MaaSteer Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Taka propozycja ode mnie, żeby dodać jakieś nowe mapy a stare nieużywane wyłączyć/usunąć.. W kółko grane jest eldorado/westwood/westwood_big/dust/dust2.. Te mapy lecą cały czas, co sie staje po prostu nudne.. Moja propozycja żeby dodać mape: de_office_rats (najlepsza mapa) zwykłego dusta zamienić np. na css_dust css_train usunąć bo ta mapa prawie w ogóle nie jest grana i do tego gracze z tego co widze to na nią narzekają. wywalić zwykłego cs_assault i wgrać cs_assault_1337 Brakuje mi też mapy de_dust4ever Na razie mam tyle pomysłów, jakbym coś sobie przypomniał to edytuje post Może gracze/admini mają jakieś pomysły na nowe mapy... Pisać śmiało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ca$H356 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Jak najbardziej za office rats super mapa ale i assault_1337 miło pyknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Przydałyby się nowe mapy bo gra tych samych map w kółko jest monotonne.. Więc jestem jak najbardziej ZA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKoB Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Po prostu wszystkie i bez vote ale losowo wybierane :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nodi Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Co do podanych nowych map Jestem ZA. A co do usunięcia takich map jak de_dust które przyciągają graczy jestem przeciw. Do Nowych map można by dodać: 1. awp_rats3 popularna na cod modach 2. de_westwood_mtk 3. de_rats_2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaaSteer Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Dobra temat chyba powinien wylądować w koszu Nikt z wyższych rangą sie tym nie interesuje, więc temat można zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNt3 Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 No można by dodać coś jeżeli nie obciąży za bardzo serwera, żeby crashów nie było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Zdecydujcie wspólnie jakie mapy dokładnie i je wgram jeśli chcecie, tylko muszę mieć dokładną listę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNt3 Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 I 2 sprawa to nie chodzi o to, że mapy nie są grane tylko o to, że jak kończy się mapa to nikt nie patrzy jakie mapy są tylko klika "1" jakby pod "1" było cały czas dd2 to byśmy tylko dd2 grali 1/4 grających patrzy jakie są mapy i wybiera a reszta wali 1 bo np chce "/ks" użyć czy coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...