Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Przypadek niezwykle szybkiego przyrostu wieku.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoś nie było na mnie skarg i jej nie nadużyłem więc o co Ci chodzi? Tak jak na innych.

A Twój wiek jak można poznać. Najlepiej daj zdjęcie swojej legity.

Proszę Was żeby nie było jak za Vedara że trochę prawdy i benc %.

Akurat tutaj ci się tłumaczyć nie muszę co do mojego wieku.

Może jak wprowadzą kiedyś podanie z 3 zdjęciami i 3 miesięcznym rozpatrzeniem to takie złoże bo nie mam nic do ukrycia SYNEK :P ...

A Vedara to nie wypowiadaj się o nim bo ci nie wypada.

Proszę cię ładnie zejdź ze mnie...

"A Twój wiek jak można poznać. Najlepiej daj zdjęcie swojej legity." ... Panie eR. Ostin to mów raczej do mnie jako odpowiedź do mojej wcześniejszej wypowiedzi.

"A Vedara to nie wypowiadaj się o nim bo ci nie wypada." - Jak był Vedaar to był ostry... ale porządek. Dziękujemy ;)

Gość Guest

Ale drogi eR. to nie do Ciebie była ta gadka. Mnie to tam wisi ile kto ma lat, ważne jednak jest jak spełnia swoje obowiązki i jakim jest człowiekiem. (Nie mówię tutaj o Tobie).

Nie miałem nic złego na myśli, z resztą o nieobecnych powinno mówić się dobrze :)

Gość Guest

No cóż wyszło jak wyszło, ja od siebie mogę napisać , że mimo tej sprawy funkcje pełniłeś dobrze :)

@Hardeq jeszcze do ciebie, temat ledwo założony ,a Ty non stop w nim piszesz, proszę Cię abyś zaprzestał spamu , bo są już 3 strony tematu ,a połowa postów w nim jest twoja. Dziękuje.

Gość Guest

Hahahhahahahahahha ostin debilu!!!! :DDDDD Nie mogles napisac od razu tak? A tak to er sie spina i sie wyżywa udowadnia swoje racje, hardeq tez jakie sapy widze ma bo nie chce odpuscic. Nie wiem co sie tu dzieje na tej serwerowni:D A kuchte dobrze jeszcze pamietam! Xddddd Pozdro ogarku! :*

Gość Guest

StaszeQ po pierwsze nie wyzywaj (+10% leci). Po drugie to nie serwerownia a sieć serwerów. Po trzeci ostatnio bardzo oficjalnie zaczynasz krytykować sieć. Masz jakiś problem to może przedyskutuj to z nami. Jakoś nic nie potrafisz nam na ten temat powiedzieć jak rozmawiamy na ts.

Kłamstwo ma krótkie nogi... Mam nadzieje ,że wyciągniesz z tego wnioski... Kara się należy ,a H@ niech się zastanowią jaka to kara będzie.

Tylko tyle w tym temacie napisze, powód tego jest dosyć prosty kłamać z wiekiem no głupota... nic dodać nic ująć

Post do H@ taka mała podpowiedz :D hehe śmiesznie to zabrzmi lecz muszę :D Jak ktoś ma zamiar mieć jakąś ważną funkcję zawsze możecie poprowadzić rozmowę dotyczącą danej funkcji oczywiście na ts :D

To tyle w tym temacie ;D

Gość Guest

LooooL Consec jesli chodzi o tego debila, to tak czesto mowie i mowilem na ostina bo gadam z nim czesto itd, ile to ja godzin na ts z nim spedzilem i go wyzywalem i on mnie, i jakbys mogl to cofnij te % bo to nie sluszne troche.

Krytykuje bo widze ze nie jest to ta sama atmosfera kiedy to zaczynalem tutaj gre.

StaszeQ zawsze ktoś namiesza chodź starsi admini się znają też czasem między nimi spięcia i nic się z tym nie zrobi... Zawsze tylko być dobrej myśli oczywiście jeżeli ktoś chce pogadać to zawsze znajdziemy czas na rozmowę :) jesteśmy tu by sobie pomagać a nie robić tylko sobie wrogów a co do wyzywania na ts3 mozesz sobie z nim jaja robić mi to nie przeszkadza lecz na forum byś mógł się troszkę opanować bo Consek ma racje :P z tym +10%.

Gość Guest

Za debila +10%?:D Hehe Consek wejdz czasem do nas na tsa jakie tam bluzgi sobie ślemy:D A Stachu nie chcial go obrazić, ale to tylko moje zdanie. Pozdro

Gość Guest

To jak sobie wymyślacie na ts mnie nie interesuje. Zgodzicie się ze mną, iż mogłem nie wiedzieć, że w Waszym kręgu "debil" to zwrot grzecznościowy (pozazdrościć). W związku z tym 10% cofam jednak proszę więcej się nie tytułować w podobny sposób. My też niejednokrotnie w żartach (prawda Wilku?) sobie wymyślamy, jednakże nie przenosimy tego na oficjalne forum.

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...