Th3End Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 W dniu dzisiejszym z rangi ubt na własne rzondanie rezygnuje @Ripton. Dziękuję za współprace. Mówiłem Rafałku że napiszę, nie wierzysz we mnie? :V Wiesz że Cię lov lov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Challenger2 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Nie polecam Kiptona, slaby UBT, slaby OPIEKUN, najlepszy kandydat do DEGRADACJi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomass ツ Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 I BOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3End Posted March 6, 2017 Author Share Posted March 6, 2017 Widzę że mam dość duże poparcie ludu, więc nie mam wyboru, przepraszam R.I.P.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 ZDEGRADOWAĆ SK*******A NAJGORSZEGO SORTU Link to comment Share on other sites More sharing options...
☢BobSON☢ Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Łypton (Pipton). Coś ty nawyrabiał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartyN Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Już myślałem, że naprawdę zrezygnował xDD @Th3End śmieszek z Ciebie ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScoobyDoo Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 ja to bym autora posta degradem potraktował jeszcze..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGusta Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Spoczywaj w spokoju @Ripton Niech Bóg nad tobą czuwa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Witaj Ripton. Twoje ss`y bądź odwołanie czy cokolwiek to jest zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za kacapa i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona dodatkowo skazuje Cie na 25 lat ciężkich robót w moim ogródku Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od degradacji. Masz na to 5 sekund od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od degradacji Nie pozdrawiamy, Administracja Multi-Gówno.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...