.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 18 Czerwca 2013 #43445 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nick: .::Sniper::. Wiek: 21 Doświadczenie (w byciu adminem): Jeszcze nie byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3-4 Staż w CS-sie: od początku tego serwera Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: tu nie chcę się wypowiadać jeśli ktoś uzna że się nadaje będzie mi miło a jeśli ktoś stwierdzi inaczej to znaczy że będę miał nauczkę i będę się starał poprawić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: nie wiem nie liczę ale dość często grywam Kontakt: gg steam skype jeśli chodzi o ts nie rozmawiam tam iż ludzie są na tyle bezczelni i nie umieją się bawić grą co skutkuje podpowiadaniem Jeśli podanie będzie odrzucone chciał bym aby była podana przyczyna żeby można było się zmienić co w stosunku do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43451 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jestem neutral ponieważ MH to duża siedz a twoja znajmosc amx jest średnia i nie byłeś adm ale z przychylnością na tak ponieważ jestes spoko ogarniasz serwer i często na nim jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43460 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Również na Neutral kolega wyżej wszystko wypisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Czerwca 2013 #43463 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jestem na Nie - Multi-head jest zbyt dobrze rozwinieta by dawac admina graczowi który ma zero doswiadczenia w byciu Adminem. - Robisz czesty spam ns u@, piszac "ping" nawet jesli gracze mają pingi ok. 90/100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43466 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 neutral bez mikro i bez czestych wizyt na ts nie masz szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43467 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jestem Neutral. Sporo Ciebie widuję lecz Dogu ma rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43468 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jestem na Nie. Denerwują mnie te Twoje U@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 18 Czerwca 2013 #43474 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nie brak aktywności na ts spam na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43492 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jestem na nie brak aktywności na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 18 Czerwca 2013 #43494 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Też na nie. To, że dobrze grasz, nie oznacza, że dostaniesz admina. Poza tym, admin powinien wiedzieć, że klasy posiadają swoje zdolności i używanie rakiet / błyskawic etc jet jedną z opcji tych klas. Pisanie ' tylko umiesz zabijać rakietami' nie zachęca do bycia na Tak. To jest tylko jeden argument, a mogę ich wypisać ciut więcej, ale myślę, że nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Czerwca 2013 #43500 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja jestem na tak , grasz tu dosyć długo zasługujesz chociażby na próbę. Zapraszam na Ts , nie służy on tylko do "podpowiadania" , ale i do rozmów ze znajomymi itp. Dałbym Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 #43506 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Jestem na TAK jeśli ktoś ma wątpliwości, to dajcie mu okres próbny Jeśli chodzi o brak doświadczenia to chętnie mu pomogę w ogarnięciu AMXX ( nic trudnego ) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 18 Czerwca 2013 #43508 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja jestem na Nie. Kolego robisz taki sam spam na admin say'u jak pan KOX. I myślę że słabo będzie z Amx przez co możesz trochę namieszać na Cod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 19 Czerwca 2013 #43525 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Wejdziesz na Ts'a , pogadamy , dam Ci na TAK , narazie neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43552 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Na Nie: -Nie znam Cię a jestem dosyć długo na tej serwerowni -Brak aktywności na Ts -Spam na U@ -Słaba znajomość Amx -Ani razu nie widziałem cb na Steamie Powody są proste i zrozumiałe jeżeli masz wątpliwości co do tej wypowiedzi napisz na pw Steam albo na ts mi powiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2013 #43589 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jestem na Neutral z przewaga na Tak... znam Cie. masz dobrego skila i zastrzeżeń do CB nie mam. Musisz mieć aktywność na ,,ts" i dobry kontakt z adminami. Ogólnie jestem za dawaniem szans ludziom aby mogli spróbować : CO do Ciebie.. pisząc na U@ nie mylisz się prawie nigdy więc myślę ze byś podołał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Czerwca 2013 #43592 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jestem neutral, znajomosc amx 3-4 to troche malo... I tu popieram tez wypowiedz eR'a ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 20 Czerwca 2013 #43734 Administrator Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi