Skocz do zawartości

Q&A reaktywejszyn vol. 1 - SUNN

SUNN.

Rekomendowane odpowiedzi

@BeZzi

[P]  Długo jesteś na M-H?

Ojej, ze 2 lata jakoś. Chyba przyszedłem tutaj w lutym 2015.

[P]  Jak tu trafiłeś?

Po prostu zostałem na pierwszym serwerze który wydawał się być ogarnięty (DD2/INF). A przyszedłem tutaj bo zmęczyłem się już byciem H@ na poprzedniej sieci.

[P]  Masz jakieś zwierzaki? :D

Tak. Psa oraz koty z DD2 #1 i całe stado pawianów z forum xd

[P]  Skąd pomysł na nick? 

Krótko i na temat: 

Polecam od 7 minuty. Sunn wielu kojarzy się ze Słońcem, a z drugiej strony mamy dość ostrą muzykę. Ot takie fajne połączenie.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

@Mentosik

[P] Jak radzisz sobie z ranga S@?

To chyba bardziej pytanie do Kekłaksa jak mnie ocenia ale wg mnie radzę sobie OK. Co prawda GO mody to nadal trochę czarna magia (przynajmniej dopóki FajerMaszin je ogarnia i miesza w nich non stop) ale poza tym jest spoko. Aczkolwiek niesamowicie irytuje mnie to, że w dobie kiedy ludzie wychowali się na internecie, nie potrafią się w nim zachować, wyłączają myślenie i albo wysyłają masę niepotrzebnych PW albo zawracają ogon bo po prostu nie czytają tego co się do nich pisze. Hitem są wiadomości typu "Cześć", "Siema jesteś" itp. To nawet nie chodzi o to że to mnie denerwuje ale takimi wiadomościami ludzie sami sobie robią krzywdę bo przedłużają całą sprawę. Wystarczy rzucić konkretami i w parę minut jest po sprawie xd Poza tym jest spoko. Czasem przy serwerach trzeba się narobić ale raz dwa i po krzyku. Grunt to dobrze uporządkować pracę i środowisko, mieć zrzucone kopie itp. Wtedy można działać i mieszać bez obaw, bo w 10s przywrócę poprzedni stan i nic nie zepsuję xd 

[P] Liczysz na dalsze awanse?

Oczywiście że tak. Już zacząłem kopać dołek pod @Malu ale napotkałem kilka problemów: 1. Ciężko wykopać tak duży dół żeby zmieścił się tam dzik 2. @Ania ;) paczy a nie chcę od niej oberwać #aniabijeiszybkobiega

A tak serio to na nic mi awanse. Czasu coraz mniej, roboty coraz więcej.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

@Th3End

[P] Jak uczucie towarzyszyło Ci kiedy musiałeś wypromować "szczyla" (:kappa:)  na opiekuna ubt? xD

No dość słabe bo ryzykowałem swoją reputację UBT dla jakiegoś dzieciaka xD A tak serio to nie było źle tzn. na ogół nie przejmuje się tym co szczekają jak karawana jedzie dalej, po prostu robię to co mam robić, a wybór OP UBT to nie takie hop-siup bo trzeba wybrać krasnala, który nie będzie sadził baboli. Obawy miałem nie tyle o wiek co o to, że Ci palma odbije jak dostaniesz władzę xd

[P] Jakie masz plany na przyszły weekend?

Pewnie pisanie pracy w akompaniamencie piwa albo herbaty, no chyba że Kain mnie zaprosi na capuccino.

[P] Jak było w słynnej drewutni dziadka Conse?

Sztywno i wszędzie wbijały się drzazgi. 

[P] Skąd jesteś?

Spod Krakowa (taka wieś w Małopolsce).

[P] Dlaczego i skąd MH a nie inne sieci?

Po prostu zostałem na pierwszym serwerze który wydawał się być ogarnięty (DD2/INF). A przyszedłem tutaj bo zmęczyłem się już byciem H@ na poprzedniej sieci.

Dodam jeszcze, że szukałem czegoś już zbudowanego i rozwiniętego. Nie interesowało mnie rozkręcanie sieci, bo robiłem to w kółko przez 10 lat w różnych miejscach (ile można).

@LOVASSS

[P] Dlaczego Sunn?

Tak jak pisałem @BeZzi, ulubiony skład, powiązanie ze Słońcem i przede wszystkim ten nick budzi ciekawośćxd

[P] Lubisz mnie?

Całym swoim rudym sercem :*

[P] Dlaczego jesteś S@? 

Bo @adonai miał taki kaprys i przeszły mu muchy w nosie :D Często siedziałem na forum w tle i któregoś dnia dostałem propozycję wykorzystania tego czasu jako S@. Myślałem że chcą mnie wrzucić na modka ale jak się okazało dostałem ofertę na pozycji kogoś bardziej przydatnego :D

@NorqosH*

P] Dlaczego jesteś S@?
[P] Liczysz na awans

Jak wyżej, pisałem o tym ;d

@Master

P] kartofle kopiesz recznie czy za pomoca maszyn?

Tylko i wyłącznie ręcznie. To bardzo delikatne rośliny i należy im okazać należytą uwagę.

@SQNFUN

[P] Jak masz na imię?

Seba
[P] Ile masz lat?

26 w sierpniu
[P] Co jest Twoją ulubioną potrawą?

Ruskie, pitca, bigos, gołąbki, ogólnie krócej będzie wymienić czego nie lubię. Jestem w zasadzie wszystkożerny prócz ziemniaków innych niż gotowane, nabiału (kefir/śmietana/świeże mleko), orzechów, sernika z rodzynkami (TFU). Ciężko jest mnie czymś zaskoczyć.
[P] Jakiej muzyki słuchasz?

Głośnej xd przeważnie od rocka przez folk metal aż po najciemniejsze zakątki metalu. Ale nie wykluczam innych gatunków. Słucham co wpadnie w ucho.
[P] Twój ulubiony serial to?

Friends, Vikings, House of Cards, That 70's Show, IT Crowd, Pacyfik. Gardzę Big Bangiem, Grą o tron, Dwóch i pół, Walking Dead, How i Met Your Mother i podobnymi.
[P] Twój ulubiony film to?

W zasadzie nie oglądam filmów (książka/serial >>>>>>>>>>>>>> film). Ale z ulubionych to saga Obcy, Pitch Black (ale Riddick już nie), Donnie Darko, Pulp Fiction.
[P] Kiedy zaczynają się wykopki? 

Początek lipca, aż do września.

@Just NoOne

[P] Czemu Sunn a nie Sunny?

Bo Sunny jest zbyt pozytywne i nie pozostawia żadnej tajemnicy xd

[P] Psujesz serwery?

Jeszcze jak. Cały dzień, całą noc. Nie ma lepszej przyjemności niż zepsucie serwera i pisanie Aquaxowi że nie mam pojęcia co się odsebiło xd

[P] Czemu jesteś SUPER Adminem? 

Bo to było niezłe wyzwanie i chcieli mnie na tej funkcji, więc wróciłem z krótkiej emerytury. Na szczęście nie żałuję, współpraca jest spoko i nikt nie drze japy niepotrzebnie tylko można spokojnie pracować (i jeszcze dostać wsparcie).

[P] Co miałeś na obiad?

Na który obiad? Na pierwszy naleśniki, na drugi lazanię a na trzeci robiłem spagetti z tuńczykiem.

[P] Tibia czy metin?

Tibia. W metina nigdy nie grałem a w tibię raz (ponad 10 lat temu) około 5min.

@Missia

[P] Jaki jest Twój cel w życiu?

Nieprzesolona zupa. Nie no tak na poważnie to trzeba się ustatkować i znaleźć spoko pracę. Aktualnie jestem skupiony na pisaniu mgr i walce o $$ na dalsze badania, bo za własne pieniądze to ja w życiu nie wydolę na wyjazdy itp. Poza tym muszę pokończyć kursy i odpalić w kierunku operatora dźwigów.

[P] Czy jest coś co denerwuję Cię na sieci? Jak tak, to co takiego? 

Ferment czyli rzucanie się o np. warny, które dostało się słusznie i robienie z igły wideł. Poza tym nie lubię spamu i jak ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Nie lubię również tego jak ktoś coś robi za moimi plecami z serwerem którym się obecnie zajmuje. Na szczęście ekipa ma jaja i zawsze się gałgan przyzna, więc nie ma większych nieporozumień. A jeśli chodzi o to czym jestem miło zaskoczony to tym, że @aquax kij od szczotki zostawił tam gdzie powinien być więc go nie trzyma sami-wiecie-gdzie i można się z nim naprawdę ponawalać na argumenty i przede wszystkim posłucha co się ma do powiedzenia.  Nie jest ślepy i przede wszystkim słucha, nawet jak ktoś już straci cierpliwość. Miła odmiana po kilkunastu latach bujania się z H@ którzy mieli tylko swoją rację xd 

[P] Co lubisz robić w wolnym czasie?

Czytać, to przede wszystkim. Poza tym trochę programuję, ze sportem ciężko bo czasu aż tyle nie mam ale za to bardzo chętnie papram się budowlanką wszelakiego rodzaju. No i oczywiście oglądanie jedynej słusznej ligi czyli Premier League.

[P] Jak byłeś 'mały' to co było Twoim marzeniem? 

Nigdy nie miałem długodystansowych marzeń. Ustatkować się, zbudować dom i wychować syna, tyle. Reszta jest tak niepewna że szkoda marzyć.

[P] Jaki byś film polecił? 

Donnie Darko, Pulp Fiction? xddd nie mam czasu ani ochoty na oglądanie filmów, dlatego ciężko mi jest cokolwiek polecić. Na pewno nic ze stajni Marvela i innych superbohaterów, bo po prostu gardzę takim kinem ;P

PS. Zapomniałem o zdjęciach

Magia robienia in vitro (a tak serio badanie zawartości węglanów w glebie)

#pokazmorde

[P] Twój ulubiony serial to?

Friends, Vikings, House of Cards, That 70's Show, IT Crowd, Pacyfik. Gardzę Big Bangiem, Grą o tron, Dwóch i pół, Walking Dead, How i Met Your Mother i podobnymi.

Skoro tolerujesz Viking'sów to nie wiem dlaczego gardzisz Grą O Tron no ale dobra ;) 

p.s życzę udanych plonów! 

Edytowane przez SQNFUN

5 minut temu, SQNFUN napisał:

Skoro tolerujesz Viking'sów to nie wiem dlaczego gardzisz Grą O Tron no ale dobra

Nudna, przewidywalna fabuła zrobiona na podstawie nudnej i przewidywalnej książki (której i tak się nie trzymają). Słabi aktorzy, cycki cycki cycki i przerost formy nad treścią. Czyli GoT w skrócie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...