Administrator aquax Napisano 4 Maja 2017 Autor #447866 Administrator Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Możliwe że w weekend zrobię reset wszystkiego. Wrzucę zaktualizowanego jackpota i dodam nowe skiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnaDama Napisano 6 Maja 2017 #448283 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Spoko. Właśnie to jest najlepsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenez#pro Napisano 7 Maja 2017 #448370 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Csgo mod #4 sie zbugowal niechce się zmienić mapa proszę o naprawienie tego Buga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 7 Maja 2017 #448461 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 (edytowane) Na #9 oraz #1 (Julka potwierdziła) występuję błąd z rynkiem. Przykład w spoilerze oraz w linku. [ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow AK47-Jackal za 1 [ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow AK47-AK47 Jaguar za 1 [ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x3 skinow AK47-FuelInjector za 1 [ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow AK47-Gamma Attack za 1 [ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x2 skinow AWP-Dragon Lore AWP za 1 [ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow AWP-AWP Hyper Beast za 1 [ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow KNIFE-Butterfly Lore za 1 http://www83.zippyshare.com/v/yZNMX26e/file.html Edytowane 7 Maja 2017 przez Th3End Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Maja 2017 Autor #449071 Administrator Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Przed chwilą zakończyłem reset wszystkiego na wszystkich cs:go modach. Zostały dodane nowe skiny oraz przywrócony jackpot. Dajcie znać czy o czymś nie zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 10 Maja 2017 #449087 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 (edytowane) Reset /top15 na #1 @aquax klany // Mam zablokowaną wymianę, a nadal mi można ofert wysyłać i dawać skiny/klucze itd. Nie wiem czy tylko ja tak mam. Dzisiaj to sprawdzałam z graczem. Edytowane 10 Maja 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 12 Maja 2017 #449498 Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 #9 Co mapę trzeba blokować wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 13 Maja 2017 #449582 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Zgłoszono mi problem z pluginem do wyboru map, który buguje wybór broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja Stara <3 Napisano 13 Maja 2017 #449592 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Jest problem gdy wybieram broń czasami zamiast mojego skina pokazuje się innej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 13 Maja 2017 #449596 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 (edytowane) CS GO #1 Bug nadal występuje u każdego gracza chociaż nic nie wystawiłam. @aquax Edytowane 16 Maja 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja Stara <3 Napisano 21 Maja 2017 #450658 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Problem jest rynkiem,ponieważ wystawiłem skiny za 7,8 StratTraków myślałem że tu mogę sprzedać za klucze.A gdy się dowiedziałem straciłem te skiny,okey to pół biedy.Ale rynek zaczął mi dawać ciągle Stattraki i z 5700 zrobiło aktualnie z 6200,a dalej idzie co raz,więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 24 Maja 2017 #451335 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Jackpot został zgłoszony i jak na razie wyłączony na serwerach. @aquax poinformuje kiedy zostanie wgrany i uruchomi po poprawkach. @Twoja Stara <3 nadal błędy występują z rynkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja Stara <3 Napisano 24 Maja 2017 #451493 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Happy nie wiem,Agnieszce mówiłem że był błąd pewnie dalej da się bugować,ale adzie powiedziałem i oddałem tyle strk ile mi się zbugowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 24 Maja 2017 #451505 Udostępnij Napisano 24 Maja 2017 Po wpisaniu /cena nie pokazuje obrazków wybranego skina. #9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FairyTail Napisano 10 Czerwca 2017 #454691 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 (edytowane) { treść została usunięta } Edytowane 10 Czerwca 2017 przez FairyTail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 15 Czerwca 2017 #455466 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Jackpot został wszędzie uruchomiony. W razie problemów piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 Lipca 2017 Autor #460751 Administrator Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Przed chwilą został zrobiony reset na każdym go modzie. Przywróciliśmy jackpota i dodaliśmy nowe skiny. W razie bugów proszę zgłaszać w temacie. Werid *-*, ~MiyaGu*, Bezzi i 3 innych dodali reakcje 3 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 13 Lipca 2017 #460759 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Go mod'a #9 już 4 razy wywaliło po zrobieniu resetu, przez co ciągle jest resetowana mapa na de_dust2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 Lipca 2017 Autor #460762 Administrator Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Przy zmianie mapki wywala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 13 Lipca 2017 #460770 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Rożnie, raz przy zmianie mapy, drugi jak ktoś dał pulę do jackpota, a reszta była w trakcie rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toichy Napisano 13 Lipca 2017 #460781 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Dziwne wiadomości po zdobyciu killa po resecie. bugi.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEON3k :) Napisano 13 Lipca 2017 #460785 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 (edytowane) Czy luki takie jak możliwość bugowania skrzyń też usunięte? bo nie wiem czy pilnować tego tak jak do tej pory... PS. przy napisaniu dłuższej wiadomości serwer GO:MOD#2 wyłącza się na jakiś czas... sprawdziłem i upewniłem się. przy pisaniu krótkich wiadomości na say lub say_team jest ok ale dłuższe- automatycznie wyłącza serwer chyba na minutę lub 2... Edytowane 13 Lipca 2017 przez LEON3k :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Lipca 2017 #460793 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 33 minuty temu, LEON3k napisał: Czy luki takie jak możliwość bugowania skrzyń też usunięte? bo nie wiem czy pilnować tego tak jak do tej pory... PS. przy napisaniu dłuższej wiadomości serwer GO:MOD#2 wyłącza się na jakiś czas... Ciezko powiedziec. Nie przewidzisz tego. Oczywiscie ze pilnowac i zglaszac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEON3k :) Napisano 13 Lipca 2017 #460805 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Problem tylko w tym, że ja jako zwykły admin nie mam jak tego sprawdzić. Mam banować jak zobaczę że ktoś nagle ma dużo skrzyń i skinów? a jak napisze odwołanie to ja dostaje upomienie... słabe rozwiązanie jak dla mnie. dlatego pomimo ilości zgłoszeń jakie dostawałem olewałem to bo i tak nie miałem możliwości uzyskania żadnego dowodu... jedynie administracja sieci po logach... przydałoby się, aby technicy stworzyli jakiś kod/program wychwytujący nagły przyrost skrzyń/kluczy. Wtedy będzie można zacząć walczyć z graczami budującymi i się regularnie pozbywać takich śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Lipca 2017 #460809 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 5 godzin temu, LEON3k napisał: Problem tylko w tym, że ja jako zwykły admin nie mam jak tego sprawdzić. Mam banować jak zobaczę że ktoś nagle ma dużo skrzyń i skinów? a jak napisze odwołanie to ja dostaje upomienie... słabe rozwiązanie jak dla mnie. dlatego pomimo ilości zgłoszeń jakie dostawałem olewałem to bo i tak nie miałem możliwości uzyskania żadnego dowodu... jedynie administracja sieci po logach... przydałoby się, aby technicy stworzyli jakiś kod/program wychwytujący nagły przyrost skrzyń/kluczy. Wtedy będzie można zacząć walczyć z graczami budującymi i się regularnie pozbywać takich śmieci. Jeśli ktoś ma XXXX ileś skrzyń kopiujesz dane gracza zgłaszasz to do super adminów a oni sprawdzą czy rzeczywiście je dostał-kupił-zbugował. Można też sprawdzić to po rozmowach na say od kogo mają skrzynki. Tylko wielu graczy wie, jak kończy sie przyznanie do takiego czynu dlatego siedzą cichutko. Najlepiej zgłosić jeśli nie ma sie pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi