SQNFUN Napisano 8 Czerwca 2017 Autor #454076 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Spotykają się 2 wszy i jedna pyta drugiej, gdzie się ustawiamy za 3 godziny? Na to ta odpowiada, na kwadracie u Rutkowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Czerwca 2017 #454079 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mouseku1 Napisano 5 Lipca 2017 #459401 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 -Jak nazywają się, dwa takie same drzewa? -Klony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5g_KoLoS Napisano 5 Lipca 2017 #459404 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 5 Lipca 2017 #459414 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Ojciec mówi do syna: -Synu, oddałem wszystkie Twoje zabawki do domu dziecka. -Tato, ale dlaczego? - pyta syn. -Żebyś się tam nie nudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 17 Lipca 2017 #461596 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Antoni stłukł lustro i strasznie się zmartwił, że czeka go siedem lat nieszczęść. Jak się okazało niepotrzebnie – jeszcze tego samego dnia rozjechała go ciężarówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 25 Lipca 2017 #463227 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Przychodzi baba do lekarza i pyta go: - W jakich porach Pan dziś przyjmuje? Lekarz odpowiada: -Dzisiaj w sztruksach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 25 Lipca 2017 #463230 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Co jest lepsze od zrzucania dzieci ze skarpy? Stanie na dole i łapanie ich widłami :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Sierpnia 2017 #469864 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Żona leży w łóżku. Przychodzi mąż z owcą pod pachą i mówi: - Widzisz, kochanie, z tą świnią kocham się, jak ciebie boli głowa. Żona: - Mam nadzieję, że wiesz, że to jest owca. Mąż: - Mam nadzieję, że wiesz, że nie mówię do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Września 2017 #473254 Udostępnij Napisano 20 Września 2017 Co upada szybciej niż kamień? Cssowicze xD Lewyy' dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 14 Października 2017 #476364 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Przychodzi baba do lekarza z żabą na głowie. Lekarz się pyta: - Co się pani stało? Na to żaba odpowiada - Coś mi sie do du*y przykleiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 21 Października 2017 #477210 Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Idzie trzech czarnoskórych i spotkali dżina: Pierwszy z nich mówi,,chce być biały" i dżin zamienił go w białego. Drugi mówi, że też chce być biały. Dżin również spełnił Jego życzenie. Trzeci mówi,,a ja chcę, żeby oni byli czarni" xDDDDDD He he, śmiejcie się xDDD Master, SQNFUN i Maajkeel dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 23 Października 2017 #477560 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Chłopak do kasjerki: -Poproszę piwo -A osiemnaście jest? -Nie wiem nie mierzyłem HAHA BEKA XDDDD Inte Tillgänglig Danke:*, Maajkeel, VEX` i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 23 Października 2017 #477577 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Co najszybciej kładzie asfalt w afryce?? Ebola haha hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Października 2017 #477603 Udostępnij Napisano 23 Października 2017 _ Skad sie biorą kamienie w nerkach _ _ _ Spadaja z serca Tony Montana dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Października 2017 #477616 Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Dlaczego ściany nie toczą między sobą wojen? Bo jest między nimi pokój RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimas Napisano 27 Października 2017 #478042 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Jak Ewa przekonała Adama aby zjadł jabłko? - Zjedz jabłko, a dam Maajkeel i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iga ツ Napisano 27 Października 2017 #478093 Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Przychodzi baba do lekarza. Lekarz jej każe oddać mocz do analizy: -Gdzie go mam go oddać? -Do słoika -stoi na szafie ...i lekarz wychodzi z pokoju Wraca za 5 minut i widzi cały pokój zasikany -Co Pani zrobiła ? -A myśli Pan że to tak łatwo nasikać do słoika stojącego na szafie ? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zajęcia teoretyczne w jednostce wojskowej. Prowadzący sierżant wyrywa do odpowiedzi szeregowego Nowaka: - Nowak, wyobraźcie sobie sytuację. Pełnicie służbę wartowniczą. Jest trzecia w nocy. Nagle widzicie, że w waszym kierunku pełznie jakiś człowiek. Co robicie? - Odprowadzam majora Bugałę do jego kwatery, panie sierżancie. dimas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimas Napisano 28 Października 2017 #478148 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Wpada Jasiu do sklepu i mówi:- Poproszę gofera- Nie mówi się gofera tylko gofra - poprawia go ekspedientka.- Nie pi..dol tylko smaruj dżemorem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 28 Października 2017 #478223 Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Moja dziewczyna jest jak najlepsze wino - dwunastoletnia i trzymana w piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 29 Października 2017 #478319 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Do gabinetu psychiatry włazi na kolanach gość z czymś w zębach. - A kto to do mnie przyszedł? Kotek? - pyta lekarz. Gość lezie w kąt pokoju. Psychiatra spogląda za nim: - Piesek? Facet wali ręką w listwę podłogową i przechodzi w drugi kąt. Doktor podąża za nim wzrokiem: - Jeżyk do mnie przyszedł! Mężczyzna wyjmuje przewód z ust: - Ku*wa, weź się gościu odpie*dol i daj mi podłączyć ten internet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimas Napisano 30 Października 2017 #478566 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Jasiu przychodzi do szkoły z obrzękniętym, czerwonym nosem. Nauczycielka go pyta, co się stało. On odpowiada: - Miałem katar i ciągle siąpiłem nosem. Ojciec się wkurzył, wziął odkurzacz i cały ten katar ze mnie wyciągnął. - Oryginalna metoda leczenia... - No, a opowiadałem jak tydzień temu mój braciszek miał zatwardzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DylemaT929 Napisano 31 Października 2017 #478637 Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Stoi pijany Polak na warcie, podchodzi do niego Niemiec i mówi: Guten Morgen Butem w mordę? - pyta Polak, zdejmuje buta i uderze Niemiec w mordę. Niemiec wstaje i wykrzykuje: Was ist das? No to Polak: Jeszcze raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi