JAKoB Napisano 19 Lutego 2017 #427359 Napisano 19 Lutego 2017 Witam chciałbym przedstawić moje propozycje zmiany i dodania kilku klas Z GÓRY SOORRY ZA ORTOGRAFIĘ ALE PISAŁEM TO NA TELEFONIE 1. Amadeusz Staty poczatkowe są dobre ale na większe lvl dmg jest no takie 2/10 wdg mnie bardziej sprawdziłby się 3+int obrażeń z mp5 ( co skutkowałoby lekkim podniesieniem stat poczatkowych na po +5 do wszystkiego oprócz int.) Namiestnik; Jest to swego rodzaju odpowiednik karabiniera i mimo iż jego dmg jest tez zwiekszony to z karabinierem szanse ma małe rozważyłbym podniesienie stat początkowych gdyż taki karabinier nie dość że ma większe dmg to staty początkowe też są bdb ( w tym przypadku po +10 do wszystkiego i wyzerowanie inteligencji i może dodanie 1/5. Z he zamiast zwykłego) Saper no klasa ogólnie dobra no ale skoro saper to może albo natychmiast podkłada / rozbraja pake albo def po stronie ct i tylko 1 broń Dodanie klas; Pancernik: Int:0 Hp:0 Wytrzy:55 Kond:0 Bronie; Auto pompa( strzelba xmx) - posiada 1/4 na odbicie pocisku Tropiciel: Int:10 Hp:15 Wytrz:20 Kond:20 Bronie: scout (60 + int dmg z scouta) i 1/15 z p250 smoke i flash Kret/Szpieg (P.R.E.M.I.U.M) int:15 Hp:30 Wytrzy: 30 Kond:45 Bronie: Tmp +10dmg i 1/5 na krytyczne i ciche kroki Terrorysta Int;0 Hp;20 Wytrzy;10 Kond:30 Bronie: posiada ak47 1/5 na krytyczne uderzenie i 1/4 że wybuchnie po śmierci zabijając (odległość +int) I jescze edycja Elektryk: Int:30 Hp:30 Wytrz:20 Kond:40 Bronie: ma m4a1 i krowe oraz. 2-3pioruny ( gdyż jeden to ewidentnie za mało aspirant ma 1 rakietę ale jak walnie raz to zabije nawet kilka osób a piorun działa na pohedyncze osoby a 1/15 na hs to troszke bez sensu moim zdaniem) Mściciel: Statystyki zostaną ale dmg na wyższe lvl zwykle ak bierze na full wytrzymałosci 10hp a krtytczne jest 1/8 możeby tak ustawić krytyki 1/4 albo dać klasie 1+int dmg z ak oraz 1/5 z he Kapitan 2skoki dla klasy? Shooter: Zmora serwerowa dla mnie i nie tylko dmg tej klasy jest za duży spokojnie wystarczyłoby +8dmg (A Nodiemu można dać bana na grę tą klasą xD) Sztabowy: Int:0 Hp:15 Wytrz:10 Kond:20 Bronie : Ak47 i p90 i albo ma ona ogranicznik rozrzutu z 1/20 z broni lub zwykły eliminator rozrzutu Pppperki: Pilny uczeń: +50 int i + 5-15 dmg z broni Sekret mędrca: ogranicznik rozrzutu i +10dmg Księga wiedzy: +30 do statystyk Tajemnica Serwera : +25dmg +20hp +50wytrz Granaty zamrażające : po trafienuu przeciwnik zamarza na 5s Fart Nodiego: 1/13 na hs Jescze wrócę do klas ;D Inżynier: Int: 20 Hp:15 Wytrz:20 Kond:30 Bronie: P90 i mac10 zamiast kosy ma klucz którym 1 raz na rundę może postawić działko Archanioł (P.R.E.M.I.U.M) int:20 Hp:30 Wytrz:30 Kond:40 Bronie: Mp5 i Tmp 1/10 2apteczki podwójny skok Anioł śmierci (P.R.E.M.I.U.M) int:0 Hp;25 Wytrz:30 Kond:30 Aug i mp5 + 1/4 na krytyczne 2 skoki Jumper Int ;0 Hp;30 Wytrz:30 Kond:20 AUG wbudowany eliminator rozrzutu co 5s może wykonać skok jak Mędrzec Zabijaka Int;0 Hp:0 Wytrz:0 Kond:30 Ma m4a1 +5dmg 1 minę i bh i regeneracja 5hp co 1s Johny Rambo (P.R.E.M.I.U.M) Int;0 Hp:50 Wytrz:30 Kond:25 Bronie; ma Krowe + 10dmg Granadier Int;0 Hp;15 Wytrz;10 Kond:10 Bronie : Ma mac10 i 1/4 na krytyczne i HE co 6s Iron Man Int;-30 Hp; -80 Wytrz: 100 Kond: -40 Bronie: Ma mp5 i 1 rakietę Czytajcie i opinie wyrażajcie
MeGusta Napisano 19 Lutego 2017 #427376 Napisano 19 Lutego 2017 Polecam wpisanie na serwerze /klasy i zobacz jakie klasy już są, kolejną rzeczą są klasy premium itd. , jest dużo klas i bezsensowne jest dodawanie nowych klas ponieważ, nikt nimi nie pogra bo nawet starymi nie każdy gra, osłabienie , wzmocnienie klas? Bezsensowne ponieważ klasy już były osłabiane i wzmacniane , starczy tych. ,,boleści , płakania'' że klasa za mocna czy za słaba , są osoby lepsze i słabsze daną klasą . Tyle w temacie..
Nodi Napisano 20 Lutego 2017 #427399 Napisano 20 Lutego 2017 Rzadko to robię ale zgadzam się z wypowiedzią MeGusty Jest dużo klas nie ma co dodawać nowych jeśli ktoś umie grać klasą to nie widzi problemu. Johny Rambo (P.R.E.M.I.U.M) : Widziałem tą klase na innym serwerze ale miała do tego 2 predatory. Czekam na innych wypowiedzi ,ale raczej premek jest sporo nie widze sensu dodawać Co do perków: Granaty zamrażające zamraża na 10 sec spoko by perk był.Tylko dać granaty co 5-15 sec tak jak w palcach rękawiczki. Jeśli Fart Nodiego to czemu nie granat 1.1 Co do starych klas to bym je już zostawił w spokoju. Już wystarczająco były osłabiane i wzmacniane.
Gość Napisano 20 Lutego 2017 #427400 Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) Shoter Ty to lepiej idź podrywać Multi-head'owiczki Bo ostatnio TY i serwer to 2 różne tematy A co do tematu,dajmy spokój obecnym klasom na serwerze. Amadeusz to jest dobra klasa moim zdaniem w niej nic nie trzeba zmieniać,a z tego co zrozumiałem chcesz żeby miała obrażenia zależne od int? szczerze,to nie wróży nic dobrego. Kolejna klasa elektryk, dlaczego Twoim zdaniem 1/15 na hs jest bez sensu? Taka potocznie mówiąc krowa ma 200 czy tam 100 pocisków w magazynku,więc 1/15 hs jest przydatne.Druga sprawa piorun,fakt jest tylko jeden i nie jest to broń masowego rażenia ale jak do tej pory nie było jakiś problemów co do tej umiejętności. Klasa Iron Man i jej statystyki,ta klasa byłaby trudna do rozwinięcia Ale zastanowiłbym się nad perkami: Księga wiedzy i Fart Nodiego @JAKoB + dla Ciebie za propozycje trochę napisać się musiałeś Edytowane 20 Lutego 2017 przez Gość
MoNt3 Napisano 20 Lutego 2017 #427424 Napisano 20 Lutego 2017 Zabijaka Int;0 Hp:0 Wytrz:0 Kond:30 Ma m4a1 +5dmg 1 minę i bh i regeneracja 5hp co 1s Klasa nie do zabicia auto bh + kondycja to ucieknie i naładuje hp a 5hp co sekunde to jest za dużo Archanioł (P.R.E.M.I.U.M) int:20 Hp:30 Wytrz:30 Kond:40 Bronie: Mp5 i Tmp 1/10 2apteczki podwójny skok Bedzie to samo co shoter nie do zabicia + 1/10 na 200+lvl bedzie dostawał po 1000dmg i będzie stał jak było z shoterem
JAKoB Napisano 20 Lutego 2017 Autor #427439 Napisano 20 Lutego 2017 Na 300 archanioł problemów nie robił :3 Tropiciel to też spoko klasa zamiast awp scout.dmg + int Z tego co wiem to szpiegiem pograłoby kilka osób (w tym ja ;D) Mściciel 1/8 krytyczne to za malo Nonpremki z eliminatorem nie ma wiec sz3abowy mógłby być ;3 Można zrobić zakładkę nr 5 pt. Nowe i sprawdzić czy gracze będą chcieli zagrac takimi klasami jeśli będą grywalne można je zostawic jeśli nie to po prostu usunąć
MaaSteer Napisano 21 Lutego 2017 #428038 Napisano 21 Lutego 2017 Co do klas zgadzam sie z @MoNt3 i do tego amadeusz jest wystarczająco silną klasą ( wiem bo grałem i polecam ) a jak by mu dac 3 dmg+int to byłby zbyt op Następna klasa to ta z tym scoutem 60dmg +int.. Chłopie troche inty i zabijasz jak 1/1 co jest bez sensu bo jest konspirant (odpada) Iron man to jest to samo co aspirant tylko zamiast m4 ma mp5 (odpada) Zabijaka to w ogóle klasa z kosmosu i jakby była to jakaś super premium za 40 zł (odpada) Jumper to ulepszona śmierć (odpada) Sztabowy kolejna jakaś imitacja śmierci (odpada) Mściciel i kapitan jak dla mnie są okej ( jak dla mnie ta zmiana odpada) Elektryk.. kiedyś kiedyś o ile dobrze pamiętam miał on 2 albo 3 pioruny i ludzie płakali, że był za mocny więc też odpada ( był chyba pod nazwą inkwizytor) Terrorysta i kret byłyby za mocne klasy (odpada) Pancernik nawet mi się podoba (jestem za) A co do perków: Fart Nodiego perk naprawde fajny tylko zmieniłbym nazwe bo @Nodi jest typowym "nołskilowcem" i tylko ta nazwa odstrasza
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
20 Lut
4
19 Lut
2
21 Lut