Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38842 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Może zrobic taki tydzien teraz bedzie ze sa czw,pt,sob,niedz wolna wiec moze byc fajnie.Sam pomysl polega na tym zeby wylaczyc wszystkie dusty assulty aztecki itale i westwoody potestowac mapki dowiedzialem sie ze jest 70 map wiec jak my gramy z tego 1/10 to poco one sa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38843 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38845 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Pozdro rzadko się z Tobą zgadzam ale teraz masz ode mnie plusa :E Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Maja 2013 #38846 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Oczywiście jestem Za Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38847 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Też jestem za. Zagrałbym coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38848 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Wiesz tak pomyslalem bo juz mi sie nudzi non stop west dusty asulty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38851 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Mi tak samo ale jak tylko wybierze się nową mapę to już jest płacz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Maja 2013 #38852 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Świetny pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 26 Maja 2013 #38857 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 jestem jak najbardziej za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38859 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38860 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jestem na Tak choć to mozę odstraszyć graczy. Załóżmy że komuś mapka ładuje się 4 minuty... Może mu się niechce czekać i pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38867 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Fast download, więc tylko niektóre mapy się długo lądują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Maja 2013 #38869 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 hehe hmmm nie no pomysl dobry ;d ale.. na mapkach ktore wymieniles jest zawsze najwiekszy ruch a chyba o to chodzi zeby ludzie grali. ja tez nie lubie grac caly czas tego samego. ale obstawiam ze jak by tak uczyniono to automatycznie graczy by ubylo (nic nie poradzisz ze niektorzy graja tylko takie mapki) i sciaganie tez moze byc problemem bo nie kazdy jest rozgraniety na tyle zeby sobie sciagnac mapke z neta a nie bedzie czekal 3 minuty przez cs'a ^^ i nie kazdy ma dobrego neta zeby sciagac tyle dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38872 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 To jest dobry bardzo dobry pomysł . Jestem ZA !!! trzeba graczom otworzyć oczy i pokazać ze są inne mamy niż 5-6 granych non stoP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38880 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jestem na Tak choć to mozę odstraszyć graczy. Załóżmy że komuś mapka ładuje się 4 minuty... Może mu się niechce czekać i pójdzie. Zawsze można zrobic jakąs paczke i wrzucić na dropbox, aby gracz pobrał przed grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #38976 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Zawsze to jest jakieś rozwiązanie... I tak jak mi ma się łądować ja lubię czekać tym bardziej jak mam czekać na taki serw ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 27 Maja 2013 #39059 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Na temat mapek było wiele postów i jak zawsze lipa . Moim zdaniem najlepiej to usunąć mapki a zostawić po jednej z dusta asulta westa wtedy większy wybór będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39060 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jak najbardziej podoba mi się ta opcja. Trzeba ten plan wprowadzić w życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 28 Maja 2013 #39078 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 hehe hmmm nie no pomysl dobry ;d ale.. na mapkach ktore wymieniles jest zawsze najwiekszy ruch a chyba o to chodzi zeby ludzie grali. ja tez nie lubie grac caly czas tego samego. ale obstawiam ze jak by tak uczyniono to automatycznie graczy by ubylo (nic nie poradzisz ze niektorzy graja tylko takie mapki) i sciaganie tez moze byc problemem bo nie kazdy jest rozgraniety na tyle zeby sobie sciagnac mapke z neta a nie bedzie czekal 3 minuty przez cs'a ^^ i nie kazdy ma dobrego neta zeby sciagac tyle dziekuje Tak jak mówisz Evo ale ja już ten problem z pobraniem map zaraz rozwiąże i dorzucę tu link. http://www72.zippyshare.com/v/90994113/file.html Jestem na Tak choć to mozę odstraszyć graczy. Załóżmy że komuś mapka ładuje się 4 minuty... Może mu się niechce czekać i pójdzie. Zawsze można zrobic jakąs paczke i wrzucić na dropbox, aby gracz pobrał przed grą. Posiadam taką paczkę bo ostatnio mi Morderca podsyłał mapy. Zaraz to załaduję na Zippa i założę nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi