Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] Bot muzyczny

Mentosik.

Rekomendowane odpowiedzi

Jest możliwe do uwzględnienia, ale:

Mamy póki co tylko 2 boty muzyczne.

Trzeba by obgadujesz wszelkie za i przeciw, ustaoić rodzaj muzyki/radia i głośność

Sprawa do mod i smod ts3 zapraszam do dyskusji. Istnieje możliwość większej ilości botów muzycznych ale to wymaga chwili "pracy" :)

Bot w poczekalni?! hmmm.. mozna by dodac na okres probny i zobaczyc :) narazie mamy tylko 2 boty ktore sprawiły dosc problemow naszym technikom, ogolnie  to mysle ze nie ma co sie tak bardzo w te boty zaglebiac bo postawic kolejne to kilkanascie minut pracy :) bardziej bym poszedl w strone jakis mbotow ktore by byly dla naszych uzytkownikow czyms nowym i ciekawym :) podlicznie czasu online, wizyt na serwerze, mozna by zrobic jakies rankingi itp. To mysle ze bardziej by zadowoliło naszych graczy :)

Dodawanie botów do poczekalni jest idiotyzmem.
Z autopsji wiem że takie coś jest czystą głupotą, ponieważ sam czasami jak wchodzę na inne ts'y i od razu z bomby zaczyna grać muzyka to tylko mnie wku****...
Kiedy to ja się zajmowałem botami to celowo nie dodawałem takiego bota do poczekalni, bo wiem jak to denerwuje osoby które nie wchodzą słuchać muzyki na ts'ie, a po prostu pogadać.
Tak jak wspomniałem wyżej, jeżeli ktoś chce posłuchać muzyki to są od tego odpowiednie kanały na które wejść problemem nie jest.
Pod poczekalnią jest taki kanał jak "Muzyka" i co ewentualnie byłbym za tym aby to właśnie tam dodać bota ale dodanie go do poczekalni według mnie jest nietrafionym pomysłem.

3 minuty temu, Bene napisał:

Co do nbota, czas mnie zawsze blokuje, bo uruchomienie tego wcale nie jest takie trudne. I są lepsze rzeczy niż mbot. Co do bota muzycznego, można by je przenieść bliżej poczekalni.

Przenoszenie nie ma sensu, są w dobrym miejscu.
Co ewentualnie do tej propozycji Mentosika to można dodać 3ciego bota tuż pod poczekalnią czyli na kanale "Muzyka".
Jeżeli chodzi o te 'lepsze rzeczy' to działajcie, chętnie zobaczę coś nowego na naszym ts'ie. 

2 minuty temu, Bene napisał:

Nie wiem czy darmowa wersja sinusa nie ma zablokowanych maksymalnie 2 instancji. Wczoraj nie mogliśmy więcej stworzyć.

Darmowa wersja sinusa ma blokadę do 2ch instancji ale to nie jest problemem, bo możesz odpalić kilka takich 'serwerów' z innymi portami.

Dodanie bota muzycznego na okres próbny jest dobrym rozwiązaniem, najlepszym odpowiednikiem będzie radio eska (według mnie) Na esce można usłyszeć polskie i zagraniczne piosenki, które są teraz na topie. Jeżeli będzie ból szlachetnej ze strony użytkowników o tego bota to go usuniecie (sqn tylko nie pisz do innych, aby składadali zażalenia na tego bota ;) )

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...