Tony Montana Napisano 9 Października 2017 #475805 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Bezzi czyżbyś był naczelnym szpachlarzem RP??? - zakola Ci się robią xD Bezzi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Października 2017 #475806 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 14 minut temu, Tony Montana napisał: Bezzi czyżbyś był naczelnym szpachlarzem RP??? - zakola Ci się robią xD Każda świnia przy mnie krzyczy XDDDDDDDDDDD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Października 2017 #475809 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Bezzi, gdybyś nie miał brody, to byłbyś znacznie Przystojniejszy... xD Nie kręcą mnie Mężczyźni z brodami, kręci mnie co innego, ale to już monotonia. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Października 2017 #475810 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Teraz, Inte Tillgänglig Danke:* napisał: Bezzi, gdybyś nie miał brody, to byłbyś znacznie Przystojniejszy... xD Nie kręcą mnie Mężczyźni z brodami, kręci mnie co innego, ale to już monotonia. No wiesz Madziu jedna osoba mówi tak druga tak xD Zdjęcie robione kilka dni temu bródki już nie ma xd Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Października 2017 #475812 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 (edytowane) 10 minut temu, Bezzi napisał: No wiesz Madziu jedna osoba mówi tak druga tak xD Słuchaj tej samej płci, a daleko zajdziesz... xD * Edytowane 9 Października 2017 przez Inte Tillgänglig Danke:* Challenger2 i Bezzi dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Montana Napisano 9 Października 2017 #475817 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Madziu co Cię kręci??? Przyznawaj się szybciutko xD 5tefan dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Października 2017 #475824 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 8 minut temu, Tony Montana napisał: Madziu co Cię kręci??? Przyznawaj się szybciutko xD Mój tyłeczek Inte Tillgänglig Danke:* dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Października 2017 #475827 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 (edytowane) Godzinę temu, Tony Montana napisał: Madziu co Cię kręci??? Przyznawaj się szybciutko xD Hahaha, to już sprawy prywatne. xD 52 minuty temu, Bezzi napisał: Mój tyłeczek Tyłki Mężczyzn nie są atutem. ;d Brunet i dresiarz to coś pięknego Kajoj. @Bene, Ci dam kupę zaraz. xDDD Edytowane 9 Października 2017 przez Inte Tillgänglig Danke:* Bezzi i Bene dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 9 Października 2017 #475847 Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Witam, dawno mnie tu nie bylo Doman, RYBSON, Maajkeel i 4 innych dodali reakcje 3 3 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5tefan Napisano 11 Października 2017 #476018 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Spam się trochę robi to wstawię swoją mordę i wszyscy uciekną, będzie do zamknięcia temat Inte Tillgänglig Danke:*, klqs, ikz' i 4 innych dodali reakcje 6 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Października 2017 #476023 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 37 minut temu, 5tefan napisał: Spam się trochę robi to wstawię swoją mordę i wszyscy uciekną, będzie do zamknięcia temat Zgól brodę mój Adminie... Starzejesz się przez nią... xD I obetnij włosy o 50%... Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tony Montana Napisano 12 Października 2017 #476104 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 @5tefan Szarpałby jak reksio szynkę xD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Października 2017 #476641 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Ktoś się pytał w jakim klubie Gram to musiało się też pojawić zdjęcie w koszulce FunnyPuma, Kacerx, Bezzi i 8 innych dodali reakcje 5 5 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Października 2017 #476645 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 3 minuty temu, RYBSON napisał: Ktoś się pytał w jakim klubie Gram to musiało się też pojawić zdjęcie w koszulce Jaki skrzat RYBSON dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Października 2017 #476646 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 2 minuty temu, Quebahombre napisał: Jaki skrzat Ić Stont! Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Października 2017 #476648 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Teraz, RYBSON napisał: Ić Stont! Słaba koszulka jako op ubt zrobię nasze własne;* Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Października 2017 #476651 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 1 minutę temu, Quebahombre napisał: Słaba koszulka jako op ubt zrobię nasze własne;* Zrób! Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 19 Października 2017 #476947 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Trzeba korzystać póki jeszcze słoneczko świeci @nieprzeciętny chłopak po prawej widać, że kosz na normalnej wysokości. Co najwyżej to możesz polizać moje pięty gdy skacze Edytowane 19 Października 2017 przez knoppcio aureox, Ania, ~MiyaGu* i 13 innych dodali reakcje 10 5 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 19 Października 2017 #476948 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) 6 minut temu, knoppcio napisał: Trzeba korzystać póki jeszcze słoneczko świeci do tak niskiego kosza to nawet ja umiem, pozdro! /// Wyżej to ja skacze jak wstaje z łóżka.. Edytowane 19 Października 2017 przez nieprzeciętny chłopak Knopa dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Października 2017 #476949 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 10 minut temu, knoppcio napisał: Trzeba korzystać póki jeszcze słoneczko świeci @nieprzeciętny chłopak po prawej widać, że kosz na normalnej wysokości. Co najwyżej to możesz polizać moje pięty gdy skacze Knopa w formie Knopa dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małgorzata K. Napisano 19 Października 2017 #476966 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 @knoppcio lubie takich dresow moze dasz sie zaprosic na priv? Knopa, Challenger2, Inte Tillgänglig Danke:* i 1 inny dodali reakcje 2 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 19 Października 2017 #476967 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 (edytowane) @knoppcio yy Knopcio sam ze soba grasz w kosza? xd koledzy pouciekali xD? Edytowane 19 Października 2017 przez Darshil Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Challenger2 Napisano 19 Października 2017 #476977 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Godzinę temu, Darshil napisał: @knoppcio yy Knopcio sam ze soba grasz w kosza? xd koledzy pouciekali xD? Nie ma sobie rownych, to musi samemu xd Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 19 Października 2017 #476985 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 1 godzinę temu, Darshil napisał: @knoppcio yy Knopcio sam ze soba grasz w kosza? xd koledzy pouciekali xD? 30 minut temu, Challenger2 napisał: Nie ma sobie rownych, to musi samemu xd Nie wiem czy graliście w gre zwaną życiem (słabe misje ale grafika niezła wiec polecam) ale występuje tam pewien quest zwany grą w koszykówke. Różni się ona od piłki nożnej przede wszystkim tym, że można grać samemu i dobrze się przy tym bawić (potocznie zwane "trening" ale tego też nie ogarniecie) zatem polecam od czasu do czasu ruszyć leniwe tłuste dupska od komputera i zająć sie czym ciekawszym od pisania pierdół w internecie gdzie zapewne czujecie się Jezusem v2. Pozdro grzbiety Ps.Knopai ładny wsadzik, w niedziele sparing elo elo elo Ps Maajkeel, Mentosik., Livio i 2 innych dodali reakcje 2 3 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Października 2017 #476988 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 fotele jak w punto:P Master dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi