Skocz do zawartości

Knopa szuka loszki

SQNFUN

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
  • Premium
  • Redaktor

Witam Wszystkich, standardowy szybki, a zarazem krótki wywiad od Skuniacza z banalnymi pytaniami i bez zbędnego pier******a. 
Tym razem wybrałem knope, drugiego zaraz po mnie ulubieńca wśród zielonych.

4c6953b3cf2db3da7a88b1b295951d0a_orig.jp

-Jak masz na imię?
-Kamil .
-Ile masz lat?
-20 w lipcu 21 ;)
-Skąd jesteś?
-Bytom, Polska południowa.
-Masz jakieś rodzeństwo?
-Jasne, że tak ! Mam brata jest włochaty, ma ogon i ma dużą trąbę.
-Masz jakieś zwierzaki?
-Kota Lusie, zwkły dachowiec, jest delikatna i chudziutka, jest rozmaicie ubarwiona :D , a brata Bruna nie wliczam !
-Jakie szkoły ukończyłeś?
-Gimnazjum o profilu sportowym (koszykówka) i technikum górnicze.
-Gdzie obecnie pracujesz?
-Na grubie a kaj indziej ?!
-Czym się interesujesz? Jakie jest Twoje hobby?
-Głównie balik (piłka nożna) ale jestem również pasjonatem innych sportów ;) 
-Uprawiasz jakieś sporty?
-Ja(tak), dupia na dole to styknie :D A tak na serio to często gęsto gdy mam okazje to wyjdę popykać w kosza lub balik, lubię poćwiczyć w domu lub na siłce ;) 
-Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
-Nie wybiegam tak daleko w przyszłość, żyje teraźniejszością. Oczywiście plany na przyszłość poukładane mam w głowie lecz czekam na tą jedyną loszkę, która będzie mnie wspierać :D (tak to ogłoszenie matrymonialne haha) :D 
-Twój ulubiony film to...
- CENZURA (LOVASSS)
-Twój ulubiony gatunek muzyczny to... (oraz konkretny utwór)
-Słucham raczej większości gatunków lecz niGdy metalu, jezzu !!! Przeważnie disco, rap, pop.

-Twoja ulubiona potrawa to...
-Kurczak w cieście z ryżem sosem sojowym i jakimś tam jescze + trochu trawy
-Twoja ulubiona bajka to...
-Ojjj wymienie pare tytułów, które dobrze wspominam. Dragon Ball, Johny Bravo, Laboratorium Dextera, Kuba Guzik, Król Maciuś (na wieczorynce), Edki, Klasa 402, Wilk i Zając, Gęsia skórka, Ludwiczek, Ach ten Andy więcej na ten moment nie pamiętam :D
-Kiedy i w jaki sposób zaczęła się Twoja przygoda z cs'em?
-Moja przygoda z cs'sem rozpoczeła się w podstawówce bodajżę 4. Kręciliśmy się z kolegami po mieście i wbiliśmy do kafejki internerowej gdzie był zainstalowany cs ...
-Skąd wziął się pomysł na Twój nick?
-Knopa szuka loszki ;DDDDD
-Jak trafiłeś na MH?
-Na MH trafiłem dawno temu, szukając dobrego Jail Breaka trafiłem na dopiero raczkującego na MH i tak zaczęła się moja historia, która trwa od 2013 ? :) Nie pamiętam dokładnie daty powstania JB może ktoś inny pomożę ;)
-Co cenisz na MH najbardziej?
-Cenie w MH to, że dalej jest jedną z najlepszych sieci w Polsce, trud i czas ludzi, którzy się tym opiekują.
-Czego na MH nienawidzisz najbardziej?
-W A R N Ó W  !!! :D
-Co pamiętasz z ostatniego zlotu Multi-Gówna? (możesz się rozpisać)
-Okej opowiadanie czas start :D
Jechałem swoim autem wraz z @Ania ;) #URLOP, @Malu i @dzejkim. Miejscem spotkania było Zabrze, wyruszyliśmy w około 2 godzinną podróż z jednym postojem na siku :D
Żeby nie zanudzić piątek był szalony .. Tylko wyszliśmy z auta a dzejki narzygał mi pod oknem koło domku xdd później ostatni taki trzeźwy moment to gdy rozmawiałem z Anią i Angeliką koło ogniska później ... Amba fatima pare godzin wyjętych z życia ponoć poszliśmy na boisko pograć w nogę, z dziadkiem @Consecuente rozmawialiśmy o policji :D:D:D Z Malu byłem umówiony, że jak będzie mi odawalać to ma mi dać w pysk lecz obalił mnie tylko na ziemie z cały impetem :D
Sobota kac gigant i moralniak ;d ... Reszte zostawie dla siebie :D

-Chciałbyś kogoś po za mną pozdrowić?
-Pozdrawiam wszystkich, którzy wiedzą, że darze ich sympatią ;)

Edytowane przez SQNFUN

@knoppcio - mój jeden z faworytów MH. <3
- ma brata (jak ja)
- jest z południowej Polski (jak ja)
- ma kota (jak ja)
- nie słucha metalu (jak ja)
- lubi disco, rap (jak ja) ^.^

<3<3<3
Tylko jest młodszy. :D xD

Super wywiadzik, szczególnie słowa Knopusia ---> " Tylko wyszliśmy z auta a dzejki narzygał mi pod oknem koło domku xdd" xDDDD.
+ + + + + + + + + + + Panoooooowie!

zglaszam sie na loszke :*  kup se telefon bo ziemniakiem to lipa robic foty tylko przed sprzedaniem lepiej usun historie

fajny wywiad propsy, krotki i tresciwy chociaz wszystko juz wiedzialem (stalkuje)

ps. rzygam bo lubie ELO bez odbjoru

a jak mi nalales pod okno to sie nie pochwaliles

Edytowane przez dzejki

• Donator
  • Premium
  •  VIP

Każdy knoppcio szuka loszki, ale nie każda loszka szuka knoppcia, jednak wierzę że niedługo knoppers znajdzie swoją kobite, i doczekam się narodzin knopy juniora. @knoppcio wybacz za poprzedni wpis :(

Sqn pamiętaj Make Redakcja Great Again, bardzo fajny content wrzucasz tutaj XD 

Edytowane przez señor

• Kobieta
  •  VIP

Szczerze to się zawiodłam. Wiem doskonale, że potrafisz dobrze pisać, a to nie wygląda jak dobrze napisana praca. Wygląda jak pytania wyszukane w Internecie pod frazą "50 pytań na aska" i wklejone do wywiadu. Zero przyłożenia się do tej pracy. Wiem, że Knoppcio jest na tyle ciekawą postacią, że na pewno więcej miałby do powiedzenia i ten wywiad mógłby być fajnie urozmaicony.
Ten wywiad wygląda jak nasze Q&A, bez szału. 

@wandininininininini Nie chodzi o idealnie, czy nie. Na wywiady nie ma wzoru. Tu nie ma żadnej rozmowy, a wywiad to przede wszystkim rozmowa. 

• Donator
  • Premium
  • Redaktor
10 minut temu, Missia napisał:

Szczerze to się zawiodłam. Wiem doskonale, że potrafisz dobrze pisać, a to nie wygląda jak dobrze napisana praca. Wygląda jak pytania wyszukane w Internecie pod frazą "50 pytań na aska" i wklejone do wywiadu. Zero przyłożenia się do tej pracy. Wiem, że Knoppcio jest na tyle ciekawą postacią, że na pewno więcej miałby do powiedzenia i ten wywiad mógłby być fajnie urozmaicony.

Szkoda że się zawiodłaś. Pytania nie były wyszukane w internecie tylko wymyślone przeze mnie.
Knoppcio jest bardzo ciekawą postacią i już na początku uprzedziłem go że wywiadzik będzie szybki i krótki, a jeżeli by chciał coś od siebie dodać to miał wolną rękę aby 'samemu sobie' zadać pytania :D 
Dzięki za szczerą opinie ;) 

• Premium
12 minut temu, Missia napisał:

Nie każdy wywiad musi być idealnie, czasem trzeba odstąpić od tego wzoru bo zrobi się sztucznie i niefajnie, pozdro

• Premium

Ogólnie wywiad ten polegał na tym by było krótko i na temat, troszkę żałuję ale wyszło tak czy inaczej w miarę fajnie :D 

1 godzinę temu, SQNFUN napisał:

Szkoda że się zawiodłaś. Pytania nie były wyszukane w internecie tylko wymyślone przeze mnie.
Knoppcio jest bardzo ciekawą postacią i już na początku uprzedziłem go że wywiadzik będzie szybki i krótki, a jeżeli by chciał coś od siebie dodać to miał wolną rękę aby 'samemu sobie' zadać pytania :D 
Dzięki za szczerą opinie ;) 

Wnioskuje z tego, że mogłem równocześnie zrobić wywiad sam ze sobą i sam go wstawić ? :D

Podzielam również zdanie Misi, że wywiad to głównie rozmowa a tu troszkę tego zabrakło i wygląda to na pracę na "odwal się".  Nasz wywiad został zrobiony na wzór ankiety.

Ogłoszenie matrymonialne na MH zadziałało :D Tyle odpowiedzi aż nie wiem, którą wybrać :grozny: 

@Danke:* - za "stara" :consek:

@dzejki- ex ... :flyyy:

@señor - Troszkę za duży dla mnie :cyka:

@wandininininininini - bez loków mnie nie "kręci" :bad:

@Aureox - gotował by mi pewnie to samo danie dzień w dzień :zly:

@Mentosik.- straszyłby mnie swoimi humorami jak w avku :dobryzly:

@SQNFUN- nie kręci mnie rush :doping:

@Missia - odpada bo jesteśmy powadzeni :gin:

Co do reszty jeszcze trwają przemyślenia :D 

Round 2 ? :D:D:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...