Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Chciałbym poruszyć sprawę kilku spraw dot. serwera

1. Perk Prawa ręka rambo ( +15 do wszystkich statystyk) i sygnet rambo (+10 do stat i +10dmg) dają te same efekty (+15do stat) zamiast sygnet +10 i +10

2. Klasa karabinier w opiszie jest wyrażnie napisane +20% obrażeń  zamiast tego klasa zadaje podówjne obrażenia (czyli tak jakby krytyki 1/1 co daje + ok 38dm więcej niż shooter) skad to wiadome ? zwykłe ak bez perku umiejętności w głowe zabiera 140hp a w klate 38hp 

w przypadku +20%

x-140dmg

y-38dmg

w głowe : 140+ x*1/5 = 168  - Klasa karabinier bije w głowę ok 300hp

38= y*1/5=  45,6 - karabinier zaś w klate bije ok 80hp

zamiast +20% wystarczy dopisać +8dmg z ak i po problemie

3. Namiestnik

staty słabe dmg +30%  z m4

m4 w klate  ok 31hp po dodaniu ok 40hp nie prościej napisać +10dmg i granacik zamiast samego to dac mu tą 1/5 (karabinier 1/4 ale nie ma 2 skoków)

4. Shooter 

+10dmg z ak spokojnie by mu stykło 

zamiast natychmiastowego uleczenia apteczke  (taką jak w mścicielu) to dołoży starań graczy i lekko utrudni wbijanie lvl

5. Czolgista wielka zmora serwera (taki cover potrafił wbić ok 91lvl w ciągu 3-4 map od wejcia na serwer) 

niech ma ten bezlik i 1/20 ale 3 skoki do pompki hmm mniejsze mapy i te 3 skoki to sb stykną na scenariusz z respa do respa i plecuszki niech ma 2 lub wogóle tylko 1 za łątwo jest wbić nim lvl

6. Kapitan - Morze 2 skoki mu oddać :D

7. Mściciel ma apteczke ale 1/8 krytyczne to troszke za mało albo 1/4 -1/5 na krytyczne albo 1/14 z kałasza albo przekształcić go w lekarza apteczka + famas 1/14

8. Może tak klasa archanioł (P.R.E.M.I.U.M)

int. 20

hp:30

wytrz:10

kond:40

Bronie : mp5 , tmp , he 

opis: Klasa posiada 2 apteczki(takie jak u mściciela) i 1/12 z mp5 oraz tpm 2 skoki

nie pisać ze za mocna czy coz w tym rodzaju gdyż  na 301 nie było z nią problemów ( zapalmy świeczke dla cod 301 [*] ) jak się nikomu nie chce to się ja wygeneruje w amxx :D 

9. Elektryk usunąć 1/15 na hs i dac mu 2/3 piorunki ( na innych codach typu 200 jakoś nikt nie robi problemów że 3 pioruny :) a tu 2 stykną)

10.Jescze jedna klasa zwykłą 

int:0

hp:15

wytrz:20

kond:35

bronie scout , dual elity , smoke , flashe

opis: 60+int dmg z scouta ( jest kapitan premium i jest snajper/pantidota więc może być odpowiednik konspiranta w nonpremium )

11. A skoro o konspirancie mowa nie można skrócić czasu sterczenia w tych pułapkach do 5 sekund albo zmniejszenie ich liczby do 2 

@MoNt3   @Nodi  @Przemo*_*  i inni :D zapraszam

http://www55.zippyshare.com/v/iPfsgFXb/file.html tu archanioł chyba działa xDDDDD

Edytowane przez JAKoB
Napisano (edytowane)

Oto moja odpowiedź nad tą sprawą :).

1.Lepiej by było  to poprawić.

2.Zgadzam się na zmianę, z +20% obrażeń powinno dać się 10%.

3.Zgadzam się tylko z tym żeby Namiestnikowi zmienić granat na 1/4 tak jak ma Karabinier.

4.Nie zgadzam się na zmianę, Shoter to klasa premium i powinna zostać taka jaka jest.

5.Zgadzam się na zmianę, Czolgiście można odebrać 1 skok i zostawić 2 skoki.

6.Zgadzam się na zmianę, Kapitanowi można dodać 2 skoki.

7.Zgadzam się z tym żeby zmienić Mścicielowi szanse na krytyczne z 1/8 na chociaż na 1/5, ale żeby zrobić z niego Lekarza to już przesada to już lepiej stworzyć klasę Lekarz.

8.Można zrobić nową klasę to dobry pomysł żeby dodać na serwer jakąś nową klasę premium :o.

9.Nie zgadzam się na zmianę tej klasy jest dobrze tak jak jest teraz.

10.Można zrobić taką klasę, przydałaby się jakaś nowa normalna klasa :).

11.Zgadzam się aby zmniejszyć czas tych pułapek do 5 sekund lub zmniejszyć ich ilość do 2.

Mam nadzieje że zastanowicie się nad tymi zmianami na serwerze :D.

Edytowane przez Przemo*_*
Napisano

1.Nie mam zdania.

2.No Karabinier ładnie bije można by coś wymyśleć.

3.Nie mam zdania nie przyglądałem się namiestnikowi.

4.Shoter hmm no można by zmienić na to 5-10dmg chociaż dużo to nie zmieni ale uleczenie bym zostawił tak jak jest.

5.Nic bym nie ruszał.

6.Jak najbardziej.

7.Nie mam zdania.

8.Z nową klasą bedzie trochę zachodu ale 1/12 z mp5 ? Wiesz jak z tego siadają banie to masakra 1/20 jak już.

9.Oj nie pamiętam jak ktoś grał elektrykiem miał duży lvl i z pioruna brał tyle co ja z rakietki praktycznie. I skoro on dostaje 3pioruny to ja na rusku chce 3 rakietki tak jak Morderca ma 3 miny i będzie okej.

10. Łowca myśli jest ;)

11.No tu się zgodzę

Napisano (edytowane)

1. Dobrze jest jak jest

2. Myślę że jest ok dosyć został osłabiony

3. Namiestnik jest też w normie klasa

4. Co do dmg to 10 starczy ale co do dodania apteczki takiej jak u mściciela to przesada tera z 1 razowym natychmiastowym leczeniem trzeba zadać  600 hp żeby shotera zabić  pomyśl co piszesz co to by było taki shoter na 300 - 400 lvl z apteczką taką jak mściciel tera na małym lvl "dobrze się gra".

5. No trochę mocna klasa wiem bo nią grałem i to 5% dobrze siada.

6. Nawet bez 2 skoków jest dobrą klasą

7. Mściciel nie mam zdania nie grałem

8. Czemu nie nowa klasa [Premium] mile widziana

9. Na cod 200 inna sprawa tam maż ograniczoną inteligencje a tu daj 3 pioruny to po co komu Premka jak nie będzie miała szans z elektrykiem  wiem bo grałem konspirantem a gracz Winio elektrykiem i ginąłem  co runde od pioruna  a co dopiero będzie na 3 o rusku już nie wspomnę 3 rakiety KOSMOS.

10. Zbędna 

11.Co do pułapek się nie zgadzam bo w nie wejdziesz ale nie zginiesz jak od miny  tyle z mojej strony.

Edytowane przez Nodi
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Nie czepiajmy się klas premium w końcu ktoś wydaje pieniądze żeby zagrać taką klasą a nie inną i w pewnym sensie czegoś wymaga od danej klasy. A z drugiej strony widzę coraz więcej tematów dotyczących shotera.

Co do tych 2 perków które napisałeś w pkt. 1 zobaczę czy taka sytuacja ma miejsce.Jeżeli tak to postaram się to zmienić.

Archanioł taka lepsza wersja amadeusza, zabrałbym jeszcze jedną apteczkę i zamiast granata he dałbym flashbang. Mieszane uczucia co do nowej klasy.

Klasa nonpremium zbędna i tak mamy klasy którymi nikt nie gra a dodatkowa przerobiona kopia innej klasy raczej też nie wejdzie.

Elektryk zostaje taki jaki jest.

A z namiestnikiem zobaczymy.

Pułapki można odrobinę zmniejszyć czas ich działania,ale nie przesadzajmy.

Temat zamykam,bo nie widzę zbytnio dużego zainteresowania.Gdyby ktoś s@ chciał wypowiedzieć się na ten temat to zapraszam. :)

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...