Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Imie: Beny

2.Kontakt:steam,skype

3.Lokalizacja:Zachodnio-pomorskie, Koszalin

4.Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Duzo

5.Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Siedze praktycznie co chwile

6.Posty(min.15 sensownych):Wydaje mi sie ze sa

7.Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): hmm ogolnie chcialbym poogarniac, np. gdy widze jak spamuja ciagle, po prostu ogarnac

8.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: ktory mi przydzielicie bede zadowolony.

9.Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Hmm ogolnie to chyba tak, ale po ostatniej sytuacji jaka sie wydarzyla watpie czy wgl ktos ma ochote ze mna rozmawiac

10.Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak

11.Coś o sobie: Hmm co tu dodac, znacie mnie wszyscy moze juz nie macie takiego dobrego zdania o mnie ale wydaje mi sie ze nie musze sie tutaj rozpisywac poniewaz tak jak mowilem znacie mnie wszyscy

12.Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Wlasnie i tu jest najgorszy problem, mialem kiedys moda ale to bylo kiedys... chcialbym sie tego nauczyc, lecz dzieki temu watpie ze nie przyjmiecie mnie na moda.

13.Obowiązkowe mikro: jest.

Napisano

Jestem na Tak. Często bywa na serwerze, ts. ogarnia, stara się. miał już wiele funkcji na mh i dał radę więc i w tej da rade :)

Napisano

Ogarnięty ludek oczywiście....

Oczywiście jestem na tak

Dla tych ludzi którzy go nie lubią zawsze można poprawić tą znajomość nawet jeżeli przegina lecz zawsze powinno się dać 2 szanse takie jest moje zdanie na ten temat :)

Oczywiście jak się dostaniesz życzę powodzenia :)

Gość Guest
Napisano

Ty no chyba nie Neo kid i wgl drze sie na ts ma chyba 5 lat

ps zartuje hahahhahah oczywiscie ze na tak

Gość Guest
Napisano

Jestem na tak gość bardzo wpoożo ;P nigdy mi nie zalazł za skórę także Zdecydowane TAK! ^^

Gość Guest
Napisano

Przykro mi Triker. Miałeś swoją szansę, niestety Twój wizerunek nieco stracił w naszych oczach. Musisz popracować nieco, żeby odzyskać zaufanie. Nie tym razem. Przykro mi.

odrzuc.png

//zamykam

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...