Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52389 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Otóż moja propozycja tyczy się wątku Multi-Admin. Polega ona na tym żeby osobą które wykazują się największą aktywnością i najbardziej zaufanym przyznać range Multi-Admin ta ranga nie musi się tyczyć wszystkich serwerów mam tu na myśli przede wszystkim DD2, BF2 (chociaż jest niewielu gracz ale zawsze jakiś czit się pojawi) i w niewielkim stopniu COD MOD (chociaż myślę że tam sytuacja jest w miarę ogarnięta). Poprawi to w jakimś stopniu funkcjonowanie serwerów. Osoby który można wybrać wyznaczą H@, oczywiście dopiero wtedy gdy ten wątek zostanie pomyślnie rozpatrzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52390 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem za wprowadzeniem Multi-Admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52391 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na Tak. Są osoby które są wstanie opanować 2 servery jednak Multi Admini są odrzucani[sprawiedliwość sprawiedliwością]. Sam mam kilka propozycji co do Multi-Adminów - Znam parę takich osób które poświęcą multum czasu na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52392 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Przepraszam ale to kompletnie nie zależy od Was. W związku z tym czy będziecie za czy przeciw w tym przypadku niczego nie zmieni. Przykro mi ale uważam, że należy poświęcić się jednemu serwerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52393 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Skoro tak twierdzisz drogi Tomaszu. Jednak znam osobę która kompletnie mnie nie dotyczy dla której ta ranga byłaby odpowiednia. Jednak twoje zdanie można odbierać jako definitywne NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52394 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Yhm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52396 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Przykro mi ale uważam, że należy poświęcić się jednemu serwerowi. Mimo wszystko i tak na przykładzie naszych adminów nie każdy poświęca sie jednemu serwerowi Np. Ktoś ma admnia na DD2 a non stop gra na COD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 18 Lipca 2013 #52397 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Także jestem na tak , ale co do niektórych osób , wiem ze to zależny od was H@ , ale niektórym osobom warto dać szanse . ALe to juz wasza decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52398 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 propozycja rodem od hPa moim zdaniem to dobry pomysł chociażby dla 2-4 osób. Jednak skoro tak już mówisz to myślę, że dla nikogo to nie ma sensu. Kiedyś stwierdziłeś, że h@ są jednomyślni więc wszystko się wyjaśniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52405 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Mimo iż, H@ Consecuente uważa, że jest to zły pomysł to ja bym był za tego wprowadzeniem. Zawsze coś to może pomóc ponieważ przykładowo jest czit na DD2, jakiś admin gra przykładowo na COD i wtedy można się z nim skontaktować a, żeby wszedł chwilowo na DD2 ponieważ lata typek na dopalaczach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52414 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Równie dobrze możesz admina danego serwera znaleźć na steam, gg, ts lub forum. To akurat jest żaden argument. Dla mniej ogarniętych, konto steam można założyć nie mając na nim żadnej gry. Uprzedzam tłumaczenie, że ktoś gra na ns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52417 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Równie dobrze możesz admina danego serwera znaleźć na steam, gg, ts lub forum. To akurat jest żaden argument. Nie każdy ma steam, nie każdy ma tsa, i nie wszyscy admini podają swoje GG na forum a więc z kąd ktoś może znać GG admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52418 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 A propos steam popatrz wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52419 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem zdecydowanie na Tak, multi-admin powinien być stosowany w naszej serwerowni, pokaże to na przykładnie Reprezentant Skilla, ma admina na cod mod, a gdy powstał serwer bf2 przesaduje na nim 80% swojej gry w cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52420 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 H@ i tak zrobią co dla nich słuszne. Na nic te argumenty. Dla mnie to można zamknąć bo widzicie, że nie ma o co walczyć. W razie draki postaram się pomóc z dostępem do amx jednak to również za mało by pozbyć się chita. Jednak nikt nic na to nie poradzi. Jak widać w użytku zostają zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52421 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Pisałem ten post jak edytowałeś swój więc się nie czepiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52422 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 I to akurat przemawia przeciw multiadminowi. Jak właśnie sam stwierdziłeś zaniedbuje serwer cod. W takim przypadku może obawiać się utraty admina. Reprezentant posłużyłeś tylko jako przykład. Nie twierdzę, że tak jest. HPa jesteś z lekka niegrzeczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 18 Lipca 2013 #52424 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 To można zrobić range Multi Admin widziałem to na innych forach i z kilka najbardziej zasłużonych mogło by ja dostać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52425 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jak byłem adminem cod to grałem na wszystkich serwerach multi-head a byłem na każde zawołanie. Jednak to i tak nic zapewne nie zmieni. Już się nie udzielam, tylko obserwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52426 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Dlatego sam wspomniałem w mojej propozycji najbardziej aktywnym i zuaufanym Przykłady: 1. evviva 2. HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52428 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Wtedy i tak nie będzie wiadomo kto jest adminem na danym serwerze. Bo ranga multiadmin takiej informacji nie dostarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52432 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ale dostarcza tego że jest adminem na więcej niż jednym serwie więc w każdej chwili ktoś może napisać i się spytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Lipca 2013 #52434 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ja osobiscie jestem ZA, tylko tutaj jak wiadomo wszystko zalezy od h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52435 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Osobiście poleciłbym tylko evvive... Żaden H@ ani s@ moderator ani admin nie robi tyle co ten jeden niedawno nam poznany człowiek. Złamałem umowę jednak to jest mój ostatni post. Róbcie co chcecie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52438 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 No ja bym wyznaczył kogoś więcej oprócz evivy dlatego że to za dużo pracy jak dla jednej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi