeś, obiecałeś, że się poprawisz. Nie zawiedź nas Jestem na tak, wszystkie kryteria spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53442 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ja jestem na NIE. Gram tyle na tym serwerze i od kiedy pamiętam zawsze sprawiałeś wrażenie (przepraszam za wyrażenie) dzieciaka który wiecznie ma jakiś problem i przy okazji kolosalne problemy z gramatyką i ortografią. Widzicie kogoś takiego na administratora? Bo ja niestety nie... Podsumowując: nic osobistego, myślę, że poprostu nie dorosłeś do roli kogoś kto sprawuje pieczę nad innymi. To wręcz tobie potrzeba ciągłej opieki. Jeżeli uraziłem to przepraszam A i jeszcze jedno: Być może jestem "świnią" i nie jestem wystarczająco "empatyczny" ale uważam, że nie powinieneś tłumaczyć swojego zachowania życiem prywatnym. Jakoś mnie (może tylko mnie) szczerze to nie obchodzi; nie wzbudza litości - wręcz przeciwnie. Nie oceniam cię za życie - wyrażam swoje spostrzeżenia na podstawie tego, co widzę w grze. (Odnosi sie do wczesniejszych tlumaczen). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53444 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem na Neutral . Powody: -Aktywność ts spadła -Brak kultury w poprzednim czasie -Przyznałeś się do winy więc dostajesz Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53445 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem na TAK ! R.A.T.M jeszcze nie spotkałem się u pozdro z błędami ortograficznymi . Ts3 aktywny od paru dni,nigdy wcześniej nie widziałem cie na ts3 kolego,ale od wczoraj byłeś z nami na ts3 i spoko z ciebie kolega.Na pewno sobie poradzisz pozdrawiam, Ware3ka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 20 Lipca 2013 #53449 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ja osobiście jestem na Tak . Przeprosiłeś i mam nadzieję, że twoje zachowanie ulegnie poprawie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 20 Lipca 2013 #53456 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem na Tak.Przeprosiłeś i myślę że można dać Ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53457 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ja jestem na tak, mozna mu dać szanse, ale kultura jest do poprawy mam nadzieje że razem z otrzymaniem rangi admina zmieni sie twoje zachowanie... ale jestem an tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 20 Lipca 2013 #53461 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem na Tak. Jednak chciałbym abyś otrzymał admina na okres próbny. Obiecałeś poprawę i na pewno będzie osoba która będzie tego pilnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Lipca 2013 #53471 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem na Tak, przeprosiny przyjete, wiec mysle, ze na okres probny mozna dac Ci szanse :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53535 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 O prosze pozdro 600 i podanie na adma ; D Jestem za tym, żeby dać ci go na okres próbny, przyda się admin, wczoraj był totalny chaos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53546 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Pozdro jestem na tak powody dla mnie byles zawsze uprzejmy i mily nie mam co juz pisac pozdro powinienes doatac admina na okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 20 Lipca 2013 #53565 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Na nie, gdyż taki mam kaprys:) //+10% za spam, prowokuj dalej. /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53572 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Większa aktywność na forum i serwerze .. Ale Dam Ci Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53580 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Obiecałeś że się poprawisz więc nie zaprzepaść swojej szansy . Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 20 Lipca 2013 #53597 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Ostatnio często gramy w tym samym czasie i widzę że się stara i znacząco się poprawił. Jestem za tym żeby dostał adma na okres próbny kilku tygodni, dalej się dobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 20 Lipca 2013 #53603 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem za tym żeby dać ci admina na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadzik Napisano 20 Lipca 2013 #53610 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 jestem na tak , mily kulturalny ogarniety czego wiecej chciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53612 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem za tym aby dac ci admina na okres probny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53625 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Oj pozdruś wiesz jak Cie kocham <3 Oczywiście jetem na TAK . Tylko może niech dostanie admina na okres próbny i jak się sprawdzi to zyska oficjalne miano "Admina Call Of Duty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53635 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jestem na tak . Znam cię długo . Jesteś odpowiedzialny . Za swoje zachowanie przeprosiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53647 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Witam, Nie gram tu długo, bo tylko 1 dzień, ale poznałem trochę gracza piszącego to podanie i jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi