Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Problemy / Bugi na CS:GO modach

aquax

Rekomendowane odpowiedzi

Na #9 oraz #1 (Julka potwierdziła) występuję błąd z rynkiem. Przykład w spoilerze oraz w linku.

[ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow AK47-Jackal za 1
[ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow AK47-AK47 Jaguar za 1
[ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x3 skinow AK47-FuelInjector za 1
[ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow AK47-Gamma Attack za 1
[ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x2 skinow AWP-Dragon Lore AWP za 1
[ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow AWP-AWP Hyper Beast za 1
[ CS:GO-Rynek ] Wykupiono ci x1 skinow KNIFE-Butterfly Lore za 1

http://www83.zippyshare.com/v/yZNMX26e/file.html

Edytowane przez Th3End

Reset /top15 na #1 

@aquax klany :)

//

Mam zablokowaną wymianę, a nadal mi można ofert wysyłać i dawać skiny/klucze itd. Nie wiem czy tylko ja tak mam. Dzisiaj to sprawdzałam z graczem.

Edytowane przez Just NoOne

Problem jest rynkiem,ponieważ wystawiłem skiny za 7,8 StratTraków myślałem że tu mogę sprzedać za klucze.A gdy się dowiedziałem straciłem te skiny,okey to pół biedy.Ale rynek zaczął mi dawać ciągle Stattraki i z 5700 zrobiło aktualnie z 6200,a dalej idzie co raz,więcej.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Czy luki takie jak możliwość bugowania skrzyń też usunięte? bo nie wiem czy pilnować tego tak jak do tej pory...

PS. przy napisaniu dłuższej wiadomości serwer GO:MOD#2 wyłącza się na jakiś czas... sprawdziłem i upewniłem się. przy pisaniu krótkich wiadomości na say lub say_team jest ok ale dłuższe- automatycznie wyłącza serwer chyba na minutę lub 2...

Edytowane przez LEON3k :)

33 minuty temu, LEON3k :) napisał:

Czy luki takie jak możliwość bugowania skrzyń też usunięte? bo nie wiem czy pilnować tego tak jak do tej pory...

PS. przy napisaniu dłuższej wiadomości serwer GO:MOD#2 wyłącza się na jakiś czas...

Ciezko powiedziec. Nie przewidzisz tego. Oczywiscie ze pilnowac i zglaszac.

Problem tylko w tym, że ja jako zwykły admin nie mam jak tego sprawdzić. Mam banować jak zobaczę że ktoś nagle ma dużo skrzyń i skinów? a jak napisze odwołanie to ja dostaje upomienie... słabe rozwiązanie jak dla mnie. dlatego pomimo ilości zgłoszeń jakie dostawałem olewałem to bo i tak nie miałem możliwości uzyskania żadnego dowodu... jedynie administracja sieci po logach... przydałoby się, aby technicy stworzyli jakiś kod/program wychwytujący nagły przyrost skrzyń/kluczy. Wtedy będzie można zacząć walczyć z graczami budującymi i się regularnie pozbywać takich śmieci.

5 godzin temu, LEON3k :) napisał:

Problem tylko w tym, że ja jako zwykły admin nie mam jak tego sprawdzić. Mam banować jak zobaczę że ktoś nagle ma dużo skrzyń i skinów? a jak napisze odwołanie to ja dostaje upomienie... słabe rozwiązanie jak dla mnie. dlatego pomimo ilości zgłoszeń jakie dostawałem olewałem to bo i tak nie miałem możliwości uzyskania żadnego dowodu... jedynie administracja sieci po logach... przydałoby się, aby technicy stworzyli jakiś kod/program wychwytujący nagły przyrost skrzyń/kluczy. Wtedy będzie można zacząć walczyć z graczami budującymi i się regularnie pozbywać takich śmieci.

Jeśli ktoś ma XXXX ileś skrzyń kopiujesz dane gracza zgłaszasz to do super adminów a oni sprawdzą czy rzeczywiście je dostał-kupił-zbugował. Można też sprawdzić to po  rozmowach na say od kogo mają skrzynki. Tylko wielu graczy wie, jak kończy sie przyznanie do takiego czynu dlatego siedzą cichutko. Najlepiej zgłosić jeśli nie ma sie pewności.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...