Maajkeel Napisano 28 Lutego 2017 #429688 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Nick: Maajkeel Wiek: Wkrótce 18. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak. Posiadasz mikrofon?: Jasne. Dlaczego własnie Ty?: Jestem osobą bardzo aktywną, która przesiaduje na ts średnio 4-5 godzin dziennie. Posiadam wysoką kulturę osobistą oraz potrafię usiedzieć długi czas na jednym stanowisku. Staż na sieci: Ponad 2 lata. @Drako Teraz to grubo pojechałeś, rok temu jak to mówisz nie miałem jeszcze mikrofonu, a więc nie używałem go w grze a tym bardziej na ts3. Możliwe, że mylisz mnie z innym Majkelem, bo jest osoba o podobnym nicku na sieci. Edytowane 1 Marca 2017 przez Maajkeel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 28 Lutego 2017 #429695 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Jestem na Tak -Miły ale nie zawsze -Aktywny jedyny minus jest taki, że trolluje często no ale da się wytrzymać Edytowane 28 Lutego 2017 przez Zakręcony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 28 Lutego 2017 #429699 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tak Miły Pomocny Kulturalny Dużo czasu spędza na Tsie Pamiętaj Euraski do mnie za Modka Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 28 Lutego 2017 #429703 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 ostatnio nie grał z nami mixa - czasem kulturalny - / + aktywny + pomocny + więc jest tak brawo ! kolejny DOBRY kandydat na moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 28 Lutego 2017 #429705 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) 17 minut temu, Maajkeel napisał: Dlaczego własnie Ty?: Jestem osobą bardzo aktywną, która przesiaduje na ts średnio 4-5 godzin dziennie. Posiadam wysoką kulturę osobistą oraz potrafię usiedzieć długi czas na jednym stanowisku. ?? Co posiadasz?? Ale można go przetestować. Szybka utrata moderatora gwarantowana ;). Przynajmniej w csgo zwykle gada do rzeczy Edytowane 28 Lutego 2017 przez CC@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 28 Lutego 2017 #429706 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) 7 minut temu, CC@ napisał: ?? Co posiadasz?? Ale można go przetestować. Szybka utrata moderatora gwarantowana ;). Przynajmniej w csgo zwykle gada do rzeczy heheh cóż za wyproszona zmiana zdania Majkel spoko morda, dużo czasu spędza na ts'ie - administracja będzie miała ciężki orzech do zgryzienia, ponieważ reszta podań jest również mocna. Życzę powodzenia. https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=90877533&token=9Rgx9jn9 Edytowane 28 Lutego 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Lutego 2017 #429726 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Jestem na tak. Wszystkie powody podane up. Powodzenia P.S. Gdzie mój orion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Lutego 2017 #429729 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Masz moje poparcie dzięki faktowi, że rzucasz mi auto-szmate na mixach oraz masz bardzo dobre taktyki wbijania na bombsite B. Jednak wiem, że są tu osoby którym te argumenty nie wystarczają (co jest naprawdę smutne, bo to najbardziej solidne argumenty) napiszę, że majkel to osoba z którą zarówno da się pośmiać oraz powygłupiać, ale też potrafi on pomóc w wielu problemach oraz ma wysoką kulturę osobistą (To że w CS GO przeklina nie ma znaczenia, ta gra została zrobiona przez jakiegoś szympansa z adhd w mózgu, więc trzeba odpowiednio reagować na nią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Lutego 2017 #429741 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Kurcze, jestem oczywiście na tak. Kultura miły rozrywkowy chłopak z sosnowca. Dałbym mu paszport i przepuścił dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoLeKcJoNeR Napisano 28 Lutego 2017 #429786 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tak Miły Pomocny Kulturalny Dużo czasu spędza na Tsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHAPON Napisano 1 Marca 2017 #429832 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 -Pomocny - Nie gada ze mną Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 1 Marca 2017 #429852 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Tak Ogarnięty Kulturalny Numer konta na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 1 Marca 2017 #429865 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 +aktywny w miarę +ogarnięty -ustawia konkursy stulejman Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 1 Marca 2017 #429904 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Niby na tak - Nie jesteś kulturalny i nie toleruje osobiście kłamstw :). Pamiętam 1 akcje z Twoją osobą na serwerze, gdzie równo jechałeś na mikrofonie mimo, że było to rok temu nie wiem jak jes tteraz. +Aktywny +Znany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 1 Marca 2017 #430026 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Witam w zespole zapraszam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 1 Marca 2017 #430027 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 1 Marca 2017 #430038 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Witamy na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi