HardeQ Napisano 14 Kwietnia 2013 #30939 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Nick: HardeQ Nick na TS'ie: HardeQ Wiek: 15[niedługo 16] Doświadczenie (w byciu adminem): spore... Pomimo młodego wieku byłem wiele razy adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: grałem od kiedy miałem 9 lat więc około 6 lat Steam ID: STEAM_0:0:47517405 Dlaczego TY .!: Pewnie dlatego, że nie raz spotkałem się z sytuacją gdzie nie było admina, a gracze pytali czy ja go posiadam bądź czy mogę sprawdzić gracza z powodu aima/wh. Jestem odpowiedzialny i konsekwentny Reszte raczej sami wiecie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tyle ile mogę ;D 3-4h Kontakt: steam; hardeq3232 - HQ || Multi-Head.pl, gg: 9396355 Na server ściągnął mnie Scooby Doo pod koniec 2011 roku [w grudniu] Podanie składam by pomóc graczom nie dla własnej korzyści. Nie zmuszam nikogo do pozytywnej opinii, liczę na szczere i konsekwentne opinię. PS. Przyjmę każdą krytyczną opinię i potraktuje ją jako nauczę na przyszłość. Dziękuje i pozdrawiam HardeQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Kwietnia 2013 #30940 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Dla ciebie oczywiscie TAK . Miły, ogarnięty, uczciwy już 2 razy dostal admina z powodu błędow na serwie odrazu szukal jakiegos h@ aby wyjasnic sprawe pomagał innym graczom wiele razy zna sie na AMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 14 Kwietnia 2013 #30942 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Więc tak o : Wiek może nie wystarczający na tą posadę ale liczy się to że nie kłamiesz że masz 16 ukończone Staż gry jest w porządku. Nie przypominam sobie żeby miał kiedykolwiek jakiś problem z tobą. Myślę że można trochę naciągnąć regulamin co do wieku i dać ci admina narazie na okres próbny 14 dni. Jak się sprawdzisz to oczywiście nie będę miał nic przeciwko żebyś został w naszej grupie. Tyle mam dopowiedzenia w twoim podaniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #30943 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Hardeq jak najbardziej na tak. Rolę admina w UnBan Team spełnia bardzo solidnie, jako admin cod sprawdzi się w 100%. Evo napisał wszystko co można powiedzieć o Tobie. NIe dodał tylko informacji o Twojej solidności i rzetelności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Kwietnia 2013 #30944 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja myślę że wiek też się prawie zgadza bo Hardqowi brakuje okolo 2 miesięcy niedużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #30945 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jestem na wielkie TAK. Nie będę uzasadniał bo już koledzy wyżej to zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #30946 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Na taKK !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #30949 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 No ja jestem na duze TAK powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Kwietnia 2013 #30955 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Również na TAK Miły, ogarnięty, pomocny Często widze go na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #30957 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jestem na Tak. jesteś okey. zawsze pomocny, miły. chętny do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #30962 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Tak, widać, że chłopak ogarnia, UBteam więc i z adminem da sobie radę, a do tego, tak szczerej osoby w świecie CS'a to jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Kwietnia 2013 #30976 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Równiez na TAK ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 14 Kwietnia 2013 #30987 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Serio masz 16 lat? Myślałem, że masz troszkę więcej. W roli UnBanTeam spisujesz się znakomicie, nie widzę przeciwwskazań, abyś dostał admina na codmodzie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #30991 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 No niestety muszę być na Tak bo inaczej to być nie może ;D hehe (Jak mnie zbanujesz to masz przeje ). Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #31004 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Wielkie TAK! Hardka znam od bardzo dawna jest miły ,ogarnięty,fajnie sie z nim gra / gada i w UB TEAM sprawuje się bardzo dobrze więc z adminem też da sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #31008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Dla Ciebie oczywiście na Tak. Powody zostały napisane wyżej. Nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #31009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 jestem na TAK bardzo pomocny czlowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 14 Kwietnia 2013 #31011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jako jedyny z całej chary ludzi jestem na nie.... Powód wiek nie ten żadko widywany na ts może i jest ogarnięty ale w moim przypadku bym musiał go bardziej poznać lecz niestety go nie ma na ts więc raczej nie poznam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #31016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Podanie zaakceptowane. Powody zostały podane przez przedmówców. Mam z Tobą bardzo częsty kontakt na steam. Jesteś pomocny i ułożony. Uważam Cię za odpowiedniego człowieka na miejsce admina COD. Pisz do mnie w sprawie dopełnienia formalności. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi