Jump to content
Ripton

Propozycje i Uwagi [MultiLotek]

Recommended Posts

Proponuje aby chociaż na wakacje zwiększyć częstotliwość losowań do przynajmniej raz na 3 dni, a nie raz na tydzień.
i tak prawie nikt nic nie może trafić..

Edited by SQNFUN

Na okres wakacyjny zostały zmniejszone liczby do 42 co i tak jest totalną abstrakcją, gdyż w normalnym lotku jest do wylosowania aż 49. 

Częstotliwość nie zwiększy wygranych a zasady są jasne i czytelne. Robiąc go co 3 dni zgłosi się niewielka ilość graczy.

Ja się zgadzam z tym Panem nad Tobą @Bezzi+++ myślę że dlatego jest tak mało typerów bo nikt totka nie pilnował... nigdy nie było wiadomo kiedy i które losowanie będzie brane pod uwagę. A z racji że jest nas mało to co 3 dni myślę że nie będzie to zbyt dużym obciążeniem.

Jestem za tym co napisał @ScoobyDoo. Typerów w lotku jest maksymalnie 15. A trafienia są po max 2-3 ( wiem wiem zależy to od farta ) więc czemu by nie zrobić np. Dwa razy w tygodniu tego Lotka. Tak jak napisal SQN i tak prawie nikt nie trafia więc i tak czy tak to niczego nie zmieni. 

@ScoobyDoo @`KinG` losowanie odbywa sie co 7 dni gdzie mamy po około 14-18 +/- typów jeśli zacznę je robić co 3 dni to typów będzie po 5-8, zupełnie to nie ma sensu. 

@SQNFUN przemyśle to może zrobię jakąś ankiete lub coś w tym stylu kto za kto przeciw.

Edited by Bezzi+++

2 minuty temu, Bezzi+++ napisał:

@ScoobyDoo @`KinG` losowanie odbywa sie co 7 dni gdzie mamy po około 14-18 +/- typów jeśli zacznę je robić co 3 dni to typów będzie po 5-8, zupełnie to nie ma sensu. 

Tutaj się z Tobą nie zgodzę, przejrzałem 2 ostatnie tematy w których ludzie zgłaszali swoje typy i w pierwszym dniu po dodaniu tematu było co najmniej po 10 typów, a później cisza. Dalej uważam, że losowanie co 3 dni byłoby dobrym pomysłem.