Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym przedstawić moje propozycje zmiany i dodania kilku klas :) Z GÓRY SOORRY ZA ORTOGRAFIĘ ALE PISAŁEM TO NA TELEFONIE :)

1. Amadeusz

Staty poczatkowe są dobre ale na większe lvl dmg jest no takie 2/10 wdg mnie bardziej sprawdziłby się 3+int obrażeń z mp5 ( co skutkowałoby lekkim podniesieniem stat poczatkowych na po +5 do wszystkiego oprócz int.)

Namiestnik;

Jest to swego rodzaju odpowiednik karabiniera i mimo iż jego dmg jest tez zwiekszony to z karabinierem szanse ma małe rozważyłbym podniesienie stat początkowych gdyż taki karabinier nie dość że ma  większe dmg to staty początkowe  też są bdb ( w tym przypadku po +10 do wszystkiego i wyzerowanie inteligencji i może dodanie 1/5.  Z he zamiast zwykłego)

Saper no klasa ogólnie dobra no ale skoro saper to może albo natychmiast podkłada / rozbraja pake albo def po stronie ct i tylko 1 broń 

Dodanie klas;

Pancernik:

Int:0

Hp:0

Wytrzy:55

Kond:0

Bronie; Auto pompa( strzelba xmx) - posiada 1/4 na odbicie pocisku

Tropiciel:

Int:10

Hp:15

Wytrz:20

Kond:20

Bronie: scout (60 + int dmg z scouta) i 1/15 z p250 smoke i flash

Kret/Szpieg (P.R.E.M.I.U.M)

int:15

Hp:30

Wytrzy: 30

Kond:45

Bronie: Tmp +10dmg i 1/5 na krytyczne i ciche kroki 

Terrorysta

Int;0

Hp;20

Wytrzy;10

Kond:30

Bronie: posiada ak47 1/5 na krytyczne uderzenie i 1/4 że wybuchnie po śmierci zabijając (odległość +int)

I jescze edycja

Elektryk:

Int:30

Kond:40

Bronie: ma m4a1 i krowe oraz.    2-3pioruny ( gdyż jeden to ewidentnie za mało aspirant ma 1 rakietę ale jak walnie raz to zabije nawet kilka osób a piorun działa na pohedyncze osoby a 1/15 na hs to troszke bez sensu moim zdaniem)

Mściciel:

Statystyki zostaną ale dmg na wyższe lvl zwykle ak bierze na full wytrzymałosci 10hp a krtytczne jest 1/8 możeby tak ustawić krytyki 1/4 albo dać klasie 1+int dmg z ak oraz 1/5 z he

Kapitan :D

2skoki dla klasy?

Shooter:

Zmora serwerowa dla mnie i nie tylko dmg tej klasy jest za duży spokojnie wystarczyłoby +8dmg (A Nodiemu można dać bana na grę tą klasą xD)

Sztabowy:

Int:0

Wytrz:10

Bronie : Ak47 i p90 i albo ma ona ogranicznik rozrzutu z 1/20 z broni lub zwykły eliminator rozrzutu

Pppperki:

Pilny uczeń: +50 int i + 5-15 dmg z broni

Sekret mędrca: ogranicznik rozrzutu i +10dmg

Księga wiedzy: +30 do statystyk

Tajemnica Serwera : +25dmg +20hp +50wytrz

Granaty zamrażające : po trafienuu przeciwnik zamarza na 5s

Fart Nodiego: 1/13 na hs

Jescze wrócę do klas ;D

Inżynier: 

Int: 20

Bronie: P90 i mac10 zamiast kosy ma klucz którym 1 raz na rundę może postawić działko

Archanioł (P.R.E.M.I.U.M)

int:20

Wytrz:30

Bronie: Mp5 i Tmp 1/10 2apteczki podwójny skok

Anioł śmierci (P.R.E.M.I.U.M)

int:0

Hp;25

Aug i mp5 + 1/4 na krytyczne 2 skoki

Jumper

Int ;0

Hp;30

AUG wbudowany eliminator rozrzutu co 5s może wykonać skok jak Mędrzec

Zabijaka

Int;0

Wytrz:0

Ma m4a1 +5dmg 1 minę i bh i regeneracja 5hp co 1s

Johny Rambo (P.R.E.M.I.U.M)

Int;0

Hp:50

Kond:25

Bronie; ma Krowe + 10dmg 

Granadier 

Int;0

Hp;15

Wytrz;10

Kond:10

Bronie : Ma mac10 i 1/4 na krytyczne i HE co 6s

Iron Man

Int;-30

Hp; -80

Wytrz: 100

Kond: -40

Bronie: Ma mp5 i 1 rakietę

Czytajcie i opinie wyrażajcie 

Napisano

Polecam wpisanie na serwerze /klasy i zobacz jakie klasy już  są,  kolejną rzeczą  są  klasy premium itd.  , jest dużo  klas i bezsensowne jest dodawanie nowych klas ponieważ,  nikt nimi nie pogra bo  nawet starymi nie każdy  gra,  osłabienie  , wzmocnienie klas?  Bezsensowne ponieważ  klasy już  były  osłabiane i wzmacniane , starczy tych. ,,boleści  , płakania'' że  klasa za mocna czy za słaba , są  osoby lepsze i słabsze  daną  klasą ;) . Tyle w temacie.. :)

Napisano

Rzadko to robię ale zgadzam się z wypowiedzią MeGusty ;) Jest dużo klas nie ma co dodawać nowych jeśli ktoś umie grać klasą to nie widzi problemu.

Johny Rambo (P.R.E.M.I.U.M) : Widziałem tą klase na innym serwerze ale miała do tego 2 predatory. Czekam na innych wypowiedzi ,ale raczej premek jest sporo nie widze sensu dodawać :D

Co do perków:

Granaty zamrażające  zamraża na 10 sec spoko by perk był.Tylko dać granaty co 5-15 sec tak jak w palcach rękawiczki.

Jeśli Fart Nodiego to czemu nie granat 1.1B|

Co do starych klas to bym je już zostawił w spokoju. Już wystarczająco były osłabiane i wzmacniane.

Napisano (edytowane)

Shoter Ty to lepiej idź podrywać Multi-head'owiczki ;) Bo ostatnio TY i serwer to 2 różne tematy :)

A co do tematu,dajmy spokój obecnym klasom na serwerze.

Amadeusz to jest dobra klasa moim zdaniem w niej nic nie trzeba zmieniać,a z tego co zrozumiałem chcesz żeby miała obrażenia zależne od int? szczerze,to nie wróży nic dobrego.

Kolejna klasa elektryk, dlaczego Twoim zdaniem 1/15 na hs jest bez sensu? Taka potocznie mówiąc krowa ma 200 czy tam 100 pocisków w magazynku,więc 1/15 hs jest przydatne.Druga sprawa piorun,fakt jest tylko jeden i nie jest to broń masowego rażenia ale jak do tej pory nie było jakiś problemów co do tej umiejętności.

Klasa Iron Man i jej statystyki,ta klasa byłaby trudna do rozwinięcia :D

Ale zastanowiłbym się nad perkami:

Księga wiedzy i Fart Nodiego :D

@JAKoB + dla Ciebie za propozycje  trochę napisać się musiałeś ;)

Edytowane przez Gość
Napisano

Zabijaka

Int;0

Wytrz:0

Ma m4a1 +5dmg 1 minę i bh i regeneracja 5hp co 1s

Klasa nie do zabicia auto bh + kondycja to ucieknie i naładuje hp a 5hp co sekunde to jest za dużo

Archanioł (P.R.E.M.I.U.M)

int:20

Bronie: Mp5 i Tmp 1/10 2apteczki podwójny skok

Bedzie to samo co shoter nie do zabicia + 1/10 na 200+lvl bedzie dostawał po 1000dmg i będzie stał jak było z shoterem

Napisano

Na 300 archanioł problemów nie robił :3 

Tropiciel to też spoko klasa zamiast awp scout.dmg + int

Z tego co wiem to szpiegiem pograłoby kilka osób (w tym ja ;D) 

Mściciel 1/8 krytyczne to za malo

Nonpremki z eliminatorem nie ma wiec sz3abowy mógłby być ;3

Można zrobić zakładkę nr 5 pt. Nowe i sprawdzić czy gracze będą chcieli zagrac takimi klasami jeśli będą grywalne można je zostawic jeśli nie to po prostu usunąć

Napisano

Co do klas zgadzam sie z @MoNt3 i do tego amadeusz jest wystarczająco silną klasą ( wiem bo grałem i polecam ) a jak by mu dac 3 dmg+int to byłby zbyt op :)

Następna klasa to ta z tym scoutem 60dmg +int.. Chłopie troche inty i zabijasz jak 1/1 co jest bez sensu bo jest konspirant :) (odpada)

Iron man to jest to samo co aspirant tylko zamiast m4 ma mp5 :) (odpada)

Zabijaka to w ogóle klasa z kosmosu i jakby była to jakaś super premium za 40 zł :) (odpada)

Jumper to ulepszona śmierć (odpada)

Sztabowy kolejna jakaś imitacja śmierci (odpada) 

Mściciel i kapitan jak dla mnie są okej :) ( jak dla mnie ta zmiana odpada)

Elektryk.. kiedyś kiedyś o ile dobrze pamiętam miał on 2 albo 3 pioruny i ludzie płakali, że był za mocny więc też odpada ( był chyba pod nazwą inkwizytor) 

Terrorysta i kret byłyby za mocne klasy (odpada)

Pancernik nawet mi się podoba :) (jestem za)

A co do perków:

Fart Nodiego perk naprawde fajny tylko zmieniłbym nazwe bo @Nodi jest typowym "nołskilowcem" i tylko ta nazwa odstrasza :):)

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...