Trik3r Napisano 30 Kwietnia 2013 #33328 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 1.Imie: Beny 2.Kontakt:steam,skype 3.Lokalizacja:Zachodnio-pomorskie, Koszalin 4.Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Duzo 5.Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Siedze praktycznie co chwile 6.Posty(min.15 sensownych):Wydaje mi sie ze sa 7.Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): hmm ogolnie chcialbym poogarniac, np. gdy widze jak spamuja ciagle, po prostu ogarnac 8.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: ktory mi przydzielicie bede zadowolony. 9.Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Hmm ogolnie to chyba tak, ale po ostatniej sytuacji jaka sie wydarzyla watpie czy wgl ktos ma ochote ze mna rozmawiac 10.Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Tak 11.Coś o sobie: Hmm co tu dodac, znacie mnie wszyscy moze juz nie macie takiego dobrego zdania o mnie ale wydaje mi sie ze nie musze sie tutaj rozpisywac poniewaz tak jak mowilem znacie mnie wszyscy 12.Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Wlasnie i tu jest najgorszy problem, mialem kiedys moda ale to bylo kiedys... chcialbym sie tego nauczyc, lecz dzieki temu watpie ze nie przyjmiecie mnie na moda. 13.Obowiązkowe mikro: jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33339 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Na Tak ! jest spoko ja tam problemu nie miałem z nim :} hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33340 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jestem na Tak. Często bywa na serwerze, ts. ogarnia, stara się. miał już wiele funkcji na mh i dał radę więc i w tej da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33377 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Jestem na TAK, spełnia wymagania Często widzę go na ts i forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 30 Kwietnia 2013 #33398 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Tak jak wyzej na tak : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 30 Kwietnia 2013 #33400 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 tr1ker to dobry gracz i były admin. Poradzi sobie z forum. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 1 Maja 2013 #33407 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Jestem na Tak Triker to odpowiednia osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 #33413 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Na tak! często ts,forum da chłopak rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33770 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 na Tak Triker swój chłop napewno ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Maja 2013 #33781 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na Tak, Aktywny , jak i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 2 Maja 2013 #33782 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ogarnięty ludek oczywiście.... Oczywiście jestem na tak Dla tych ludzi którzy go nie lubią zawsze można poprawić tą znajomość nawet jeżeli przegina lecz zawsze powinno się dać 2 szanse takie jest moje zdanie na ten temat Oczywiście jak się dostaniesz życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33783 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na Tak /Twój post nie wnosi nic do tematu +10% / eSej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33794 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ty no chyba nie Neo kid i wgl drze sie na ts ma chyba 5 lat ps zartuje hahahhahah oczywiscie ze na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33845 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jestem na tak ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33864 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Ja jestem oczywiście na TAK ogarnie tą funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 3 Maja 2013 #33872 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 myślę, że się nada można mu dać szanse na wykazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33929 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jestem na tak gość bardzo wpoożo ;P nigdy mi nie zalazł za skórę także Zdecydowane TAK! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Maja 2013 #33942 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Benek , ode mnie tak , Powody wyżej . Nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33991 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Przykro mi Triker. Miałeś swoją szansę, niestety Twój wizerunek nieco stracił w naszych oczach. Musisz popracować nieco, żeby odzyskać zaufanie. Nie tym razem. Przykro mi. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi