LEON3k :) Napisano 14 Lipca 2017 #460816 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 zgłosiłem nawet w 100% pewnego bugującego (info od kilkunastu graczy i jako jeden z pierwszych miał 3500 skrzyń) i jak grał tak gra dalej po resecie nawet... bo ja dowodu nie miałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 14 Lipca 2017 #460836 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Nie wiem czy ktoś zgłaszał, ale pierwsza misja nie działa zaczynamy robić od drugiej misji Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 14 Lipca 2017 #460886 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Jak piszemy coś na u@, to czasami pojawia się to na zwykłym say'u --> http://www114.zippyshare.com/v/MJIYUKPe/file.html happy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 14 Lipca 2017 #460894 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 (edytowane) Wywaliło serwer nawet nie przy zmianie mapy a aktualnie grana mapa to de_inferno GO#8 Edytowane 14 Lipca 2017 przez Strażnik Gracuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEON3k :) Napisano 14 Lipca 2017 #460955 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 Czy istnieje opcja, aby admini widzieli ilość skrzyń u zwykłych graczy? W sensie zeby nie było tylko "zablokowane" i du*pa bo gracz nie chce odblokować... Uprzedzę posty w stylu "nie bo wtedy admini beda spamowali wymianami tym co mają zablokowane" - nie. Jeśli taki admin będzie to robił to można wprowadzić karę utraty rangi. chodzi tylko o możliwość posiadania nad tym jakiejkolwiek kontroli bo aktualnie takowej nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 14 Lipca 2017 #460969 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2017 (edytowane) wywala serwer #4 juz dwa razy drugi raz przed chwilą serwer is szuting dałn czy coś i teraz kolejne dwa razy wywaliło serwa @Bezzi ◕‿◕ świadkiem @aquax Edytowane 14 Lipca 2017 przez sypkilopez Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 15 Lipca 2017 #461117 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 @sypkilopez na #3 cały wczorajsze popołudnie też serwer wywaloło, więc to nie tylko na 1 serwerze. @LEON3k :) szczerze dobry pomysł, bo niektórzy nie chcą odblokować i jest problem z sprawdzaniem eq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEON3k :) Napisano 15 Lipca 2017 #461134 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Godzinę temu, Aerwo napisał: @sypkilopez na #3 cały wczorajsze popołudnie też serwer wywaloło, więc to nie tylko na 1 serwerze. @LEON3k :) szczerze dobry pomysł, bo niektórzy nie chcą odblokować i jest problem z sprawdzaniem eq. Serwer co chwila wywala jak ktoś próbuje napisać dłuższą wypowiedź jak już wcześniej pisałem. Sprawdź sam. Ja dziś wlepiłem 2 kolejne bany za kopiowanie skinów/skrzyń. I gracze nie chcą odblokowywać- musiałem ich podejść "sposobem"... A dopóki kopiują to serwery będą się bugowały i krzaczyły niezależnie od chęci/pracy techników i regularności resetów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samael Napisano 15 Lipca 2017 #461197 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 DM: - Wywala serwer; - Asysty są pokazywane na say'u w postaci wiadomości "gracz + gracz: 1"; - 1 osoba już ma pobugowane skiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shoarama ^^ Napisano 16 Lipca 2017 #461386 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 (edytowane) Cs go #5 czasem wywali serwer czasem zrestartuje rundy i trzeba grac mapke od nowa czasem asysty sa na czacie wyswietlane zarowno jak i wiadomosci pisane na u@ chyba to tyle Edytowane 16 Lipca 2017 przez Shoarama ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mouseku1 Napisano 17 Lipca 2017 #461455 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Dnia 14.07.2017 o 16:46, Strażnik Gracuś napisał: Wywaliło serwer nawet nie przy zmianie mapy a aktualnie grana mapa to de_inferno GO#8 czasami właśnie wywala serva i zmienia mapę na de_dust2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Lipca 2017 Autor #461636 Administrator Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 czy tak częste resety mapy na serwerach nadal są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodaa z m4 Napisano 18 Lipca 2017 #461639 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Tak, jak tylko ktos napisze dluzsza wiadomosc to tak sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 18 Lipca 2017 #461646 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) To co się pisze na u@ widać na czacie #1. Edytowane 18 Lipca 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shoarama ^^ Napisano 18 Lipca 2017 #461657 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Na #5 gralem pare godzin a serwer wywalilo z 5 razy no i mapa de_dust2 oczywiscie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Lipca 2017 Autor #461674 Administrator Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Okej. Czat zaraz zobaczę. Na tą chwilę zablokowałem wymianę oraz rynek. Każda osoba która otwierała zbugowane skrzynki będzie miała zablokowane konto. Dla osoby która napisze w szczegółowy sposób jak bugować na serwerach czeka nagroda w postaci svipa na zawsze oraz 100 skrzynek jak i kluczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja Stara <3 Napisano 18 Lipca 2017 #461677 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Na serwerze #9 nie działa komenda /zamień, /wymień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Lipca 2017 Autor #461715 Administrator Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Czytaj to co napisałem. Zablokowałem to bo dzięki temu kopiowali prawdopodobnie. Usunąłem prawie 500 kont ze zbugowanymi skinami / skrzynkami / kluczami na wszystkich go modach. Nie będzie mnie to interesowało czy napiszecie odwołanie czy też nie. W logach widziałem że nawet admini przyjmowali zbugowane rzeczy po cichu, by nikt nie widział. To jest kpina. Na drugi raz te 500 kont lub więcej spotka gorsza kara. Naprawione też jest pisanie na sayu, że nie wywala już serwera. Bezzi i NexyeR dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Lipca 2017 #461718 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 3 godziny temu, Just NoOne napisał: To co się pisze na u@ widać na czacie #1. Jest to związane z najnowszą aktualizacją CS 1.6 to nie wina go mod'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 18 Lipca 2017 #461719 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 a rynek zablokowales bo z tego co wiem jeszcze jest taki sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeAd^LiNe| BVB <3 Napisano 18 Lipca 2017 #461721 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 ja już chyba wiem jak oni to buguja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NexyeR Napisano 18 Lipca 2017 #461727 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 (Nie wiem czy dalej działają te sposoby) @aquax na #5 bagowali w zazwyczaj 3 osoby na /zamien 1 osoba miała np. 1 bayo autotronic i dawała oferte Graczowi numer 2. W tym samym czasie gdy gracz wysłał oferte G2, G3 dawał oferte G1 a ten ją przyjmował po czym G2 przyjmował ofertę G1 i z 1 skina robiły się 2, a gracz 1 miał x-1 tej kosy po czym wychodził, wchodził z powrtoem i miał x 0 kos, wtedy G2 i G3 oddawali mu kosy i cały czas to powtarzali Inny sposobem to wejście na czyimś nicku (coś co stosował 1 gracz na #5) i zmienienie hasła w jakiś sposób temu graczowi, ponowne wejście na serwer wystawienie wszystkich jego skinów i ich wykupywanie, gdy same skiny graczowi nie znikały. Ostatni znany mi sposób to jak przy 1 sposobie G1 robi sobie x - 1 kluczy i w nieskończoność wbija na jackpota kluczami po czym wychodzi, wchodzi i wygrywa z 500-600 kl. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeAd^LiNe| BVB <3 Napisano 18 Lipca 2017 #461735 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 ja wiem o jednym takim ktory jeden typek to robil po resecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 18 Lipca 2017 #461738 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2017 Proszę żebyście na spamowali w tym temacie nie jest to temat do debaty, a do konkretnych problemów z go modami. Osoby piszące posty, które nic nie wnoszą do tematu będą karane warnami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEON3k :) Napisano 22 Lipca 2017 #462504 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2017 (edytowane) Z tego co mi się obiło o uszy ale wolę tu dostać potwierdzenie, czy to prawda, że pojawiające się PW zamiast tekstu to "S1" i "S2" u CT czy TT to wina aktualizacji steama? Czy da się z tym cokolwiek zrobić ? Jeśli tak to proszę o instrukcję chyba ze istnieje już ten temat na forum- wówczas mile będzie widziany link. Z góry dziękuję za pomoc. Ciągle nie został usunięty błąd pokazywania broni. mam kilka SS na których widać, że typ powinien strzelać np. deagle a graficznie pokazuje jakby trzymał m4. Przed chwilką podniosłem M4 idąc z ak i widziałem, że muszę przeładować a nie mogłem, zbugowało mi aka choć pokazywało ze powinienem mieć m4 i nawet strzelać nie mogłem (na ziemi został też ak). Błąd ten jak widać uniemożliwia grę... Edytowane 23 Lipca 2017 przez LEON3k :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi